Pădurea Hoia-Baciu și misterele sale

Distribuie!

“Pădurea Hoia-Baciu uimeşte prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec aici – apariţii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care sfidează înţelegerea umană…

Oamenii sunt sfătuiţi să nu pătrundă printre copacii ce au forme ciudate, pentru că, după legendele locului, nu se vor mai întoarce. Majoritatea sătenilor care s-au aventurat în pădure au mărturisit că au avut stări de rău fizic şi de spaimă. Alţii spun că au văzut sfere de lumină, umbre şi siluete inexplicabile.


Turiştii au mai declarat că vedeau în jurul lor urme pe pământ sau zăpadă, dar ei nu se mişcau de pe loc, iar unele plante şi copaci prezintă urme de arsuri şi necroze inexplicabile. Până şi cei mai sceptici oameni care au pătruns în această pădure s-au întors cu o părere total răsturnată.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8988
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...