Spionii PSI ai generalului Ilie Ceaușescu

Distribuie!

“Cercetatorii extrasenzitivi ai Armatei activau sub controlul generalului Ilie Ceausescu si se antrenau in anumite zone ale tarii, exersand localizarea extrasenzoriala a zacamintelor petrolifere. Doi dintre acestia ajunsera la performante incredibile, reusind sa detecteze si sa localizeze in mod repetat, cu o precizie de-a dreptul fenomenala, zacaminte petrolifere situate la adancimi considerabile. „La prospectarea zacamintelor petrolifere, gigantii industriei de profil folosesc arsenalul tehnic conventional”, spune Vasile Rudan.

Generalul Ilie Ceausescu crease o „unitate experimentala” de spioni extrasenzitivi in zona Gavanele, Muntii Buzaului.

„Acesta e constituit din aparatura electromagnetica performanta, instalatii speciale pentru detonarea unor incarcaturi explozive de mica amplitudine in scoarta terestra si analizarea undelor reflectate de stratificarile geologice, observatii in teren asupra reliefului si a rocilor de suprafata, reperarea plantelor indicatoare de hidrocarburi, fotografii satelitare; iar in final, se recurge la foraje geotehnice. Procedura este laborioasa, necesita timp indelungat, multi bani si nu e intotdeauna foarte sigura. Chiar si marile companii petroliere apeleaza, in secret, la spioni extrasenzitivi.


Un spion extrasenzitiv bine antrenat poate afla in mai putin de o jumatate de ora daca intr-o zona geografica data exista petrol. Totodata, poate determina cu precizie suprafata zacamantului, estimeaza pe cai extrasenzoriale presiunea din interiorul acestuia si verifica mintal daca petrolul este depozitat in anticlinal geologic sau in roci. ””[1]

SURSE


  1. https://www.national.ro/old/spionii-extrasenzoriali-din-domeniul-petrolului-ai-lui-ilie-ceausescu-125290.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...