SUA dețin o flotă stelară

Distribuie!

Inainte de a fi asasinat, in ianuarie 1996, Phillip Schneider, a inceput sa dezvaluie despre tehnologiile secrete ale Iluminatilor, pe care le-au dezvoltat cu ajutorul extraterestrilor, dar si cu ajutorul oamenilor de stiinta nazisti. El a spus asa: “Tehnologia pe aceasta Planeta evolueaza intr-un an calendaristic, ca si cand ar trece 49,5 ani!”

taw-50-o-nava-spa-iala-cu-capacita-i-extraordinare_382105 enterprise

Va dati seama ce inseamna asta ? Pentru cercetarea, dezvoltarea si testarea acestor tehnologii, Iluminatii au pus bazele unei organizatii numita U.S.A.P., care se traduce printr-o “Operatiune Ultrasecreta Complet Inchisa Recunoasterii Oficiale”. Tehnologiile din cadrul acestei operatiuni poarta denumirea de “Black Project” (n.tr. “Proiecte Negre), avand in vedere secretul lor. Nici Presedintele SUA, care este Comandatul Sef al Fortelor Armate nu are controlul asupra acestor date, ci ele sunt controlate, nu de indivizi din guvern, ci de persoane private. Chiar Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev a spus ca, “SUA colaborarea cu extraterestrii”, afirmatie facuta in Decembrie 2012.


Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/proiectele-negre-ale-usap-aici-se-afla-energia-punctului-zero-tehnologia-antigravitationala-fuziunea-atomica-la-rece-si-alte-tehnologii-ce-sunt-ascunse-si-negate-in-mod-oficial.

Nu toate farfuriile zburatoare sunt ale extraterestrilor !


Se spune adesea ca, “orice OZN este al extraterestrilor”, dar nu in toate cazurile. Cum stim ca un OZN este extraterestru sau al armatei ? Foarte greu de observat, pentru ca tehnologiile sunt similare, avand in vedere ajutorul acordat.

Mai multe aflam de pe pagina Blasting News Romania:

“Armata americană dispune în momentul de față de foarte multe arme secrete și de tehnologii foarte avansate. Se vorbește foarte mult de faptul că americanii ar avea avioane de luptă avansate tehnologic până la generația a 5-a, dar de fapt ei dețin în secret aeronave de generația a 6-a sau chiar a 7-a.

Conform omului de știință Richard Boylan, citat de drboylan.com, armata americană a ținut în secret proiecte ale unor aeronave de top pentru construirea cărora s-au folosit de tehnologia extraterestră. Printre aeronavele proiectate folosind această tehnologie, se numără: Aurora, TAW-50 sau Nautilus, toate trei fiind avioane de luptă realizate în formă de triunghi.

Aurora este o aeronavă de dimensiuni moderate ce funcționează atât cu combustibil convențional, cât și cu ajutorul unui sistem de propulsie antigravitațional. Aurora se poate deplasa și în spațiu, regretatul om de știință Michael Wolf de la Consiliul Național de Securitate al SUA, susținând chiar faptul că Aurora poate merge și pe Lună.

TR-3B Astra este o aeronavă antigravitațională în formă triunghiulară, de foarte mari dimensiuni aflată în prezent în flota Statelor Unite ale Americii. Este un fel de „farfurie zburătoare” cu propulsie nucleară, a cărei primă versiune a fost operațională încă din anul 1962.

Nautilus este o altă navă spațială militară secretă a americanilor, care de această dată operează prin impulsuri magnetice. Nava este ținută în Utah într-un sediu secret și de două ori pe săptămână este condusă de astronauți americani și ruși până la o stație militară secretă inteligentă aflată de peste 30 de ani adânc în spațiu. Nautilus este utilizat de americani și pentru operațiuni de supraveghere foarte rapide.

Taw-50 este un bombardier spațial antigravitațional hipersonic. A fost dezvoltat la începutul anilor 1990 de către Lockheed Martin și Northtrop și are niște capacități absolut uimitoare. Se deplasează cu o viteză uluitoare de peste 60.000 de km/h și astfel depășește viteza sunetului de 50 de ori, poate merge în spațiul cosmic, este alimentat cu energie nucleară și poate transporta bombe, dar și rachete în caz de război. În prezent, armata americană are 20 de Taw-50 în arsenalul său.

Oamenii de știință cred că aceste nave ale americanilor pot fi ale extratereștrilor sau cel puțin au fost proiectate folosind tehnologie extraterestră. Cum au reușit americanii să intre în posesia acestei tehnologii rămâne încă un mister neelucidat.

Toate aceste tehnologii se crede că au fost dezvoltate în baza militară secretă Area 51, zonă declarată inexistentă în încercarea americanilor de a ține curioșii cât mai departe de misterioasa unitate militară și de proiectele lor ultrasecrete.”[1]

SUA detin o intreaga flota stelara !

“Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre.

Scotianul sustine ca a patruns in bazele de date ale celor doua organizatii in incercarea de a gasi dovezi cu privire la existenta extraterestrilor. In schimb, sustine acesta, a gasit mult mai mult decat se astepta. McKinnon a declarat in fata judecatorilor si a presei ca a gasit dovezi ale tehnologiilor de origine extraterestra, a existentei energiei capabile sa stopeze procesul de incalzire globala, ale dispozitivelor antigravitationale si, peste toate, a existentei unei adevarate flote stelare, capabile sa strabata distante uriase prin spatiul cosmic.

In mod bizar, niciun reprezentant al acuzarii nu a negat spusele lui McKinnon. Ceea ce isi doresc, insa, autoritatile americane este ca scotianul sa fie extradat si sa primeasca o pedeapsa maxima de 60 de ani intr-o inchisoare de maxima securitate din SUA.

In prezent, Mckinnon s-a adresat Curtii Europene pentru Drepturile Omului si autoritatilor britanice pentru a refuza extradarea. Mai mult, Partidul Conservator Britanic a si demarat un proiect prin care cazul scotianului sa devina varful de lance in schimbarea legislatiei si a legii extradarii, sustinand neconditionat apararea acestuia.”[2]

Pentru tratativele dintre extraterestrii si guvernul SUA, Presedintele american, Harry Truman a dispus infiintarea unei organizatii numita MAJESTIC 12, despre care puteti citi, pe larg, aici -> http://www.departamentul-zero.ro/majestic-12-organizatia-secreta-care-se-ocupa-de-parteneriatele-dintre-extraterestrii-si-guvernul-sua.

Principiul antigravitational al Imploziei !

Aceasta inventie este similara cu cea a englezului, John Searle, care a reusit sa creeze motorul anti-gravitational, pe care l-a plasat intr-o farfurie zburatoare, ce masura 4,5 metri diametru, testandu-l in Cornwall, la 30 iunie 1968. El a fost insa oprit de autoritati.

Principiul fundamental al omului de stiinta austriac, Viktor Schauberger (1885-1958), cel ce a contribuit la dezvoltarea OZN-urilor naziste, Vril si Haunebu, afirma ca noi ar trebui sa copiem natura, in loc sa incercam, sa o „corectam” prin diverse actiuni.

El considera ca, ar trebui sa ne bazam tehnologia pe implozie, o miscare anterioara spiralata a energiei, care se aduna catre centru, atat de diferita de tehnologia zilelor noastre, care se bazeaza pe explozie, miscare exterioara, expansiva si in linie dreapta. Tehnologia imploziei atinge taramul antimateriei si astfel constelatia gravitatiei.

Viktor Shauberger a inceput ca modest padurar, fara educatie academica, dar cu o buna cunoastere a biologiei, fizicii si chimiei. Avea o capacitate extraordinara de percepere si intelegere a miscarilor apei in natura si s-a folosit de observatiile sale pentru a stabili noi principii de baza ale hidrodinamicii, fapt care la inceput i-a adus dispretul cercurilor academice. Una din ideile sale era ca apa este „sangele naturii”.

Schauberger scria:

„Tehnologia noastra este distructiva. In afara de o folosire excesiva a carbunilor si a petrolului, care au un rol de jucat in natura mult mai important decat sa arda in masinarii, care functioneaza nebuneste, aceasta tehnologie lasa, de asemenea, reziduri, deseuri care otravesc si polueaza intregul spatiu in care traim.”

Cel mai rau exemplu al tehnologiei actual este puterea nucleara, obtinuta prin scindarea atomilor. Motorul cu implozie nu are nevoie de combustibil. Energia lui vine din natura. Pentru a functiona, are nevoie doar de aer si apa. Principiul imploziei este o miscare craetoare, in timp ce tehnologia actuala se bazeaza pe o miscare distructiva.

Francmasonii nu permit aceasta tehnologie naturala. Mult prea multe inventii extrem de folositoare au fost stopate. Francmasonii sunt dispusi chiar sa ucida pentru a opri dezvoltarea tehnologiilor naturale si continua sa minta, sustinand ca, „nu exista alternative”.

SURSE

1. http://ro.blastingnews.com/international/2015/08/sua-a-construit-in-secret-avioane-de-lupta-folosind-tehnologie-extraterestra-00497421.html

2. http://www.descopera.ro/dnews/6239692-statele-unite-ale-americii-detin-o-intreaga-flota-stelara

3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...