Proiectul Stargate, CIA și spionajul paranormal

Distribuie!

“Ingo Douglas Swann a fost un medium american, artist și autor de cărți. S-a născut la 14 Septembrie 1933, în orașul Telluride, statul Colorado și a decedat la 31 ianuarie 2013, la New York.

Este cunoscut drept co-creator al procesului de vizualizare la distanță, alături de Russell Targ și Harold Puthoff. Swann a contribuit la dezvoltarea procesului de vizualizare la distanță lucrând la Institutul de Cercetare Stanford, în experimente care au atras atenția serviciilor CIA. Este recun0scut în mod special și pentru proiectul Stargate.


Vizualizarea la distanță se referă la capacitatea unei persoane de a-și proiecta conștiința în afara corpului pentru a descrie, cu mare precizie, un obiect aflat fie la o distanță relativ mică (într-o încăpere alăturată), fie, din punct de vedere geografic, chiar la sute de mii de kilometri de locul în care se află persoana care face vizualizarea respectivă.

Ingo Douglas Swann a declarat în nenumărate rânduri că „Eu nu sunt testat, lucrez doar cu cercetători de experimente bine concepute.” În conformitate cu Russell Targ și Harold Puthoff, “inovațiile inspirate de Swann au condus la rezultate impresionante în parapsihologie.”


În 1972, în buletinul informativ al Societății Americane pentru Cercetare Psihică (ASPR), directorul de cercetare Karlis Osis, a descris experimentul său personal de ieșire din propriul corp, experiment controlat de Swann. Osis a descris cu precizie obiectele aranjate pe un raft dintr-o cameră alăturată, confirmând această posibilitate prin propria experiență.

În final, după o serie de experimente reușite, Swann a fost creditat cu capacitatea vizualizării controlate la distanță, un proces prin care putea culege informații prețioase, de nu contează unde, fără să iasă din propria cameră. Tehnica a fost dezvoltată și testată de Puthoff și Targ cu fonduri CIA. Rezultatele cercetărilor lui Swann, au evidențiat faptul că, în timpul viziualizării la distanță, au loc modificări speciale măsurabile în activitatea creierului.

„Aşa cum a descris un articol apărut în Journal Scientific Exploration, unul dintre participanţii la experiment, Ingo Swann, a fost capabil să ‘vadă’ şi să descrie un inel din jurul planetei Jupiter, despre care oamenii de ştiinţă nu ştiau că exista la acea vreme. Ingo a reuşit apoi să ‘vadă’ şi Luna, dar şi alte fenomene ciudate, cu ajutorul puterii sale din domeniul parapsihologiei.”(mediafax)

Proiectul Stargate a fost numele de cod dat unuia dintre mai multele sub-proiecte realizate de Guvernul Statelor Unite pentru a investiga potențiale fenomene psihice cu posibile aplicații militare și civile, în special „vederea la distanță”: capacitate de a „vedea” psihic evenimente și locuri sau de a culege informații de la o distanță mare, fără a te deplasa în acel loc. Aceste proiecte au fost active din anii 1970 până în 1995 și au fost realizate în continuarea primelor cercetări psihice realizate la Institutul de Cercetări Stanford, Societatea Americană de Cercetări Psihice și alte laboratoare de cercetare psihică.

Proiectul Stargate a fost încheiat în 1995 cu următoarea concluzie: „Observațiile precedente furnizează un argument convingător împotriva continuării programului în cadrul serviciilor de informații. Chiar dacă un efect semnificativ statistic a fost observat în laborator, rămâne neclar dacă a fost demonstrată existența acestui fenomen paranormal, „vederea la distanță”. Studiile din laborator nu furnizează dovezi cu privire la originile sau natura acestui fenomen, presupunând că acesta există […]” American Institutes for Research, 29 Septembrie 1995

Desigur, concluzia de mai sus este mai degrabă modul prin care aceste instituții maschează, pentru publicul larg, continuarea proiectelor de acest fel, în secret…

traducere și adaptare: Mădălina Corina Diaconu”[1]

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/oameni-cu-puteri-miraculoase-ingo-swann-si-proiectul-stargate
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...