Foști oficiali americani recunosc că SUA au creat terorismul mondial

Distribuie!
Europa trebuie să-şi fie cel mai vigilent paznic şi să ia în calcul cu responsabilitate maximă, nu cu milă, invazia de la porţi! De nu, va plăti scump ospitalitatea-i recunoscută! Europa pe care o vedem astăzi pare un uriaş cu picioarele în ghips, sprijinit în cârje cu fază scurtă, gata-gata să se prăbuşească în lava „compromisurilor” de neiertat. O Europă scindată, îmbrobodită şi aţipită, cum n-a fost până acum! O Europă agonizând în faţa valului tulbure de imigranţi! O Europă ce prezintă simptomele unei căderi în comă, sub povara propriilor contradicţii!

Uniunea Europeană nu se află într-o stare bună. Nu este destulă Europă în aceasta Uniune. Şi nu este destulă uniune în această Uniune”, declara Jean Claude Juncker. Păi, cum să fie, tovarăşe Juncker, dacă voi, cei de la Bruxelles, v-aţi urcat beţi în pom şi pomul e în aer? Nu voi aţi dat un „enter” inconştient (sau nu) importului de emigranţi de cu totul altă structură decât europenii? Nu-i aşa că şi voi vreţi ca epoca de aur a capitalismului să se apropie de sfârşit? Nu-i aşa, tovarăşi de la Bruxelles, că vreţi şi voi să se termine cu acest capitalism barbar? Cu democraţia aceasta de faţadă, repartizată pe glob de cel mai terorist stat din lume, care a utilizat pentru democratizarea forţată a unor state aceleaşi şiretlicuri şi programe subterane ca şi în Ucraina?

Cine crede în propaganda că imigranţii au venit singuri şi de capul lor în Europa, ori e adormit ori e în vacanţă continuă. Un specialist în contraterorism al C.I.A. avertiza că S.U.A. au ajuns să sprijine toate grupările din Irak şi „castelul de cărţi de joc se va prăbuşi în momentul când una dintre grupări va depăşi ca forţă pe celelalte”, scrie Corectnews. Potrivit lui Christine Wormuth, subsecretar de stat pentru apărare, SUA propun (chiar la această bornă de panică pentru Europa) un program prin care să înarmeze aproximativ 5.000 de rebeli sirieni, care luptă împotriva grupării jihadiste Statul Islamic, relatează CNN în pagina electronică. Vedeţi, americanii nu se dezmint şi continuă nestingheriţi comerţul cu arme. Bani să le iasă!


Statele Unite au creat în realitate grupul terorist Statul Islamic în Irak şi Siria

Oficiali ai SUA au declarat că Statul Islamic este o creaţie a politicii externe americane. Istoricul american Webster Tarpley, citat de agenţia de presă iraniană IRNA, a declarat că SUA au creat grupul terorist Statul Islamic în Irak şi Siria, folosind combatanţii suniţi ca „armată secretă americană” pentru destabilizarea Orientului Mijlociu.


Nu-i aşa că aţi intuit acest lucru? America îşi pune capcane, îşi sapă singură groapa şi, la un moment dat, va cădea singură în ambele. Şi cu Al-Qaeda a făcut-o de oaie. Şi cu turnurile gemene! Şi Charlie Hebdo, o mascaradă sângeroasă, uşor de demontat! Cu toate că noţiunea de terorism este cunoscută omenirii de la începuturile istoriei şi, mai apoi, în mod pronunţat, după Revoluţia Franceză din 1789, SUA a cosmetizat conceptul şi l-a pus pe piaţa internaţională potrivit intereselor sale, mai ales după acel suspect şi trâmbiţat 11 septembrie. Când va fi constrâns Obama să răspundă unor întrebări delicate, plecând de la închisorile CIA până la războiul din Ucraina şi imigranţii trimişi în Europa?

„Crimele şi jaful stau cu regele la masă”

Informaţii stupefiante referitoare la sprijinul acordat de SUA jihadiştilor lui Osama bin Laden, care a generat apariţia Statului Islamic, ne oferă cartea lui Michael Springmann, diplomat de carieră, care a lucrat în biroul de informaţii al Departamentului de Stat al SUA. Springmann a consemnat în paginile cărţii sale dezvăluirile lui Michael T. Flynn, fost oficial al Agenţiei de Informaţii a Pentagonului (DIA). Potrivit acestuia, „oficialii de la Casa Albă au continuat să sprijine jihadiştii afiliaţi Al Qaeda din Siria, în ciuda avertismentelor DIA că acest lucru va duce apariţia unei grupări de tipul Statului Islamic. Un document intern al DIA arată încă din august 2012 că grupările care au început să lupte împotriva regimului sirian al lui Bashar al-Assad sunt dominate de salafişti, Fraţii Musulmani şi al-Qaeda din Irak”.

Michael Flynn a confirmat acestea într-o emisiune a postului Al-Jazeera, care poate fi urmărită pe YouTube. El a susţinut că DIA a încercat să convingă Casa Albă să întrerupă sprijinul oferit acestor grupări anti-Assad. Springamann face dezvăluiri în cartea sa şi despre sprijinul acordat de SUA mujahedinilor din Afganistan în anii 1980, cu scopul de a zădărnici intervenţia militară a URSS, dar şi amănunte despre operaţiuni similare sub acoperire, întreprinse de SUA şi după sfârşitul Războiului Rece în fosta Iugoslavie, în Libia şi în alte state, pe care le ştim ca pe „Tatăl nostru”.

Fostul diplomat american, citat de jurnalistul de investigaţii Nafeez Ahmed pe site-ul Insurege Intelligence, susţine că organizaţia Statul Islamic este rezultatul politici contraproductive americane. Vorba lui Vlahuţă, „crimele şi jaful stau cu regele la masă”, se adevereşte şi în acest caz.

Ca să încheiem apoteotic, pe 22 septembrie 2015, senatul a adoptat, cu majoritate, propunerea legislativă „Lege pentru condamnarea totalitarismului comunist şi pentru cultivarea memoriei naţionale antitotalitare”, iniţiată de Sorin Ilieşiu, senator PSD, propunere care a fost apoi dezbătută în procedură de urgenţă în Camera Deputaţilor (a fost respinsă). Pentru că trăim în plină dictatură capitalistă, când crimele economice şi jaful stau cu „aleşii” noştri la masă, aşteptăm o lege în regim de urgenţă care să condamne dictatura capitalistă, totalitarismul corporatist şi pe toţi criminalii corupţi ai României. Absolut pe toţi. De la mic la mare. Haideţi, domnilor senatori, se încumetă cineva să facă această propunere de lege?

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9189

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...