Phil Schneider, asasinat în 1996 de către serviciile secrete, spunea că ştie 131 de baze militare subterane construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale

Distribuie!

“Aceste baze subterane, sistemele de tuneluri şi tehnologia lor au fost descrise de foşti militari, sclavi ai controlului mental, şi de personaje ca Phil Schneider, care au ajutat la construirea lor. Schneider este fiul unui comandant de vas german din cel de-al Doilea Război Mondial, Otto Oscar Schneider.

Tatăl său a fost capturat de americani şi dus în Statele Unite pentru a lucra pentru Iluminaţi. Ca în majoritatea cazurilor, copiii agenţilor Iluminaţi sunt crescuţi pentru a lucra pentru aceiaşi stăpâni, iar Phil Schneider a avut sarcina de a construi secţiuni ale multor complexe subterane din Statele Unite.


El spunea că ştie 131 de baze militare subterane cu adâncimea de aproximativ 500 de metri, construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale. Două dintre bazele în care Schneider a fost prezent sunt Zona 51 din Nevada şi Dulce, New Mexicch Dulce este un orăşel de aproximativ 1000 de locuitori, situat în Rezervaţia Apache jicarilla, la o înălţime de aproape 2000 de metri. De aici au apărut multe relatări despre decolări şi aterizări OZN, răpiri „extraterestre”, mutilări umane şi animale. Aceeaşi bază este locul aşa-numitelor „războaie de la Dulce”, în care se spune că reptilienii şi cenuşiii s-au luptat cu personalul militar şi civil uman.

Au fost multe victime în ambele tabere, iar Phil Schneider susţine că a luat şi el parte la acest schimb de focuri. El spune că a fost lovit de o armă laser şi că are o cicatrice mare pe piept. Participarea sa la luptă a fost făcută publică într-o prelegere din 1995, deşi în ea apar multe alte elemente:


„Treaba mea era să cobor în găuri şi să verific mostrele de stâncă, recomandând explozibilul pentru fiecare tip de stâncă în parte. Ne-am pomenit la un moment dat într-o peşteră mare, plină de extraterestri cunoscuţi drept micii cenuşii. Am împuşcat doi dintre ei. Noi eram cam 30 de oameni şi deodată au apărut aproximativ 40 de extraterestri, care au fost toţi omorâţi. Am văzut apoi o întreagă bază subterană plină cu extraterestri. Mai târziu, am aflat că trăiau deja de mult timp pe această planetă… Asta explică multe despre teoria vechilor astronauţi.”

Schneider a început să avertizeze lumea în privinţa a ceea ce se petrece, deşi ca de obicei cei mai mulţi oameni nu ascultă.

Schneider a murit pe 17 ianuarie 1996 în condiţii foarte suspecte, care au fost făcute să pară sinucidere, de fapt s-a constat ca “s-ar fi sinucis cu o coarda de pian sugrumandu-se”. El spusese cu un an înainte, în cadrul unei prelegeri publice, că „la trecerea fiecărui an calendaristic, tehnologia militară creşte cu 44,5 ani (în comparaţie cu rata creşterii din tehnologia „convenţională”), lată de ce este uşor de înţeles de ce în 1943 s-a putut face, prin utilizarea tehnologiei tubului cu vacuum, să dispară efectiv o navă dintr-un anumit loc pentru a apărea în altul”, referire la Experimentul Philadelphia, în care o navă militară americană a devenit invizibilă şi a translatatîn altă dimensiune.

Mai jos aveti interviul de la care se spune ca i s-a tras moartea

O altă bază subterană la care a lucrat Schneider se află sub Aeroportul Internaţional Denver, la est de acest oraş. Construcţia a ridicat mari probleme din cauza costurilor uriaşe – ca şi din cauza gării gigantice săpate de Bechtel ca parte a „îmbunătăţirii reţelei de transport” din Boston, Massachusetts.

Aeroportul Denver este plin de statui ale gurguilor, de simboluri masonice şi ale Iluminaţilor. După spusele lui Schneider, există acolo cel puţin 10 niveluri subterane şi un întreg un oraş subteran cu o suprafaţă de 11 km. Despre baza din Denver se spune că include mari „tabere de izolare” şi spaţii subterane pentru încarcerarea „dizidenţilor”.

Muncitorii de pe nivelurile inferioare ale bazei au văzut multe scene teribile despre care au refuzat să vorbească. Aceste baze sunt cele unde dispar milioanele, da, milioanele de copii din lumea întreagă. Ştiu că este greu de crezut aşa ceva, dar ei sunt folosiţi pentru muncă forţată şi apoi sunt consumaţi de reptilieni, precum sunt vitele de către oameni. Muncitorii de la baza Dulce din New Mexico au relatat că au văzut cele mai groteşti lucruri la nivelurile inferioare ale bazei.

Cercetătorii Bill Hamilton şi Tal Levesque (cunoscut şi ca Jason Bishop III) au adunat următoarele informaţii despre Dulce, publicate într-o revistă OZN:

„Nivelul 6 este numit şi ,Sala Coşmarurilor’, din cauza laboratorului genetic. Relatările lucrătorilor care au văzut experimente bizare sunt de genul: ,am văzut oameni cu mai multe picioare, care păreau jumătate oameni-jumătate caracatiţe, dar şi oameni-reptile care aveau mâini de oameni $ plângeau ca nişte bebeluşi. La fel şi un amestec de şopârle-oameni, peşti, foci, păsări şi şoareci, toate ţinute în cuşti. Am văzut de asemenea umanoizi înaripaţi, creaturi groteşti ca nişte lilieci, cu înălţimea de la un metru până la peste doi metri, dar şi fiinţe gen gurgui şi reptile.

Nivelul 7 este chiar mai rău, rânduri şi rânduri de amestecuri umane ţinute la rece. Recipiente mari de păstrare a embrionilor de umanoizi în diferite stadii de dezvoltare. Oameni în cuşti, de obicei sedaţi şi drogaţi, care uneori ţipă şi imploră ajutorul. Ni s-a spus că sunt nebuni incurabili, în urma testărilor foarte riscante de medicamente pentru vindecarea nebuniei. Am fost sfătuiţi să nu le vorbim deloc. La început chiar am crezut toate acestea, dar prin 1978 câţiva muncitori au descoperit adevărul…”

Această descoperire a dus la „războaiele din Dulce” din 1979, lupta dintre oameni, pe de o parte, şi reptilienii şi cenuşiii reptilieni, pe de alta parte, în care au murit mulţi savanţi şi militari, luptă în care Phil Schneider susţine că a fost rănit. Un ofiţer de securitate de la Dulce, Thomas Castello, a descris într-o revistă dedicată OZN-urilor cercetările realizate la baza din Dulce. Informaţiile sale au primit numele de „Documentele Dulce”.

Castello a lucrat timp de şapte ani pentru Rând Corporation, o operaţiune a Iluminaţilor din Santa Monica, în California, fiind transferat la Dulce în 1977. El a aproximat numărul „cenuşiilor” de la Dulce la peste 18.000, dar a văzut de asemenea şi numeroşi reptilieni umanoizi înalţi. Ştia de existenţa a şapte niveluri ale bazei, deşi admite că puteau fi mai multe, şi că extraterestrii se aflau la ultimele trei niveluri. Gradul de securitate creşte odată cu nivelul. Singurul semn în limba engleză se afla deasupra staţiei de transport pe care scria „spre Los Alamos”, o altă mare bază subterană reptiliană din New Mexico.

Cele mai multe indicatoare de la Dulce sunt însă în „limbajul simbolic extraterestru”, un sistem universal de simboluri înţeles de oameni şi de extraterestri. Iluminaţii comunică la suprafaţă în limbajul simbolic, după cum am arătat în Secretul Suprem şi în arhiva de simboluri de pe pagina lui David Icke davidicke.com. Se presupune că, Ia origine, hieroglifele sumeriene, egiptene şi chinezeşti au fost un limbaj reptilian sau extraterestru. Alte legături ale tunelului de la Dulce ajung la complexurile subterane de la Page, Arizona, Zona 51 din Nevada, Taos, Carlsbad şi Datil, New Mexico, Colorado Springs şi Creede, Colorado. Castello spunea că există o vastă reţea de legături de transport subteran sub Statele Unite, care se extinde în sistemul global de tuneluri şi oraşe subterane.

El a descris, de asemenea, măsurile stranii de securitate de la Dulce. Sub nivelul 2, fiecare angajat este cântărit dezbrăcat şi i se dă o uniformă. Orice schimbare de greutate este notată, iar cei la care diferenţa este mai mare de 1,5 kg sunt examinaţi radiologie. La intrarea în toate zonele „sensibile” există cântare, iar greutatea fiecăruia trebuie să se potrivească cu cartela şi codul de intrare. Castello a mai dezvăluit unele dintre lucrările genetice de la Dulce. El spunea că savanţii de acolo pot separa „corpul bioplasmic” de cel fizic şi pot plasa o „entitate extraterestră” (conştiinţă) într-un corp uman, după ce „îi îndepărtează sufletul”. M-am gândit ce personalităţi, inclusiv prim-miniştri şi preşedinţi, au fost duşi acolo şi posedaţi de entităţi reptiliene. Ei arată fizic la fel pentru public, dar comportamentul este decis de o altă forţă…

Există legende vechi ce vorbesc despre oameni care, în timpul nopţii, sunt înlocuiţi de cei care-şi schimbă forma. Este probabil ca unii descendenţi cu o anumită parte de ADN reptilian să posede mai uşor corpul uman, acesta fiind un motiv al preciselor înregistrări genetice ale descendenţilor. Presa mondială a Iluminaţilor a anunţat în 2000 cu surle şi trâmbiţe că Bill Clînton şi Tony Blair au reuşit cartografierea genomului uman, fapt încă mai semnificativ, deoarece Departamentul american pentru energie are laboratoare la Dulce şi legături strânse cu Institutul Naţional pentru Sănătate, Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi institutul Medical Howard Hughes, toate instituţii ale Iluminaţilor.

Cercetătorul Alan Walton, care explică amănunţit pe Internet conexiunea reptiliană, spune:

„Sub cele mai mari oraşe, mai ales în Statele Unite, există o conlraparte subterană a acestora, controlate de „elita” masonică/hibridă/extraterestră. Deseori terminalele de suprafaţă/subterane există sub sediile lojilor masonice, sub secţiile de poliţie, sub aeroporturi şi clădiri federale din marile oraşe… unele nu neapărat importante. Proporţia de oameni este probabil de 10% („elita” frăţiei hibride militar-industriale din subteran, spre deosebire de ceilalţi 90% de la suprafaţă). Dintre aceştia nu fac însă parte şi speciile pur reptiliene, care locuiesc în zone chiar mai adânci în pământ. Unele dintre centrele importante ale populaţiei au fost intenţionat stabilite de elita masonică/hibridă a „lumii” Noi şi Vechi pentru a permite accesul uşor la anumite niveluri, dintre care unele au deja zeci de mii de ani.

Având în vedere că laboratoarele din Los Alamos (New Mexico) aveau un prototip de maşină de perforat cu propulsie nucleară care topea Ia propriu pământul cu o viteză de 12,5 kilometri/oră în urmă cu 40 de ani, îţi poţi imagina cât de extinse au devenit aceste sisteme subterane. Ele oferă acces la sindicate ale crimei organizate care acţionează Ia suprafaţă. Aceştia au dezvoltat o întreagă ştiinţă a ,borgonomiei’, prin care ne aduc treptat în starea de sclavie prin taxare pe mai multe niveluri, prin inflaţie, manipulare, reglementări, amenzi, licenţe… iar întreaga înşelătorie debit-credit este condusă de Federal Keserve şi Wall Street.

Pot confirma că New York este unul dintre cele mai draconice „cuiburi” din lume. Sau mai degrabă o veche reţea subterană atlanta din acea zonă. Ei controlează la propriu întreaga piramidă de pe Wall Street, din subteran… cu puţin ajutor al descendenţilor reptilieni ca Rockefeller etc. De fapt, aceste linii genetice funcţionează parazitic: societatea subterană este o societate parazitică, iar cea de la suprafaţă este societatea gazdă…. Cât despre „cuibul” New York/Wall Street, în urma bombardării World Trade Center (sau World Slave Center), se cunoaşte prea puţin faptul că un adăpost subteran cu şase niveluri, controlat de serviciile secrete americane, a fost destul de avariat. Aceste niveluri nu se terminau însă acolo; ele par să fi servit ca mare terminal pentru societatea subterană a elitei masonice şi societatea de suprafaţă pe care o controlează.”

David Icke spune:

“Sunt sigur că locaţia acestor oraşe importante a fost selectată deoarece se află deasupra tunelului subteran reptilian-Nefilim şi al sistemelor de peşteri şi/sau în puncte importante de vortex. De exemplu, oraşul Phoenix, din Arizona, este construit pe una din vechile reţele, ca şi Los Angeles („Oraşul îngerilor”). Lauren Savage, vvebmaster al paginii web, care locuieşte în Texas, afirmă că în fiecare district din acel stat există o clădire cu arhitectură gotică europeană (adică rep-tiliană), fapt straniu pentru că aceste aşezări texane sunt construite încă de prin anii 1870. Despre aceste clădiri el spune că sunt tribunale districtuale aşezate pe tuneluri subterane şi sisteme de adăposturi slibterane. Dallas este un astfel de exemplu, cu tunelurile sale subterane de sub Dealey Piaza, unde a fost împuşcat preşedintele Kennedy în 1963. O excelentă portiţă de scăpare pentru asasini. Se pare că aceste tuneluri se află sub locul primei loji masonice din Dallas, din Dealey Piaza. Aproape de ea există vechea clădire roşie a tribunalului, construită în 1870 şi „împodobită” cu gurgui.”

Phil Schneider, dezvaluiri despre “Conspiratia Mondiala”

Phil Schneider, figura marcanta a cercetarii in domeniul conspiratiei, fost inginer afirma ca a lucrat pentru proiecte guvernamentale, printre care cele cele din domeniul ufologic de la baza militara Dulce din satul american New Mexico. El a murit in ianuarie 1996 in circumstante neelucidate. Se pare ca ar fi fost torturat apoi strangulat cu ajutorul unei coarde de pian.

Sotia lui i-a descoperit cadavrul in apartamentul familial si versiunea oficiala spune ca Schneider s-ar fi sinucis.
In mai 1995, intr-o localitate din Idaho cu 7 luni inainte de moartea sa, a tinut o conferinta, din care va prezentam o parte.

Phil Schneider:

“Sunt in pericol pentru ca doresc sa dezvalui lucrurile care vor urma. Cat timp voi avea inca libertatea de a ma exprima este fara indoiala intrebarea pe care fiecare si-o pune. Aceasta conferinta va fi impartita in patru. Fiecare din aceste domenii va avea repercusiuni in credintele voastre zilnice, fie ca aveti sau nu convingeri patriotice. As vrea mai intai sa va repet ca SUA este o frumoasa natiune.

Am calatorit in peste 70 de tari diferite si nu pastrez amintirea unei tari care sa posede frumusetea SUA si sarmul locuitorilor sai. Mi-am construit reputatia atat ca geolog cat si ca inginer in geniu civil cu specializari, in domeniul militar si aerospatial. Am participat la constructia a doua baze de importanta majora in SUA dintre care una a capatat o anume notorietate in ceea ce se numeste “Noua Ordine Mondiala.”

Este vorba de baza Dulce din New Mexico. In 1979, am fost implicat intr-un conflict armat cu extraterestrii de tip “umanoid” si am fost unul dintre cei care au scapat din acest incident. Si sunt fara indoiala singurul supravietuitor pe care il veti auzi exprimandu-se despre acest subiect. Alti doi supravietuitori se gasesc astazi sub stricta supraveghere. Sunt ultimul care are cunostinta de dosarele detaliate ale operatiei in ansamblul sau.”

In total 66 de agenti de securitate, membri ai FBI, berete negre si altii au murit in cursul acestui incident si eu am fost acolo. Mai intai, trebuie sa stiti ca o mare parte din ceea ce va voi spune va fi destul de socant. Si probabil total incredibil. Si deci, va voi cere de a face dovada unei anume deschideri a spiritului dvs.

Baze militare la mare adancime si bugete oculte. Imi iubesc mai mult tara decat propria mea viata si aici ma expun pericolului de a mi-o pierde. Nu este fara motiv caci cred in ceea ce fac. Prima parte a acestei expuneri priveste bazele militare de la mare adancime si chestiunea bugetelor oculte.

Bugetele oculte sunt bugete lovite prin definitie de sceptrul secretului si care “pompeaza” aproape 25% din PNBC (produsul national brut) al SUA. Aceste bugete din umbra consuma anual aproape 1,25 trilioane de dolari si sunt atribuite programelor oculte, secretelor ca cele ale bazelor militare de la mare adancime.

Astazi, exista peste 129 de instalatii subterane de acest tip in SUA. Ei au construit aceste baze neintrerupt, zi si noapte si asta de la inceputul anilor 40. Si unele dintre ele au fost chiar construite cu mult inainte de aceasta perioada. Aceste baze consta de fapt din mari orase subterane legate intre ele prin trenuri pe baza de levitatie magnetica de mare viteza a caror viteza depaseste March 2 (peste 2000km/h).

Acestui subiect i-au fost cansacrate mai multe lucruri. Richard Sauder, arhitect, si-a riscat viata vorbind despre aceste chestiuni. El a lucrat cu agentii guvernamentale in domeniul bazelor militare subterane de mare adancime. Nu mai departe de Idaho, acolo unde locuiti, exista nu mai putin de 11 instalatii de acest gen.

Adancimea medie a acestor baze este de peste o mila (peste 1500 metri) si este vorba de fapt de adevarate orase subterane. In termen de volum, este vorba de instalatii mergand de la 2,66 la 4,25 mile cubi (intre 4 si 6 kilometri cubi). Si au masini de foraj cu laser capabile de a scobi un tunel de 7 mile (peste 10 km) lungime intr-o zi. Aceste “proiecte oculte” scurt – circuiteaza autoritatea Congresului si sunt deci total ilegale.

Si astazi, chiar functionarea Noii Ordini Mondiale se bazeaza pe existenta acestor baze. Daca as fi cunoscut implicarea Noii Ordini Mondiale in acest proiect in perioada in care lucram, n-as fi colaborat niciodata. M-a inselat pur si simplu. Dezvoltarea tehnologiilor militare implicand interese germane, in materie de tehnologii hiper spatiale si mai mult…

In mod fundamental, pentru un an “calendaristic” care se scurge, corespunde a 44,5 ani in termeni de progrese tehnologice. De aceea va fi mai greu de inteles faptul ca din 1943. Ei erau capabili de a crea o nava care putea pur si simplu sa dispara intr-un punct si sa apara in altul gratie folosirii unei tehnologii bazate pe utilizarea tuburilor sub vid.

Tatal meu, Otto Oskar Schneider a luptat in timpul razboiului in cele doua tabere (n. red. – SUA si Germania). La inceput, era capitan la bordul unui submarin german pentru ca apoi sa fie capturat si repatriat in SUA. El a fost implicat in diferite proiecte cum ar fi cel al bombei atomice, bomba cu hidrogen, experienta de la Philadelphia (n. red. – proiect care se presupune ca a avut drept scop de a crea o nava invizibila radarelor si care, prin “accident” ar fi calatorit temporal, prin USS Eldrige in 1943).

El a fost inventatorul unei camere de mare viteza care a filmat primele experiente nucleare care s-au desfasurat pe atolul de la Bikini la 12 iulie 1946. Am clisee ale acestor teste si aceste fotografii arata un OZN survoland in mare viteza locul unde se gasea bomba. In aceasta epoca, regiunea Bimini era cu adevarat “infestata” de aparitii de OZN-uri, in special sub apa si populatiile indigene si-au vazut animalele lor victime ale mutilarilor.

Si in aceeasi epoca generalul Mc Arthur a estimat ca viitorul conflict se va face cu fiinte extraterestre provenind din alte universuri. Orice ar fi, tatal meu a efectuat impreuna cu anumiti teoreticieni lucrarile pregatitoare ale experientei de la Philadelphia cat si alte proiecte.
Incidentul de la baza Dulce.

In 1954 , sub administratia lui Eisenhower, guvernul federal a decis de a evita Constitutia americana si a semnat un tratat cu entitati extraterestre. Acest tratat a fost botezat “tratatul Greda din 1954” al carei acorduri prevedeau ca extraterestrii semnatari aveau dreptul de a rapi capete de animale sau de a-si testa tehniciile de implant pe cateva fiinte umane, fiind inteles ca aveam obligatia de a da socoteala asupra experientelor facute contra persoanelor implicate in afacere.

Incet, incet, extraterestrii nu au mai respectat termenii tratatului pana in momentul in care s-au decis pur si simplu sa faca ceea ce vor. Aceasta era de altfel situatia in 1979. Si in aceasta epoca a aparut aproape accidental incidentul de la Dulce. Eram ocupat de a construi instalatii anexe la baza militara de mare adancime de 2,5 mile (peste 4 km).

In aceasta epoca, eram ocupati de a sapa 4 adancimi de excavatii distincte in desert. Aveam intentia de a le lega unele de altele si de a efectua explozii pe mari portiuni de teren in acest scop. Munca mea consta din a cobori in aceste foraje pentru a preleva esantioane de pamant in scopul de a determina tipul de exploziv pe care trebuia sa-l folosim.

Atunci cand am coborat in situl lucrarilor, ne-am gasit confruntati cu un numar de entitati extraterestre in inima unei imense caverne, extraterestri cunoscuti sub denumirea de Marii Cenusi. Am tras asupra a doi dintre ei. In acel moment, erau implicate aproximativ 30 de persoane in aceasta poveste. Aproape 40 de alte entitati au venit in ajutor dupa inceputul incidentului si toate au fost ucise.

Am dat din intamplare peste o importanta baza extraterestra. Mai tarziu, am descoperit de fapt ca aceste entitati extraterestre traiau pe planeta noastra de mult timp, poate de milioane de ani. Aceasta ar putea fara indoiala explica multe lucruri privind subiectul teoriilor relative la “vechii astronauti.” Orice ar fi, am fost ranit la piept de una din armele lor care am descoperit ca este un fel de cutie pe care o agatau pe corp, o arma care mi-a gaurit corpul si mi-a infipt o mare doza de radiatii de cobalt. Am avut cancer din aceasta cauza.

Nu m-am interesat cu adevarat de tehnologiile OZN-urilor decat cand am inceput sa lucrez, pe situl de la Zona 51 situate la nord de Las Vegas. Dupa ce au trecut doi ani pe care i-am petrecut pentru a ma recupera in urma incidentului de la Dulce, am reanceput deci de a lucra pentru diferite firme ca Morisson and Knudson, EG&G etc. Pe situl zonei 51, ei testau diferite tipuri de vase extraterestre specifice. Cate persoane sunt familiarizate cu afacerea Bob Lazar?

Este vorba de un fizician a carei munca consta din a invata lumea de propulsia unora dintre aceste vase. Astazi, sunt foarte nelinistit in privinta activitatilor guvernului federal. Ei au mintit publicul, au manipulat senatorii si au refuzat de a divulga adevarul asupra subiectului dosarului extraterestru. Am atatea lucruri de a spune privind acest capitol incat sunt dezgustat.

De curand, am facut cunostinta cu o persoana care traia la Portland in Oregon. El lucra pentru o otelarie, Gandersson Steel Fabrication, o firma specializata in constructia tunurilor si masinilor feroviare. Astazi, ceea ce stiu din 30 de ani din viata de acest tip imi demonstreaza ca este vorba despre un barbat ponderat, calm. Intr-o zi, a venit sa ma vada, foarte nelinistit afirmand “ca ei au construit de fapt vagoane penitenciare.” Era foarte nervos. “Gunderson, a afirmat el, are un contract cu guvernul federal care prevede de a construi peste 107. 200 de vagoane de transport de prizonieri…”

De fapt exista 11 societati in acest proiect gigantic. Gunderson a primit probabil o suma de 2 miliarde de dolari pentru acest contract. Otelariile Bethlehem cat si alti furnizori sunt implicati in aceasta afacere. Prietenul meu mi-a aratat unul dintre aceste vagoane de transport cu prizioneri care era stationat pe o cale de service la nord de Portland.

Avea dreptate. Daca multiplicati 107.200 cu 143 si cu 11, veti obtine o cifra aproape de 15 milioane. Aceasta cifra corespunde fara indoiala numarului de indivizi care vor intra in dizidenta cu guvernul federal. Si nu mai este posibil in aceasta zi de a sanctiona pe cale electorala persoanele responsabile de acest gen de afacere.

Modul de functionare si structura actuala a guvernului nostru se bazeaza pe tehnocratie, nu pe democratie. Este vorba de fapt de o forma de feudalism si asta nu are niciun raport cu Republica Statelor Unite. Aceste persoane sunt fara credinta si au decis de a elimina din scolile publice rugaciunea. Pentru ca v-ati rugat la scoala, ati putea primi o amenda de peste 100.000 de dolari cat si doi ani de puscarie.

Bugetele oculte depasesc usor 1,3 trilioane de dolari. Un trilion este egal cu 1 000 de miliarde. Un trilion de dolari cantareste 11 tone. Si Congresul american nu a vazut contabilitatea reala a acestei “caverne a lui Ali Baba” clandestina care reprezinta bugetele oculte. Contractele implicate in aceste programe de vanatori ascunsi sunt: Me Domell – Douglas, Morrison – Knudson, Wackenhut Security Sytemts, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospatiale (Franta), Mitsubishi Industries, Rider Trucks, Bechtel, I G Farben si altele.

Razboiul stelelor si amenintarea extraterestra aparenta. De fapt, 68% din bugetul apararii este alocat direct sau indirect bugetului ocult. Proiectul Razboiul Stelelor depinde puternic de tehnologiile militare ascunse. De fapt, nicio tehnologie care decurge din programul de armament ascuns n-ar fi vazut lumina zilei daca n-ar fi recuperat resturile vaselor extraterestre accidentate. Nimic. Unii dintre noi se intreaba fara indoiala ce transporta naveta spatiala? De fapt, mari lingouri de metale foarte speciale care nu pot fi topite decat in spatiu si nu pot fi produse pe suprafata pamantului.

Ei au intr-adevar nevoie de mediu sub vid care nu se poate gasi decat in spatiu pentru a produce acest tip de metal. Si tot ceea ce ni se povesteste este foarte indepartat de adevar. Eu cred ca oficialii din guvernul nostru ne mint. Acum cateva saptamani, am fost functionar al guvernului american sub acoperirea unei acreditari de securitate de tipul Ryolite 38 (n. red. – ceva strict secret.

Ryolite este un sistem de satelit de supraveghere al armatei americane dar si o localitate situata in regiunea Valea mortii, in apropiere de Zona 51), una dintre acreditarile cele mai inalte din lume. Cred ca proiectul Razboiul stelelor are drept unic tel de acela de a servi ca tampon de prevenire in caz de atac extraterestru, afacerea neavand de fapt niciun raport cu razboiul rece care a servit de pretext pentru a aduna bani de la contribuabil. Si toate astea de ce?

Ansamblul acestei manipulari mincinoase a fost planificata apoi orchestrata de peste 75 de ani. Tehnologia avioanelor secrete sunt utilizate de agentiile de informatie: DEA (Drug Enforcment Administration) si ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms) nu se bazeaza decat pe armele lor secrete tactice pentru aproape 40% din bugetul lor operational. A fost cazul in 1993 si cifrele nu au facut decat sa urce. Intre 1990 si 1992, Natiunile Unite au folosit avioane secrete in peste 28% din operatiile lor de amploare internationale, conform Centrului de studiu strategic al raportului 3092 al Natiunilor Unite.

Paznicii secreti, Fortele Delta. De fapt, sunt trei tipuri de unitati de politie distincte care vegheaza asupra secretelor noastre cele mai bine pastrate. Mai intai, Military Joint Tactical Force (MJTF) cunoscuta ca Delta Force sau beretele negre este o forta tactica multinationala folosita la inceput pentru a supraveghea in lume avioanele secrete. De fapt, au fost construite deja cel putin 172 de aparate secrete.

Zece au fost accidentate, ceea ce inseamna ca au ramas 162 de aparate. Bill Clinton le-a concesionat Natiunilor Unite acum sase saptamani. Unele elemente indica ca fortele Delta au fost trimise in Bosnia in cursul ultimelor zile ale administratiei Bush ca unitate “sniper” de protectie. Ele au inceput sa traga orbeste, facand victime in ambele tabere in scopul de a arunca ulei pe foc si a intensifica conflictul in scopuri pur poilitice, scopuri care ar putea fi utilizate de administratii succesive.

Reflectii asupra atentatelor cu bomba in SUA. De putin timp, mi s-a cerut sa alcatuiesc un raport privind atentatul asupra World Trade Center (n. red. cel din 1993). Am fost angajat ca expert caci cunosteam aproape 90 de proprietati chimice de exploziv. Si am examinat cliseele locurilor chiar dupa atentat.

Betonul a fost pur si simplu pulverizat si topit. Otelul si armaturile au fost literalmente trase cu sase picioare peste dimiensiunile lor originale. O singura arma poate provoca stricaciuni asemanatoare si este vorba de o mini bomba atomica. Nu se putea actiona decat cu un mecanism de tip nuclear. Desigur, cand vi se spune ca este vorba de un exploziv cu nitrat, va mint 100%. Si persoanele care au fost bagate in puscarie probabil nu au facut nimic.

De fapt, am motive sa cred ca acelasi grup de persoane arestate a pregatit si alte crime ca uciderea unui rabbin la New York. In acest timp, tin sa subliniez faptul ca cu ultimul atentat care a avut loc la Oklahoma City, ei va zic de asemenea ca este vorba de un exploziv fabricat cu ajutorul nitratului si fertilizantilor. Mai intai, ei va spun ca este vorba de o bomba de 1 500 livre, apoi de 2 000 de livre si acum, se vorbeste de una de 20. 000 de livre.

Este imposibil de a ascunde 20. 000 de fertilizant intr-o camioneta model Ryder. Desigur, nu am amestecat niciodata aceste materiale explozive. Dar cunosc structura chimica si aplicatiile explozivilor folositi in geniul civil si in constructii… Reputatia mea se bazeaza pe aceste cunostinte. Am ajutat sa se sape cel putin 13 baze militare subterane de mare adancime in SUA.

Am lucrat la proiectul “Malta” in Germania de Est, in Spania si in Italia. Si pot sa va spun din experienta ca un explozibil cu o masinarie cu nitrati nu ar zgaltai ferestrele unui zgaraie – nori guvernamental federal la Oklahama City. Desigur, masinaria ar fi cauzat moartea a catorva persoane, ar fi distrus o parte din din fatada cladirii dar asta n-ar fi produs niciodata acest gen de distrugeri.

Cred ca m-au mintit si nu mai sunt de acord sa inghit aceste minciuni, motiv pentru care va afirm ca va mint. In sensul in care merg lucrurile, nu cred ca-mi raman mai mult de sase luni de a trai in aceasta tara (n. red. -Schneider face fara indoiala referire la cancerul sau). Suntem dominati de atatea persoane malefice care conduc tara… Cred ca urmatorii 45 de ani sunt foarte nelinistitori.

Va voi prezenta cateva scenarii dintre cele mai rele. Ca Contractul cu America. El contine aceleasi terminologii pe care Adolf Hitler le-a folosit pentru a perverti Germania in 1931. Cred ca nu putem face nimic. Acest Contract cu America este ultimul spasm al guvernului nostru federal pentru a distruge Constitutia si Declaratia drepturilor.

Cateva statistici privind prezenta faimoaselor “Black Helicopters”. Exista aproximativ 64. 000 de “black helicopters” (n. red. – elicopterele negre sunt de fapt aparate fara marca si inmatriculare adesea zarite in apropierea aparitiei unui OZN, in caz de rapiri si mai ales in cazul mutilariilor de animale care insangereaza preeriile din centrul si sud – estul SUA). Se construieste unul la fiecare ora care trece.

Si este bine pentru a se cheltui banii nostri? De ce Guvernul federal ar avea nevoie de 64.000 de Black Helicopters daca nu pentru a face din noi sclavi? Ma indoiesc ca nevoile militare mondiale ating aceasta cifra de 64. 000. Ma indoiesc ca ansamblul tuturor tarilor au nevoie de atatea elicoptere.

Exista 157 de aparate secrete F-117 A echipate de LIDAR (n. red. – Light Detection And Ranging, sistem de detectie la distanta) si de un sistem de radar si de imagini asistate prin calculator. Ei pot sa va vada in fiecare camera in timp ce va survoleaza locuinta. Pe cand zboara pana la 30. 000 de picioare, ei pot detecta obiecte de cativa centimetri. Este chiar mai precis decat asta. Lucrez de foarte mult timp pentru guvernul federal pentru a sti in ce mod isi conduc afacerile.

Aparat de provocat cutremure, SIDA si arma biologica creata plecandu-se de la substante extraterestre. Guvernul a inventat acum o tehnologie capabila de a provoca cutremure de pamant. Sunt geolog si stiu ce vorbesc. In cursul seismului care a devastat orasul Kobe din Japonia, nu au fost unde de soc cum este cazul intr-un seism normal. In 1989, a avut loc un cutremur de pamant in San Francisco.

De asemenea nu au avut loc unde de soc. Este de fapt o tehnologie de tip Tesla care a fost folosita in scopuri demonice. Programele de cercetare fondate pe bugete oculte au condus la stiinta pe care o cunoastem astazi. Priviti SIDA care a fost creata de National Ordinance Laboratory din Chicago in 1972.

Este vorba de fapt de o arma biologica care a fost utilizata contra poporului american. Stiu asta pentru ca am putut consulta documentatia pe care o detine Office of Strategic Studies, un program care se desfasoara inca astazi si care este controlat de CDC din Atlanta (n. red. – Centresfor Disease Control and Prevention). Ei folosesc secretiile de animale, fiinte umane insa deasemenea extraterestrii de tip umanoid pentru a crea virusul. Si cel mai rau dintre toate este ca guvernul nostru s-a aliat cu acesti extraterestri de tip umanoid.

Nu avem nicio aparare contra germenilor, nici una. Este vorba de arme biologice cu consecinte dintre cele mai dezastruoase. Fiecare extraterestru de pe aceasta planeta va trebui plasat in carantina totala. Saddam Hussein a ucis peste 3,5 milioane de kurzi cu ajutorul unui armament biologic de acelasi gen. Oare noi, locuitorii Terrei, meritam asta? Astazi, sunt pe cale de a muri de cancer, un cancer pe care l-am contactat lucrand pentru guvernul federal.

Pot inca sa traiesc sase luni, poate nu. Dar vreau sa va spun un lucru: daca ma pot inca exprima, este pentru ca Dumnezeu vrea sa-mi dea oportunitatea de a spune tot ceea ce stiu. In cursul ultimilor 22 de ani, 11 dintre prietenii mei cei mai buni au fost asasinati. Opt din aceste crime au fost considerate ca sinucideri. Inainte de a veni la Las Vegas, am condus un prieten la Joshua Tree in apropiere de 29 Palms (n. red. – localitate in plin desert Mojave alaturi de Los Angeles si Palm Spring. 29 Palms de asmenea o baza secreta militara SUA).

Pe cand il conduceam in muntii care duc la localitatea Needles, am fost urmarit de doua camionete Van guvernamentale echipate de placi mineralogice G 14. Erau doua persoane si cel putin o persoana inarmata cu un Uzzi pe vehicul. Stiu exact ce sunt acesti oameni. M-am exprimat in cursul a 19 conferinte si am strans fara indoiala peste 45. 000 de persoane…

M-am lasat depasit de acesti oameni si m-am oprit in mijlocul drumului. Ei s-au oprit de fiecare parte a vehiculului meu in apropierea unei rape. Le-am scos harta de securitate si am trimis-o guvernului spunandu-le ca am fost amenintat si ca aveam intentia de a pune pe net peste 140. 000 de pagini de documentatie privitoare la structura guvernului si la ansamblul planurilor lor. Am inceput deja asta. Multumesc pentru atentie.”[1][2][3]

Phil Schneider, bărbatul care a ucis doi extratereștri în baza Dulce

Una dintre cele mai fascinante povești cu extratereștri îl are drept personaj principal pe Phil Schneider, un fost angajat din baza Dulce, SUA. La începutul lui 1979, în urma unui incident bizar, Phil a devenit primul om care a reușit să împuște două ființe venite dintr-o altă lume.

Povestea specialistului, care a lucrat pentru mai mulți ani în baza Dulce, a început undeva prin anii ’70. Atunci a fost pentru prima dată când specialistul a luat contact cu numeroase secrete pe care guvernul SUA le păstra departe de ochii curioși ai publicului.

 

Baza Dulce a fost ridicată cu acest scop și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație. Odată baza construită, Schneider a primit autorizație de nivelul 3, ceea ce însemna că are acces în cele mai multe locuri ale bazei și raporta direct șefului CIA.

Schneider a început o lupta acerbă, cu prețul vieții, împotriva sistemului, după ce într-una din bazele, la care lucra, a fost implicat într-un atac al extratereștrilor, el fiind unul dintre cei patru supraviețuitori, dar unicul care nu a fost redus la tăcere.

 

Și-a dorit ca lumea să cunoască adevărul despre extratereștri, și anume ca ei sunt reali și studiați de către SUA în baze militare ultra secrete pentru care se alocă 25% din PIB-ul țării, sub forma unui „buget negru”.

„Conflictul armat din Baza Dulce din 1979 a apărut accidental, iar după a fost liniște deplină. Am fost implicat în construcția unei anexe a acestei baze militare subterane. Treaba mea a fost să merg pe găuri în jos, să analizez roca și să recomand tipul de explozibil.

Cum înaintam în adâncime, am dat la un moment dat de o peștera mare care era plină de extratereștri mari , cenușii. Am împușcat doi dintre ei.”, a mărturisit Phil Schneider într-una conferințele organizate pe tema experienței proprii cu extratereștrii.

 

În vederea deconspirării SUA, Schneider a început să adune informații, pe care să le relateze pe larg într-o carte. Însă, la 17 ianuarie 1996 el a fost găsit mort în apartamentul său. Potrivit autorităților, bărbatul s-a sinucis. Fosta doamna Schneider, a declarat că soțul său era un om foarte religios și nu era de acord cu suicidul, mai mult decât atât, el spunea mereu cunoscuților cu umor negru: „Dacă vreodată ma voi sinucide, va fi nevoie să știți de ce am fost ucis”.”[4]

Video

SURSE

  1. David Icke – “Secretul Suprem”.
  2. David Icke – “Copiii Matricei”.
  3. http://enigme-conspiratii.blogspot.ro/2010/12/phil-schneider-dezvaluiri-despre.html
  4. https://www.efemeride.ro/phil-schneider-barbatul-care-ucis-doi-extraterestri-baza-dulce
  5. Foto: Internet
  6. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner