Bătălia de la Los Angeles: Cum a încercat armata americană să doboare un OZN

?????????????????????????????????????????????????????????
Distribuie!

La mai puțin de 3 luni din momentul în care armata SUA a intrat oficial în cel de-Al Doilea Război Mondial, un incident misterios s-a produs chiar deasupra orașului Los Angeles. Un obiect imens, neidentificat, a fost reperat deasupra orașului Los Angeles și artileria americană a tras asupra sa timp de o oră fără ca nicio explozie să se petreacă.

În noaptea zilei de 24 spre 25 februarie, 1942, un obiect zburător neidentificat a apărut pe cerul orașului Los Angeles. Armata americană, aflată în alertă după evenimentul Pearl Harbor, a pus reflectoarele pe acel obiect misterios și apoi a început să tragă.
Nimic deosebit nu se petrecea. Obuzurile americane se apropiau foarte mult de obiectul neidentificat și apoi explodau fără să-l atingă.


Evenimentul a apărut a doua zi în presa locală și numeroase întrebări au apărut cu privire la originea acelui aparat de zbor. S-a lansat ipoteza că ar fi fost un avion japonez, dar ciudat a fost faptul că nu a bombardat orașul. Apoi s-a spus că ar fi fost vorba despre un dirijabil, dar de ce nu a explodat?

În cele din urmă, s-a lansat ipoteza că este vorba despre un OZN gigant, care se afla în misiune de observare. Martorii oculari susțineau că OZN-ul în cauză emana o lumină puternică, care îl apăra de atacul de la sol.


„Se auzeau multe explozii puternice. Luminile reflectoarelor se răsuceau în toate direcțiile, pe cer. Toate se focalizau, după unele surse pe un OZN ciudat”, așa cum era citat a doua zi în Los Angeles Times.

Martorii l-au descris precum un gândac argintiu sau precum o pastilă alungită. Se deplasa extrem de încet, dar cu toate acestea bombele păreau să nu îl afecteze. Când s-a apropiat de Redondo Beach, cinci avioane americane au început să-l urmărească, dar fără niciun rezultat pentru că OZN-ul a dispărut brusc.

Reprezentanții armatei au declasat că în acea noapte s-au tras peste 14.000 de proiectile și niciunul nu a doborât ținta. Șase oameni au fost uciși, în total, datorită accidentelor auto sau șrapnelelor ce cădeau din cer. Peste un milion de oameni au observat obiectul neidentificat în acea noapte.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/batalia-de-la-los-angeles-cum-a-incercat-armata-americana-sa-doboare-un-ozn
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner