Cum influenţează emoţiile umane lumea înconjurătoare?

Distribuie!

“In primul experiment, o mostra de ADN uman a fost izolata intr-un container etans si plasat langa un subiect test. Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul se contracta in prezenta emotiilor negative si se relaxeaza in prezenta emotiilor pozitive. Concluzia echipei de cercetatori a fost ca „emotiile umane produc efecte care sfideaza legile conventionale ale fizicii”.

Intr-un studiu similar, cercetatorii au extras leucocite (globule albe) de la donatori si s-a urmarit cum se modifica din punct de vedere electric. In acest experiment, donatorul a fost supus unor stimulari emotionale ce constau in material video ce generau diverse emotii. Mostra de ADN (leucocitele) au fost puse intr-o alta camera din aceeasi cladire.


Atat donatorul, cat si mostra de ADN au fost monitorizati pentru a se urmari fluxurile electrice si s-a descoperit astfel ca mostra de ADN avea raspunsuri identice si in exact acelasi timp cu donatorul.”

Sursa: https://www.romaniatv.net/cum-influenteaza-emotiile-umane-lumea-inconjuratoare_347630.html


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...