• Fără categorie

Platforma antigravitațională inventată de Viktor Grebennikov – aceasta „absoarbe” undele gravitaționale anihilând astfel gravitația

Distribuie!

“Viktor S. Grebennikov a fost un savant de origine rusă, care a pus bazele teoriei „efectul structurilor cavernoase”. Această teorie, când va fi pusă în aplicare, va permite omului să creeze diverse aparate de zbor care vor putea ignora gravitația.

Povestea acestei descoperiri uimitoare a început undeva prin anii ’80, când savantul rus a observat la microscop o insectă rară. Atunci a fost pentru prima dată când a realizat că puterea naturii este una incredibilă, pe care omul nu a ajuns s-o înțeleagă nici pe jumătate. Acea insectă avea aripile structurate în așa fel încât să poată ignora gravitația și astfel zborul să devină mult mai ușor.


Aripile acestei insecte erau construite încât ignorarea gravitațională devenea posibilă prin anumite structuri cavernoase nanometrice. Cu cât structura cavernoasă este mai mică, cu atât ea absoarbe undele gravitaționale, care în cele din urmă tind spre zero.

În acest fel, o insectă de dimensiuni mici poate anihila gravitația cu ajutorul cavităților sculptate în aripile sale. În acel moment, fizicianul rus și-a pus problema ca tehnologia inventată de natură să fie folosită și de oameni. Bineînțeles că descoperirea sa nu a fost băgată în seamă de către mediul savanților, dar cu toate acestea Grebennikov și-a continuat munca cu minuțiozitate.


Câțiva ani mai târziu, omul de știință rus și-a prezentat invenția sa. Este vorba despre o placă sau o platformă din lemn care ignora gravitația. După cum susținea Grebennikov, inițial a înțeles principiile pe care natura le-a folosit pentru crearea acelei aripi, după care le-a aplicat pe platforma sa.

Mașinăria nu avea nicio componentă mecanică și se deplasa doar cu ajutorul acestei tehnici antigravitaționale. Poate atinge viteze impresionante, de peste 1000 de km/h, dar omul de știință rus și-a limitat plimbările la doar 100 km/h din motive lesne de înțeles.

Interesant mai este și faptul că în momentul în care se urca pe platforma antigravitațională, se forma o bulă. La orice înălțime sau viteză bula se menținea și curenții de aer nu se puteau forma. Aceasta este explicația pentru care putea atinge viteze impresionante.

În cele mai multe dintre cazuri, Grebennikov când se urca pe platforma sa antigravitațională se întâmpla să-și piardă conștiința și de cele mai multe ori se pare că păcălea și timpul. Nu de puține ori după o plimbare cu platforma sa ora indicată de ceasul de la mână nu coincidea cu cea indicată de celelalte ceasuri.

Grebennikov a murit în 2001 și a luat cu sine unul dintre cele mai interesante secrete ale sale. Nici până în ziua de astăzi nu s-a găsit nicio explicație logică pentru a defini modalitatea de mișcare a unei platforme antigravitaționale de lemn.

Probabil că atunci când vom înțelege modul de funcționare al naturii, vom înțelege cum este posibil ca o platformă antigravitațională să se comporte astfel.”[1]

Aceasta inventie este similara cu cea a englezului, John Searle, care a reusit sa creeze motorul anti-gravitational, pe care l-a plasat intr-o farfurie zburatoare, ce masura 4,5 metri diametru, testandu-l in Cornwall, la 30 iunie 1968. El a fost insa oprit de autoritati.

Principiul fundamental al omului de stiinta austriac, Viktor Schauberger (1885-1958), cel ce a contribuit la dezvoltarea OZN-urilor naziste, Vril si Haunebu, afirma ca noi ar trebui sa copiem natura, in loc sa incercam, sa o “corectam” prin diverse actiuni.

El considera ca, ar trebui sa ne bazam tehnologia pe implozie, o miscare anterioara spiralata a energiei, care se aduna catre centru, atat de diferita de tehnologia zilelor noastre, care se bazeaza pe explozie, miscare exterioara, expansiva si in linie dreapta. Tehnologia imploziei atinge taramul antimateriei si astfel constelatia gravitatiei.

Viktor Shauberger a inceput ca modest padurar, fara educatie academica, dar cu o buna cunoastere a biologiei, fizicii si chimiei. Avea o capacitate extraordinara de percepere si intelegere a miscarilor apei in natura si s-a folosit de observatiile sale pentru a stabili noi principii de baza ale hidrodinamicii, fapt care la inceput i-a adus dispretul cercurilor academice. Una din ideile sale era ca apa este “sangele naturii”.

Schauberger scria:

“Tehnologia noastra este distructiva. In afara de o folosire excesiva a carbunilor si a petrolului, care au un rol de jucat in natura mult mai important decat sa arda in masinarii, care functioneaza nebuneste, aceasta tehnologie lasa, de asemenea, reziduri, deseuri care otravesc si polueaza intregul spatiu in care traim.”

Cel mai rau exemplu al tehnologiei actual este puterea nucleara, obtinuta prin scindarea atomilor. Motorul cu implozie nu are nevoie de combustibil. Energia lui vine din natura. Pentru a functiona, are nevoie doar de aer si apa. Principiul imploziei este o miscare craetoare, in timp ce tehnologia actuala se bazeaza pe o miscare distructiva.

223agrebennikov2patin_thumbViktor-Grebennikov_thumb

Francmasonii nu permit aceasta tehnologie naturala. Mult prea multe inventii extrem de folositoare au fost stopate. Francmasonii sunt dispusi chiar sa ucida pentru a opri dezvoltarea tehnologiilor naturale si continua sa minta, sustinand ca, “nu exista alternative”.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/secretul-platformei-antigravitationale-inventata-de-viktor-s-grebennikov
  2. Foto: Internet

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...