Ce este Grupul Bilderberg?

Distribuie!

Summitul G8 si Forumurile economice mondiale sunt simple evenimente in comparatie cu conferintele Bilderberg. Nu exista nici o alta intalnire la care sa participe mai multi lideri mondiali, mai multi politicieni de varf, mai multe personaje regale si lideri ai afacerilor.

Ce este Grupul Bilderberg?


Grupul Bilderberg a fost infiintat in 1954. Prima intalnire a avut loc in Olanda, la Osterbeek, in Hotelul Bilderberg, de unde grupul si-a luat si numele.

Reuniunea a fost organizata de printul Bernhard al Tarilor de Jos si de David Rockfeller.


Grupul Bilderberg a devenit rapid una din cele mai puternice retele de influenta, reunind in prezent circa 150 de personalitati din toate tarile, conducatori politici, economici, din lumea finantelor, a mass-mediei, din armata sau serviciile secrete, precum si cativa oameni de stiinta si profesori universitari.

Datorita influentei acestui grup in domeniul economic, se afirma ca el reprezinta de fapt un adevarat guvern mondial ocult.

Printre participantii la reuniunile trecute ale grupului s-au numarat Hillary si Bill Clinton, Richard Holbrooke, Donald Rumsfeld, Henry Kissinger, fostul cancelar german Helmut Schmidt, regele Juan Carlos al Spaniei, Regina Beatrix a Olandei si Tony Blair, reprezentanti ai Consiliilor de Administratie de la Banca Angliei, Shell, Nokia sau DaimlerChrysler.

Summitul G8 si Forumurile economice mondiale par, in acest context, simple evenimente prin comparatie cu conferintele Bilderberg, deoarece nu exista nici o alta intalnire la care sa participe conducatorii tuturor institutiilor internationale majore, precum Banca Mondiala, Fondul Monetar International, Natiunile Unite si Uniunea Europeana.

Potrivit regulilor sale, membrilor grupului le este interzis sa dea publicitatii orice informatie legata de continutul discutiilor, chiar daca printre participanti se afla nume cunoscute din mass-media, printre care editori de la Washington Post, New York Times sau Financial Times.

Sursa: https://ziare.com

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...