Codul ascuns din piramide

Distribuie!

Piramidele, aceste structuri misterioase sunt situate peste tot pe planeta noastră, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, structuri imense care sfidează abilitățile noastre de inginerie și astăzi.

Blocuri imense de piatră cu greutate de mai multe tone face ca aceste aceste construcții minunate, care au uimit oamenii de știință, ingineri și arheologi sa dainuie peste timp. De la structurile Babilonului antic la templele regatului Kush,piramide datând încă din 3000 î.Hr., există în întreaga lume, iar aceste structuri incredibile sunt construite în toate formele și dimensiunile. În Mexic veți vedea piramide circulare sau piramide cu colțurile rotunjite, piramide pot fi găsite si în India, sunt structuri foarte mari și toate aceste piramide seamănă cu unele dintre cele mai piramide din America Centrală, dar de fapt piramide de peste tot în lume au o structură similară, dacă nu chiar o formă identica.


In Asia, putem găsi peste 250 de piramide în provincia centrală chineză Shaanxi, exista 250 de piramide, așa că începem să ne întrebam, ce a motivat civilizațiile antice de peste tot în lume a construi aceste structuri incredibile din America Centrală sau din China și modul în care acestea pot să fie atât de asemănătoare ca construcție și mărime, în cazul în care aceste civilizații nu au comunicat în acel moment? Putem găsi peste 150 de piramide în Egipt și, dacă mergem in Insula Mauritius, vom găsi piramide, de asemenea, în cazul în care ne deplasam în Insulele Canare, in nordul Sudanului, vom găsi, de asemenea, aceste structuri incredibile. In Peru, de asemenea, putem găsi aproximativ 300 de piramide, unele Piramidele sunt situate în Bolivia, iar în total, putem găsi mai mult de 10.000 de piramidele numai pe continentul american.
Deci, cum putem explica acest fenomen? Civilizații stravechi care s-au răspândit pe întreaga planetă au construit aceste structuri, în cazul în care aveau aceste cunoștințe de matematică și inginerie se pune intrebare de unde provin ele, pentru că trebuiau să aibă o cunoaștere avansată în aceste domenii pentru a putea construi aceste monumente, astronomie, geografie, matematică, inginerie, geologie, toate aceste domenii au fost necesare pentru a construi în mod corespunzător piramidele.
Una dintre întrebările pe care cei mai multi experți în domeniu si le pun este ca fără „o comunicare reciprocă”, cum au putut aceste civilizatii sa adopte stiluri de construcții similare? Cum au putut sa construiasca atunci templu Candi Sukuh din Indonezia, cu mai multe elemente de design identice cu ale piramidelor de la Chichen ltza din Mexic, ele fiind separate de jumătate de glob intre ele, iar aceste structuri nu sunt singurele care au un stil clar de construcție similară.

Când ne uităm la templul Shiva din Cambodgia, și apoi il comparam cu Templul Maya situat în Tikal, Guatemala vom vedea similitudini clare în ambele construcții, astfel cum de este posibil acest lucru? Este doar o coincidență faptul că există mai multe temple și construcții in întreaga lume, care sunt similare cu alte construcții, dar separate de mii și mii de kilometri?


Când ne uitami la cele două temple nu vorbim despre unul sau două elemente care sunt similare, este vorba despre întreaga construcție, care este aproape identica în formă, elementele de design și practic înălțime și zonă. Au scări la intrarea în templu situate în partea de sus, iar constructiile au blocuri similare ca dimensiune, astfel ca acest lucru este complet uimitor și pur și simplu nu poate fi o coincidență. Toate aceste civilizații par să fi învățat procesul de construcție de la aceeași „profesor”, aceeași sursă le-a dat acea cunoaștere a oamenilor din Guatemala și, de asemenea din Cambodgia.
Deci, acest fenomen de piramida pare a fi peste tot acelasi și toate aceste construcții par a avea un design asemănător, ele au o geometrie asemănătoare, ele au chiar și aceleași sisteme de măsurare de multe ori.

Poate una dintre cele mai faimoase piramide din lume se află în Egipt, chiar în afara orașului Cairo se află Marea Piramida lui Keops, ce în urmă cu 4500 ani, aceasta a fost cea mai înaltă și cea mai impresionantă structură construita de om pe Pământ, fiind una din cele 7 minuni antice, dar  si in prezent, modul cum a fost construita exact piramida ramane inca un mister.

Are o structură care este de 480 de metri marime și acoperă 13 de acri de teren. Există două milioane și jumătate de blocuri de piatră și cele mai grele pietre cântăresc 70 de tone, astazi noi știm că ele au fost aduse din carierele e granit, aflate la 500 de mile departare. Este o structură uimitore și ceea ce intrigă majoritatea arheologilor și inginerilor este scala acestui proiect, la ce folosesc două milioane și jumătate de blocuri de pietre, cu o masă de șase milioane de tone? Arheologii sustin ca Marea Piramida a fost construită în jurul anului 2500 î.Hr. ca e mormantul faraonului Khufu, dar această afirmație nu a fost încă dovedită, și dezbaterea între diferiti cercetatori continuă, dar misterul pentru care a fost construita aceasta structura inca persista. Astăzi ni se spune că Marea Piramidă a fost un mormânt pentru faraon, dar niciodată nu a existat o mumie găsit a în interiorul Marii Piramide, asa ca este controversat acest lucru.

Maiașii și egiptenii au legende care spun că zeii au venit pe pamant din cer și le-au dat instrucțiuni pentru a construi aceste piramide uimitoare. Lu egiptenii antici, faimosul Thoth este cunoscut sub numele de Arhitect al Universului, și el a fost cel care ar fi proiectat intregul complex de piramide de la Giza. Imhotep, e persoana care a fost responsabila pentru constructia primei piramide, de fapt el, a declarat că a primit aceste informații de la zei. Deci, Imhotep a fost capabil de a accesa informații cu privire la proiectul de constructie a piramidei de „undeva”,

În anul 1940, un pilot al Forțelor Aeriene Britanice a fotografiat una dintre caracteristicile cele mai uimitoare ale Marii Piramide din Egipt. Imaginea a arătat că structura are de fapt opt părți în loc de patru. Acest fenomen este doar detectabil din aer la rasaritul si apusul soarelui primăvara și toamna in timpul echinoctiilor, atunci când soarele aruncă umbre pe piramida care dezvăluie construcția cu opt laturi, ușor concava, iar acest lucru poate fi văzut doar din aer, nu si de la sol. Ceea ce este interesant e faptul că oricine a construit aceste caracteristici trebuie să fi fost conștienți de ciclul solar perfect si ca aveau o cunoaștere excelentă în materie de matematică.
Potrivit arheologilor Marea Piramida a fost construită pe ceea ce este considerat a fi centrul tuturor suprafetei de pe Pamant. Structura masiva este aproape perfect aliniata la nordul magnetic. Știm că în interiorul piramidei, designerii care au adăugat canale de aerisire, aliniate spre două constelații Orion și Sirius. Cele patru canale nu sunt doar perfect aliniate pe o axă nord-sud, dar au un ax de asemenea, proiectat direct spre centura lui Orion.

Avem două complexe piramidale impresionante, care sunt într-adevăr interesante,unul in Teotihuacan altul la Giza. Complexul din Teotihuacan este creat în conformitate cu un aspect specific, avem o reprezentare a sistemului nostru solar, dar, de asemenea, știm că Templul Soarelui, Templul Lunii, cele două piramide și Templul lui Quetzalcoatl sunt simulare ca structură cu Centura lui Orion, ca si piramidele de pe platoul Giza au fost construite în conformitate cu același principiu care încorporează aceleași informații, lucer pur și simplu uimitor. Aceste structuri sunt separate de mii de kilometri, dar încă mai au astfel de similitudini incredibile și sunt construite într-un mod identic care să includă aceleași caracteristici.

Civilizația Maya a construit sute de mii de piramide în întreaga America Centrală și știm cu certitudine că multe dintre aceste piramide au fost concepute pentru a reflecta anumite constelații de pe cer, iar cea mai renumita este constelatia Orion dar există multe alte constelații care sunt „reprezentate” pe pamnat, precum zicala „Cum este sus, așa este si jos”.

Borobudur templu de pe insula Java este cel mai mare monument budist din lume. Construit in secolele VIII-IX d.Hr., această structură religioasă, cu baza largă și seamana cu o movilă pe mai multe niveluri, este un alt exemplu de piramidă.
Această minune este formata din șase terase dreptunghiulare iar deasupra din trei terase circulare concentrice, acest design de piramidă complicat a intrigat oameni de știință, mai ales atunci când este privit din aer. Borobudur nu este cu siguranta o piramidă evidenta, dar este este o piramidă în trepte in partea de sus pe care au fost construite alte structuri.

Templul Borobudur este cunoscut ca un altar, dar, de asemenea si un loc de pelerinaj unde oamenii încep sa urce de la bază și isi continua drumul până la partea de sus. Borobudur a fost construit din trei platouri, primul este baza piramidala formata din cinci platforme care sunt pătrate, al doilea platou este trunchiul conului format din trei platforme care sunt circulare, iar al treilea platou este o stupa monumentala situata în partea de sus, care servește ca dom principal.

În partea de sus a acestei piramide neobișnuite, există 72 de structuri în formă de clopot, cunoscute sub numele de „stupa”, fiecare are o statuie a lui Buddha așezata inauntru ei. Acestea sunt considerate a fi ouă ale lumii, sau pantecele de transformare și este incredibil că în India cuvântul pentru „stupa” este cuvântul Sicarra ceea ce înseamnă turn și cuvantul Sicarra este foarte asemanator cu cuvântul egiptean Sicarra care este locul piramidelor , sau Stair way to Heaven, așa că din nou avem similitudini între civilizațiile antice și trebuie să ne întrebam dacă aceste două civilizații au avut un ghid de construcție similară.

Toate complexele piramidate par ca au fost concepute dupa principiul de mai sus, ele sunt perfect aliniate, iar pentru a putea avea o astfel de precizie populatiile antice par ca au avut nevoie de un fel de îndrumare din cer, pentru că modul în care aceste construcții sunt plasate si construite este pur și simplu și cu adevărat uimitor.

Vedem că există atât de multe mistere in legatura cu aceste piramide, și pur și simplu trebuie să se apropiem de o perspectivă diferită pentru a fi capabili să înțeleagem ceea ce se întâmplă cu adevărat. Eexistă atât de multe indicii pe care civilizațiile antice le-au lăsat în urmă pentru noi și pentru ca noi să vedem toate aceste indicii, oamenii de azi au nevoie de a lăsa în urmă abordarea tradițională și avand o minte deschisă pentru noi informații și pentru ca noi opțiuni pentru sa poata să curgă în. noi nu trebuie sa îngenunchem pe cineva să ne explice dpdv arheologic sau științific sensul piramidelor, ci este suficient a observa dovezile și interpretare în felul fiecaruia dintre noi.

In China in anul 1947 în timp ce zboara la 40 mile catre sud-vest de Xi’an, colonelul Maurice Sheahan a descoperit o movilă misterioasă giganta izolata în Qin Chuan Plains. În câteva zile, Sheahan rapoarta contul său in New York Times si descrie ceea ce el considera a fi o piramida gigant în China, care părea să para pitica chiar Marea Piramida din Egipt. Dupa aceasta poveste s-au descoperit alte 37 noi movile in forma de piramida, inclusiv mausoleul primului împărat Qin, unde mii de statui de războinici de teracotă au fost îngropate în pamat in secolul 3. Dar, în timp ce arheologii și oamenii de știință susțin ca movilele sunt pur și simplu mormintele unor împărații ai Chinei, unii cercetători cred că sunt ascunse unele informetii despre ele de către guvernul chinez.
Walter Hain, un autor și scriitor, a raportat în paginile sale cum Gaussman a descris prima sa observare a piramidei „Pentru a evita un munte și am ieșit intr-o vale, mai jos a aparut o piramida alba gigantica si parea ca ceva dintr-un basm era de un alb strălucitor. Aceasta ar fi putut fi de metal, sau un fel de piatră, era de un alb pur pe toate laturile. Lucrul remarcabil a fost bolta, o bucată mare de material ca o bijuterie ce  ar fi putut fi de cristal. Nu am fi putut ateriza, deși ne-am fi dorit acest lucru.” Povestea a fost ulterior preluata de New York Times, care a publicat un articol despre piramida la 28 martie. In anul 1947 colonelul Maurice Sheahan, director la Far Eastern al Trans World Airlines a acordat un interviu spunând că a văzut o piramidă gigantică la 40 mile sud-vest de Xian. La două zile după raportul sau, același ziar a publicat o fotografie, care mai târziu a fost atribuit a lui Gaussman.

Între anii 1940 și 1950 alte imagini au fost disponibile, imagini clare ale piramidelor, dar în timpul anii 1970 și 1980, guvernul chinez a ordonat a fi plantate diverse plante în partea de sus a acestor piramide pentru a ascunde de ochii publicului aceste construcții magnifice. Este posibil să existe un cod în Piramidele din China si este posibil să existe informații pe care Guvernul pur și simplu nu vrea  sa le faca publice?
Știința convențională este aproape ca un sistem închis, sistemele de credinta sunt foarte structurate și ceva care nu se încadrează în aceste sisteme de credință este pur și simplu respins, la fel ca și în religiea de astăzi. Orice lucru care nu este de acord cu sistemul de credinta devine respins și este ascuns de public și aceasta se numește arheologie interzisă!

 

Mulți oameni nu-și dau seama că există piramide mari si moderne în Rusia și în Ucraina și acest lucru sa datorat faptului că în jurul 1989, Alexander Golod din Moscova credea că piramide produc campuri energetice mari, care ar putea afecta atât materiale biologice cat și non-biologice.

În ultimii zece ani, oamenii de stiinta rusi au privit adânc problema energiilor piramidale, și le-au arătat că, prin introducerea oricarui lucru într-o piramidă, se promovează sănătatea, promovează longevitatea, implicit cresterea economica. Ei au descoperit ca, daca luam antibiotice, și ne tratam într-o piramidă pentru o perioadă de aproximativ 28 de zile, că puterea de antibioticelor a fost multiplicata de mii de ori.
Acest câmp energetic a fost documentat ca el exista. Forțele Aeriene Ruse au observat un câmp de energie mai pe radar, cu o milă mare, trecând peste piramida mare Golod din Moscova.

Deci, este posibil ca acest fenomen sa fie real? Piramidele au într-adevăr capacitatea de a schimba viata intr-un fel pe care oamenii de stiinta din Rusia il sustin azi? Și este posibil ca civilizatiile antice din trecut știau de aceste puteri piramidale? Ar putea fi acesta motivul pentru care ne putem găsi atât de multe Piramidele din întreaga lume, din Mexic in Rusia?
Plasarea piramidelor este foarte interesanta, deoarece acestea par să fie plasate în zone energetice puternice.

Cuvântul „piramidă” provine din greaca veche, si înseamnă „foc în centru.” Vechii greci credeau că forma geometrică a piramidei concentreaza energiea cosmică, și că piramide de peste tot din lume au fost un fel de colectori de energie.
Faptul este că mii de Piramidele sunt răspândite peste tot pe Planeta noastră, aceasta nu este o simplă coincidență, faptul că multe dintre aceste structuri sunt foarte asemănătoare ca proiectar și au aceleași proprietăți și elemente pune multe semne de intrebare. Scopul Piramidelor din Egipt este foarte similar cu al Piramidelor din peninsula Yucatan, din Europa Centrală si din Mexic sunt porti catre zeii înșiși.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/codul-ascuns-din-piramide
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...