CIA și Proiectul MK-Ultra: Au fost testate droguri şi medicamente pe populaţie

Distribuie!

“În cadrul MK-Ultra, CIA a finanţat numeroase studii la Universitatea Columbia, Universitatea Stanford şi alte colegii în care au fost testate efectele unor medicamente şi substanţe halucinogene. Cu timpul au fost incluse şi experimente cu MDMA (ecstasy), mescalină, heroină, barbiturice, metamfetamină şi psilocibină. Testele au fost făcute pe studenţi pe pacienţi ai unor spitale care nu au fost informaţi.

Coordonatorul programului, Sidney Gottlieb,  a insistat pentru folosirea drogului LSD pe civili, persoane care nu-şi dăduseră acordul şi care nici măcar nu-şi imaginau că ar putea să fie subiecţi într-un asemenea experiment. Conştienţi de problemele legale ale proiectului, acesta a fost desfăşurat în secret timp de aproximativ 20 de ani, perioadă în care multe morţi au fost asociate diferitelor proiecte din cadrul programului.


În tot acest timp, se presupune că numeroase persoane ar fi murit din cauza drogurilor şi a medicamentelor ingerate. Victimelor li se administrau medicamente pentru controlul minţii, culegerea de informaţii şi erau supuse la diverse torturi psihologice.”[1]

SURSE


  1. https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/proiectul-mk-ultra-fost-distruse-vietile-oameni-supusi-exprimente-tehnici-spalare-creier-1_5a7afec0df52022f75494089/index.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...