“Coincidențe” ale Iluminaților: Legătură dintre Abraham Lincoln și John F. Kennedy

Distribuie!

“Un fenomen de coincidenţă are, prin definiţie, probabilităţi infinitezimale de a se produce. Există însă o infinitate de evenimente susceptibile să apară ca şi coincidenţe în viaţa unui individ, dar care în cele din urmă nu i se întâmplă.

Abraham Lincoln a fost ales în Congres în 1846. John F. Kennedy a fost ales în Congres în 1946.


Abraham Lincoln a fost ales Preşedinte în 1860. John F. Kennedy a fost ales Preşedinte în 1960.

Numele Lincoln şi Kennedy conţin fiecare câte 7 litere. Ambii au fost foarte preocupaţi de apărarea drepturilor omului.


Soţiile ambilor au pierdut o sarcină în timpul în care au locuit la Casa Alba. Ambii Preşedinţi au fost împuşcaţi într-o zi de Vineri.

Ambii Preşedinţi au fost împuşcaţi în cap. Secretara lui Lincoln se numea Kennedy. Secretara lui Kennedy se numea Lincoln.

Ambii au fost asasinaţi de Sudişti. Ambii au fost succedaţi de Sudişti, pe nume Johnson.

Andrew Johnson, ce l-a succedat pe Lincoln, s-a născut în 1808. Lyndon Johnson, ce l-a succedat pe Kennedy, s-a născut în 1908.

John Wilkes Booth, cel ce l-a asasinat pe Lincoln, s-a născut în 1839. Lee Harwey Oswald, cel ce l-a asasinat pe Kennedy, s-a născut în 1939.

Ambii asasini erau cunoscuţi după toate cele 3 nume. Ambele nume sunt compuse din 15 litere.

Lincoln a fost împuşcat într-un teatru numit ‘Kennedy’. Kennedy a fost împuşcat într-o maşină numită ‘Lincoln’.

Booth a fugit din teatru şi a fost prins într-un depozit. Oswald a fugit dintr-un depozit şi a fost prins într-un teatru.

Booth şi Oswald au fost asasinaţi înainte de proces.

Cu o săptămână înainte ca Lincoln să fie împuşcat, el se afla în Monroe, Maryland. Cu o săptămână înainte ca Kennedy să fie împuşcat, el se afla cu Marilyn Monroe.”[1]

Aceste “coincidente” au o singura explicatie: totul este planificat de catre Iluminati cu mult timp, indiferent ca vorbim de politica, economie, domeniul militar etc. Iluminatii, cei care cunosc foarte bine astrologie, numerologie si, implicit, ocultism, stiu sa se foloseasca de numere, culori, cuvinte, culori pentru a crea o energie negativa pe care sa o foloseasca in interesul de a acumula puterea absoluta.

Abraham-LincolnJohn-F-KennedyJFK

Sa nu va surprinda anumite date cand au loc atentate teroriste, asasinate, cutremure si alte evenimente cu impact geo-politic, intrucat ele sunt programate dinainte.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/coincidente-stranii-incredibila-legatura-intre-abraham-lincoln-si-john-f-kennedy
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Citiți și...

Agenda 21 și Guvernul Mondial: Politicile Agendei 21 datează din anii '70, dar aceasta a demarat cu adevărat în 1992, la Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro
Iluminații doresc distrugerea Creștinismului
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
SUA: Experimente de testare a gazelor toxice de luptă (1967)
Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate
Câţi oameni poate suporta, de fapt, planeta pe care trăim?
Al Treilea Reich și programul farfuriilor zburătoare
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Un consilier al premierului australian Tony Abbott a afirmat că încălzirea globală este o invenție susținută de Organizația Națiunilor Unite pentru a crea o nouă ordine mondială
Războiul din Vietnam (1964-1975)
Fostul Ministru german al Apărării, Andreas von Bulow, susține că CIA se află în spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner