Graham Hancock și Lorna Byrne – Viziune spirituală asupra unor subiecte actuale ale umanității

Distribuie!

“Din anumite puncte de vedere, dialogul din clipul video de mai jos este fascinant. Doi autori de renume mondial, care totodată sunt şi exploratori ai dimensiunilor spiritualităţii umane, discută asupra unor probleme esenţiale, care constituie centrul abordării în ultima lor carte: există de fapt o luptă între Bine şi Rău?

De ce sunt aşa de mulţi oameni atraşi de „partea întunecată a Forţei”? Ceea ce noi vedem şi percepem este de fapt doar o fracţiune a realităţii? în ce măsură afectează alegerile pe care noi le facem zilnic, economia Universului în care trăim cu toţii?


Discuţia foarte interesantă mai cuprinde şi analiza unor aspecte, pe care mulţi le consideră „oculte”: care este influenta îngerilor şi demonilor asupra acţiunilor noastre de fiecare zi? De ce ştiinţa materialista se străduie să limiteze cât mai mult accesul nostru la cunoaşterea spirituală autentică? Poate fi considerat internetul un instrument puternic pentru trezirea globală a conştiinţei umanităţii?

„War God: Nights of the Witch” este ultima carte a celebrului explorator al misterelor antice, Graham Hancock, în care ni se dezvăluie istoria cuceririi Mexicului de către spanioli. Pe de altă parte, „A Message of Hope from the Angels” reprezintă ultima carte a Lornei Byrne, autoare de succes care a publicat până în prezent trei alte bestseller-uri internaţionale.


Ancient-Discoveries---Uncovering-History

În această lucrare ea propune felurite metode şi oferă sfaturi pentru ca noi să comunicăm în mod eficient cu îngerii noştri păzitori şi chiar cu entităţile angelice superioare, pentru a ne construi o viaţă plină de armonie şi de fericire.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/viziune-spirituala-asupra-unor-subiecte-actuale-ale-umanitatii-sustinuta-de-graham-hancock-si-lorna-byrne-a266
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner