Extratereștrii i-au contactat pe oameni de numeroase ori de-a lungul istoriei

Distribuie!

Daily Mail a publicat un interviu cu cel de al șaselea astronaut care a pus piciorul pe Lună Edgar Mitchell. Acesta a susținut că extratereștrii i-au contactat pe oameni de mai multe ori, însă guvernele au ascuns adevărul timp de 60 de ani.

Mitchell a făcut parte din echipajul misiunii Apollo 14 și în perioada în care a lucrat la NASA a intrat în posesia unor informații care susțin declarațiile sale.


Conform spuselor sale, extratereștrii sunt ființe mici, care arată ciudat pentru noi. Au o siluetă mică, un cap mare și ochii de asemenea foarte mari.
O comparație la nivel de tehnologie între cele două lumi este cu siguranță în defavoarea noastră. Tehnologia oamenilor nu este nici pe departe atât de sofisticată ca a lor, iar dacă ei ar fi fost ostili noi am fi dispărut de mult.

Mitchell deține recordul de a se fi plimbat pe Lună nouă ore și 17 minute. În cadrul interviului, Mitchell a mai declarat că timp de 60 de ani, guvernele au acoperit existența extratereștrilor. Cei care au lucrat la NASA au fost privilegiați și au cunoscut aceste lucruri.


Oficialii de la NASA au infirmat comunicatul lui Mitchell și au susținut că NASA nu urmărește extratereștri. Cu siguranță, cei de la NASA au motivele lor să dea astfel de declarații. Noi revenim la istorie, la descoperirile care infirmă ceea ce declară marii specialiști de la NASA.

Începând cu jumătatea secolului al XIX-lea, au fost descoperite mii de tăblițe de lut pe fostul teritoriu sumerian. Ne referim la orașul asirian Ninive, situat la 400 de kilometri de Baghdad, Irak.

Se apreciază că aceste tăbliţe au fost îngropate în anul 2000 î.Hr. Ele se referă la Atlantida, Lemuria și Mu. Chiar și Vechiul Testament biblic este o rescriere a istoriei sumeriene.

Tăblițele povestesc că regele Sargon a fost găsit într-un coș care plutea pe râu. Biblia relatează aceeași poveste despre Moise. Tăblițele descriu un loc numit EDIN. Biblia vorbește despre Eden, grădina lui Dumnezeu.

Sumerienii admiteau că fondatorii civilizației lor au venit de undeva din cosmos, aducând cu ei o vastă cunoaștere și tehnologie avansată. Sumerienii le-au dat numele de Anunnaki, cei veniți din cer.

În anul 1898, într-un mormânt din Egipt a fost descoperită macheta unui avion construit din lemn. Pentru că la acea vreme avionul nu fusese inventat, s-a considerat că reprezintă o pasăre.

În anul 1972, macheta a fost studiată de specialiști care au rămas uimiți de formele sale aerodinamice.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/extraterestrii-i-au-contactat-pe-oameni-de-numeroase-ori-de-a-lungul-istoriei
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner