Găurile negre din Univers în viziunea lui Nassim Haramein

Distribuie!

“Studiile şi cercetările fizicianului de geniu Nassim Haramein demonstrează faptul că găurile negre din Univers reprezintă dovada că noi, ca fiinţe umane, suntem una cu Universul.

Cercetările lui Haramein oferă o viziune inedită a structurii spaţiu-timpului, precum şi un model coerent al Universului. Utilizând în calculele sale elemente de geometrie sacră şi unele coduri secrete găsite în monumentele antice şi felurite alte documente străvechi, fizicianul prezintă in filmul de mai jos o nouă viziunea a realităţii în care trăim.


Încă de la vârsta de 9 ani, Nassim Haramein a dezvoltat bazele unei teorii unificate hiperdimensionale a materiei şi energiei, pe care în final a denumit-o „Universul holofractografic”. Nassim a petrecut apoi majoritatea timpului studiind geometria fundamentală a hiperspaţiului, felurite câmpuri de forţe din fizica teoretică, cosmologia, mecanica cuantică, biologia şi chimia, antropologia şi civilizaţiile antice.

Combinând aceste cunoştinţe cu o atentă observare a „comportamentului” Naturii, el a descoperit un domeniu specific al geometriei, despre care afirmă că este fundamental în Creaţie. Astfel, el a pus bazele Teoriei Câmpului Unificat de forţe.


Această teorie unificatoare, cunoscută şi ca „metrica Haramein-Rauscher”, reprezintă o nouă soluţie la Ecuaţiile de Câmp ale lui Einstein, ce încorporează efectele de torsiune şi cele ale forţei lui Coriolis. Cea mai recentă lucrare a lui Nassim Haramein în acest domeniu (Protonul Schwarzschild) stabileşte fundaţia a ceea ce ar putea fi o transformare de proporţii a viziunii şi înţelegerii noastre asupra fizicii şi conştiinţei.

Lucrarea a primit prestigiosul premiu „Best Paper Award” în domeniul fizicii, mecanicii cuantice, relativităţii, teoriei câmpului şi gravitaţiei la Universitatea Liege din Belgia, în timpul celei de a noua Conferinţe Internaţionale CASYS’09.

Vorbind fluent atât franceza, cât şi engleza, Nassim Haramein a ţinut seminarii şi prelegeri asupra teoriei sale unificatoare în aproape toate centrele importante ale lumii, în ultimii 10 ani. Prezentările sale combină vizualul cu audiţia, conducând astfel pe cei care îl urmăresc pe firul logic al demonstraţiei teoriei sale.

Nassim Haramein

În vremurile pe care le trăim, Hassim Haramein pare a fi un fel de „sol” al noii paradigme în ştiinţă, care îndreaptă omenirea pe drumul către adevăratul progres al tehnologiei și mai ales către îmbinarea și corelarea eficientă a științei cu spiritualitatea.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/gaurile-negre-din-univers-in-viziunea-lui-nassim-haramein-a262
  2. Foto: Internet
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner