De ce să bei ceai de măceșe

Distribuie!

“De ce sa bei ceai de macese

O cana de ceai aromat este perfecta pentru zilele cu temperaturi scazute, iar specialistii va recomanda in special infuzia de macese. Iata cateva motive pentru a bea ceai de macese:


1. Protejeaza inima.
Bolile de inima pot fi prevenite cu ceai de macese. Alaturi de fructele paducelului, macesele sunt adevarate campioane in prevenirea crizelor de angina pectorala si infarct.

2. Este plin de vitamine.
Pe langa vitamina C, macesele mai contin si vitaminele B1, B2, K si PP, proteine, acizi, celuloza, substante minerale, provitamina A si zaharuri. Ceaiul este binevenit in sezonul rece cand virozele bat la usa.


3. Inlocuieste calmantele.
Ceaiul de macese functioneaza ca un calmant in caz de insomnii, migrene, astenii nervoase si oboseala fizica cronica.

4. Calmeaza crizele de ficat.
Macesele pot fi folosite in calmarea crizelor de ficat sau a colicilor biliare, de aceea, dupa o masa copioasa, o cana de ceai de macese este binevenita.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/de-ce-sa-bei-ceai-de-macese-8375
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner