Cum putem supraviețui fără electricitate pe termen lung?

Distribuie!

Supraviețuirea în aceste condiții devine o necesitate. Stocurile de alimente cu termen de valabilitate mare, consumabilele medicale și mijloacele pentru alimentarea dispozitivelor personale de lucru cum ar fi uneltele electrice (dacă au scăpat tefere) sunt absolut esențiale.

Asigurați-vă că ați acoperit elementele de bază. Asigurați-vă că aveți consumabile pentru reparații, cum ar fi foi de placaj, șuruburi și o mașină de găurit manuală, unelte de mână de încredere pentru a face reparații în pereți și acoperișuri.


Bandele de etanșare și sfoară de balotare sunt unelte temporare eficiente pentru reparațiile de urgență în condiții severe. Suplimentarea cu apă potabilă și un mijloc de filtrare și purificare a apei sunt, de asemenea, extrem de importante. În situații de urgență este necesar să vă adaptați oricărei probleme apărute.

Un generator de curent cu ceva rezervă de combustibil ar fi binevenit, dacă nu posedați generator Magrav (al Fundației Keshe) sau alte dispozitive tip ,,free energy” și eventual baterii auto pentru alimentare cu 12Vcc și reîncărcare. Este necesar să fie economisită cât mai mult posibil energia electrică de care dispuneți, precum și alimentele, apa etc. Cei care locuiesc la țară sunt într-un anumit avantaj în eventualitatea unui astfel de scenariu cu puls EMP.


În cazul unui astfel de atac, electronicele pot fi protejate introducându-le într-o cușcă Faraday. Astfel le-ați putea folosi după ce situația revine la normal (radio pentru știri, telefonul mobil poate etc.).

Atacurile asupra rețelei de electricitate, amenințarea EMP, extremele meteorologice și incapacitatea agențiilor locale și naționale de a oferi ajutor sau recuperare sunt „normale” în lumea haotică de astăzi. Știrile zilnice ne spun doar despre vârful aisbergului; realitatea este cu mult mai sumbră și poate să-i copleșească rapid pe cei nepregătiți. Și gândiți-vă că un astfel de scenariu poate fi creat nu doar de om (cabală, puteri beligerante etc.), ci și de Soare…

Un alt scenariu pe care este bine să îl avem în vedere și pentru care să ne pregătim, care de asemenea poate include lipsa alimentelor, a apei potabile, a banilor și a combustibililor, este prăbușirea (voită sau nu) a sistemului bancar mondial și declanșarea Resetării Monetare Globale. Băncile vor fi închise pentru cel puțin 3 săptămâni, nu vor mai exista schimburi comerciale, deci nici transporturi de alimente sau alte mărfuri…

Sursa: https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/un-eveniment-major-de-atac-cu-arme-cu.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...