Gândul unei persoane poate fi receptat de toate minţile cu care intră în rezonanţă

Distribuie!

“Gândurile vindecă boli, transformă mentalităţi. Ele reprezintă o forţă uriaşă, dinamică, la fel ca gravitaţia, atracţia, respingerea, putând face practic orice.

Suntem obişnuiţi să transmitem gândurile prin vorbire, scriere şi ignorăm transferul telepatic (de la depărtare). Gândul unei persoane poate fi receptat de toate minţile cu care intră în rezonanţă. Astfel sunt preluate gândurile unora şi inconştient transmise mai departe, crescând puterea totală ce transmite acel gând. Atunci se pune în mişcare o forţă uriaşă ce se amplifică permanent.


Puterea gândului creşte enorm, o dată cu concentrarea sa. Aceeaşi putere o poate avea şi un bec de 100 waţi şi un laser, becul însă împrăştie o lumină uniformă într-o incintă, iar laserul îşi concentrează toată energia pe o suprafaţă foarte mică şi o poate arde.

Este foarte dificil, dar posibil să atingem controlul gândurilor, devenind astfel o forţă cosmică, fără să folosim degeaba cuvinte mari. Orice persoană care atinge această stare poate fi simţită imediat de cei din jur.”


Sursa: https://m.jurnalul.ro/paranormal/omul-cer-si-pamant-314388.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...