Sunete stranii într-un oraș din Canada (2013)

Distribuie!

“Un fenomen ciudat s-a petrecut in orasul Terrace din Canada, unde din senin au putut fi auzite niste sunete stranii, misterioase. Se pare ca este vorba despre fenomenul “The Hum”, caruia nu i s-a putut inca descoperi cauza.

Kimberly Wookey din Terrace, British Columbia, a inregistrat recent un zgomot ce nu poate fi deocamdata explicat, relateaza Daily Mail.


Canadianca a fost trezita dimineata de un sunet puternic. Ea a reusit sa suprinda acest eveniment neobisnuit intr-o inregistrare video. Ea spune ca a fost infricosata de acest fenomen ciudat, ale carui origini raman inconjurate de mister.

Wookey a spus ca a mai auzit acest sunet si inainte, dar doar acum a reusit sa-l inregistreze si sa-l posteze pe YouTube.


“Prima data a fost in luna iunie. Dar nu a fost la fel de intens”, a declarat Wookey.

Ea nu a fost singura persoana din Terrace care a auzit sunetul. Mandi Campbell a auzit si ea aceste sunete stranii. “Pareau sa vina din cer sau de undeva din subteran, ceva atat de puternic”, a spus ea la CBC News.

“In primul rand, sunetele pot calatori pe distante foarte mari, atunci cand conditiile sunt prielnice. Ele calatoresc in directii surprinzatoare, iar sunetele se pot refracta in atmosfera”, a declarat profesorul de fizica Erik Jensen, de la Universitatea Northern Columbia.

Oameni din intreaga lume au raportat sunete similare, inclusiv anul trecut, dar nimeni nu poate spune inca de unde vin aceste sunete ciudate.

Incepand din anul 2011, sute de astfel de inregistrari au fost postate pe YouTube din diverse coltui ale lumii.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ciudat/fenomenul-the-hum-sunete-stranii-intr-un-oras-din-canada-video-1254945
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner