Generatorul Searl – Energie gratuită la infinit

Distribuie!

“Zilele acestea am privit un documentar extra ordinar de interesant, aproape incredibil pentru mine era ceea despre ceea ce se vorbea, prezentau și argumentau.

Documentarul are tematica „Free Energy” – Energii Libere și se numește „Istoria Generatorului Magnetic John Searl”.
Inventatorul englez John Roy Robert Searl  s-a născut pe 2 mai 1932 în Wantage (Anglia). Deși neavând nici un fel de educație formală John Searl are un caracter cointeresat despre lucrurile care ne înconjoară și care la adus la concluzia că „În natură totul este posibil, unica ce face să fie imposibil este că noi singuri acceptăm că este imposibil”.
Activitatea de electrician montaj și-a început-o la Midland Electricity Board (MEB), o întreprindere de electricitate din Birmingam. Aici se produceau magneți permanenți pentru contoarele electrice. El a reușit să-ți însușească materia în scurt timp. Încercările lui Searl au început în acestă împrejurare cu cercetări asupra magneților permanenți care l-au dus în final la descoperirea unor proprietăți magnetice deosebite, necunoscute până atunci.
John Searl este cunoscut în lume ca inventatorul Generatorului Searl (SEG – Searl Effect Generator), este o instalație magnetică care este formată din unul sau mai multe inele sau discuri și din câte-va role cilindrice care fiind puse în mișcare generează electricitate. Acest generator este un dispozitiv magnetic care este complet magnet el are propriul motor, singur se pornește și continuă să lucreze și după toate poate să lucreze la infinit.
În acest documentar se explică cu cuvinte simple cum se poate de obținut cantități de energie la infinit cu acest dispozitiv. Generatorul lui are niște caracteristici extraordinare iar cea mai deosebită dintre ele reprezintă: „posibilitatea de a zbura”. Tema de discuție a acestui documentar reprezintă confirmările inventatorului, și scopul documentarului este de a informa audiența fără a face presupuneri despre perspectivele invenției.
Mai mult de 60 de ani John Searl a încercat să ofere lumii un nou tip de sistem energetic care era să-l elibereze pe om de presiunile epuizării petrolului și atașamentul pentru resursele energetice. Efectul Searl este efect magnetic bazat pe polii magnetici care face ca rolele magnetice să se rotească neîntrerupt în jurul discurilor magnetice generând curent electric generatorul funcționând în armonie cu natura și complet curat ecologică, nici un fel de zgomote, temperaturi înalte, vibrații, fără frecare, nici un fel de emisii nocive, poate  suporta sarcini diferite, poate funcționa la temperaturi scăzute toate acestea fiind incluse în generatorul Searl – l-aș numi mecanism ideal.
Efectul Searl este mai mult decât un generator, în timpul funcționării lui efectul provocat este un fenomen care este încă necunoscut în totalitate pentru fizicieni dar totuși se știe că face parte din Mecanica Cuantică – adică este știința este care studiază comportamentul materiei și energiei mai în general spus în două cuvinte momentul când intră în relație sau se combină Energia cu Materia în particular electronii interacționează cu fotonii, domeniul unde este valabil și efectul Searl.
Ce mi-a plăcut în documentar:
1. Efectul Searl este ca urmare a Legea Pătratelor care se poate de explicat toate obiectele care se află în univers de la ADN pânâ la Teoria Relativității, de la viața unicelulară până la om, de la sistemele de transport până la construcția unei clădiri, (explică cum a găsit această lege a pătratelor) – este o metodă a naturii ce transformă haosul în ordine, în lucrul lui el copia natura, atunci când efectua ceva de fiecare dată se întreba cum ar face natura în locul lui și apoi crea obiectul.
2. Întâmplările ce aveau loc atunci când făceau încercarea discurilor zburătoare sau mai bine zis generatorului, acolo mai povestește că aveau o viteză de deplasare de 1,5 km pe secundă și de 500 de ori a făcut înconjurul pământului în momentul când a putut ține sub control aceste aparate zburătoare, și la Lună presupunea că putea să ajungă în maxim 60 minute (20 min. p-u atmosfera pământului)  iar toate acestea se întâmplau în jurul anilor 1960 – 70.
Ar mai fi de spus despre acesta dar vă las să descoperiți singuri ce pas enorm a făcut în descoperirea energiilor libere John Searl.
Bibliografie:
1. История магнитного генератора Джона Серла. Film Documentar.
2. Anul 2012 un sfârșit sau un început? Teodor Roșca.
3. Criza energetică adevăr sau minciună? Cătălin Dan Cârnaru.

SURSE


  1. https://ecoenergii.blogspot.com/2012/09/generatorul-searl-energie-gratuita-la.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner