Templul Sri Padmanabhaswamy din India și ușa misterioasă

Distribuie!

Una dintre cele mai fascinante construcții de pe Terra este templul Sri Padmanabhaswamy din Trivandrum, situat pe coasta sudica a Indiei, in statul Kerala.

Multe sunt legendele care se învârt în jurul acestui templu enigmatic, însă cea care atrage atenţia se referă la porţile masive din interiorul sanctuarului, ce străjuiesc 6 misterioase camere secrete, marcate de la A la F. Încăperile A, C, D, E şi F sunt nedeschise de secole întregi, în timp ce cameră B nu oferă niciun indiciu care să ateste că ar fi fost vreodată pătrunsă.


Unii oameni de știință de prestigiu și unii istorici, cum ar fi dr. L. A. Ravi Varma din Travancore, au sugerat că templul ar fi fost întemeiat în urmă cu peste 5000 de ani, chiar în prima zi a lui Kali Yuga (epoca de maximă decadență spirituală).

Încăperea B prezintă o legendă fascinantă. Aceasta este sigilată de o poartă care nu are niciun mâner prin care poate să fie deschisă. Preoții templului, atunci când sunt întrebați despre corpul B, susțin că acesta a fost deschis de nenumărate ori în trecut cu ajutorul unor mantre. Aceste cântece străvechi au fost uitate, sau cel puțin aceasta este varianta oficială, și din acest motiv, nimeni nu știe ce se găsește dincolo de imensa poartă misterioasă.


Unele legende relatează că în interiorul acesteia s-ar ascunde bogaţii nemaintalnite niciunde pe pământ. Că locul ascunde un virus bine conservat care, lăsat liber, ar putea însemna sfârşitul omenirii.

Unii cred că păzeşte relicvele unei prezenţe extraterestre care ar fi pus bazele culturii locului, în timp ce alţii sunt de părere că poarta se afla la capătul unui tunel ce are legătură directă cu oceanul, iar oricine ar încerca să o deschidă ar fi înecat. Poate că această poartă ascunde cutia Pandorei, fructul oprit…

Se spune că ușa din fier a camerei subterane B nu are balamale, zăvor sau yală. Se crede că ea a fost fixată la intrarea în camera secretă prin intermediul operării cu anumite energii oculte, Naga Bandham sau Naga Pasam Mantra de către siddha-și (ființe perfecte ce dețin puteri supranaturale) care au trăit în timpul domniei regelui Marthanda Varma, în secolul al 16-lea.

Ușa unei astfel de camere secrete poate fi deschisă în siguranță doar de către sadhu-și (mistici asceți) sau mantrika-și (yoghini ce stăpânesc operarea cu MANTRA-e) ce dețin cunoașterea înlăturării lui Naga Bandham sau Naga Pasam intonând GARUDA MANTRA.

Se crede că în prezent nu există Siddha Purusha, yoghini sau mantrika-și suficient de puternici care să știe să opereze în mod corect cu GARUDA MANTRA sacră.

Se crede, de asemenea, că dacă se realizează încercări de a deschide misterioasa cameră subterană B prin intermediul tehnologiei umane disponibile la ora actuală s-ar putea produce catastrofe în interiorul și în jurul locației templului, precum și în întreaga Indie sau chiar în întreaga lume, potrivit unor astrologi indieni vedici care și-au recunoscut propria incapacitate de a deschide ușa operând cu GARUDA MANTRA cea secretă.

Sursa: http://www.efemeride.ro

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...