Fluorul – elementul care calcifică glanda pineală
“Descoperirea
Studiile publicate in 2001 au aratat ca depozitele de fluor de la nivelul glandei pineale se acumuleaza odata cu varsta si sunt asociate cu o calcifiere marita a acestei glande. Unsprezece cadavre ale unor adulti in varsta au fost disecate si glandele pineale ale acestora analizate:
“S-a gasit o corelatie pozitiva intre fluorul pineal si calciul pineal (r = 0.73, p<0.02), insa nicio corelatie intre fluorul pineal si fluorul de la nivelul oaselor. La batranete, glanda pineala a acumulat mult mai mult fluor iar proportia de fluor/calciu este mai mare decat a oaselor.”
Ce este glanda pineala?
Glanda pineala este o glanda mica endocrina de la nivelul creierului vertebratelor, denumita uneori “cel de-al treilea ochi “1 pentru ca este un organ fotosensibil, localizat central cu trasaturi celulare similare cu retina din corpul uman.
Intr-un articol din libraria nationala de medicina din America, este descris rolul glandei pineale in termeni mai tehnici:
“Rolul fotoreceptorilor non vizuali este de a sincroniza functiile periodice ale organismelor vii cu perioadele de lumina din mediu pentru a contribui la supravietuirea variatelor specii in biotopi diferiti.” (1)
Rolul cel mai cunoscut al glandei pineale este cel de producere a hormonului melatonina din serotonina (stimulata de absenta luminii) care afecteaza tiparele de somn/veghe si ritmurile sezoniere /circadiene.
In forma de con de dimensiunea unui bob de mazare, este localizata aproape de centrul creierului, intre cele doua emisfere si are o structura unica, ea nefiind protejata de bariera sange-creier. Acest lucru explica si de ce doar ea este expusa la calcifiere prin expunerea la fluor.”[1]
Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul
SURSE
- https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul
- Foto: enlightened-consciousness.com
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.