OZN-uri pe Lună: oameni de știință, astronauți și internauți raportează observații, lumini și semne ciudate pe suprafața și în apropierea satelitului Pământului

Distribuie!

“Tot mai multe persoane pretind în ultimii ani că au observat, fotografiat sau filmat OZN-uri în atmosfera Pământului, în spaţiul cosmic sau au observat construcţii ori obiecte ciudate pe suprafaţa Lunii (imaginile acestora fiind preluate chiar prin intermediul camerelor de filmat ale Staţiei Orbitale Internaţionale). Mai nou, un alt val de persoane afirmă că folosesc telescoapele şi camerele speciale de filmat pe care le au în dotare, pentru a evidenţia activitatea OZN-istica din jurul Lunii.

De-a lungul ultimelor zeci de ani, pe suprafaţa Lunii au fost observate foarte multe lucruri ciudate care se petrec atât pe fața ei vizibilă, cât și pe cea invizibilă. Sute şi chiar mii de clipuri video au fost postate pe YouTube în acest sens. Grupul de filme care este prezentat mai jos este doar un exemplu selectat dintre multe altele, pentru a prezenta bogata activitate a farfuriilor zburătoare extraterestre din jurul Lunii.


Problema cu astfel de clipuri video este lipsa unor informaţii specifice care să însoţească „dovada” vizuală şi, prin urmare, este destul de dificil să se spună ce anume este cu adevărat real din filmarile respective şi ce a fost creat cu un soft complex pe calculator.

Totuşi, aşa-zisele „anomalii” de pe Lună nu reprezintă un fenoment nou, ele fiind raportate de către astronomi încă de la începutul secolului al 18-lea. Printre cele mai ciudate lucruri observate în legătură cu Luna, care au fost raportate de astronomii de acum 2-300 de ani, sunt misterioase lumini strălucitoare sau pete scânteietoare pe suprafaţa Lunii. În anul 1869, Societatea Astronomică Regală din Londra a iniţiat şi condus un studiu asupra acestor fenomene ciudate, care la scurt timp după aceea a fost închis şi nu s-a mai auzit nimic despre el.


În anul 1953, John J. O’Neill – care era pe atunci editorul ştiinţific al prestigioasei reviste New-York Herald Tribune – observa prin telescopul său un obiect uriaş, ca un pod, având cam 20 de kilometri lungime, în zona Lunii cunoscută sub numele de Marea Crisium. Alţi observatori, incluzându-l pe Hugh Percy Wilkins de la Asociaţia Astronomică Britanică, au confirmat mai apoi observaţiile lui O’Neill.

Moon-UFO1-360698

În cele din urmă, obiectul care a devenit cunoscut ca fiind „podul lui O’Neill” a fost considerat de oamenii de știință ca fiind nimic mai mult decât o combinaţie de lumini şi umbre. Încă o dovadă a prostiei și orgoliului de care dă dovada știința materialistă contemporană.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/ozn-uri-pe-luna-oameni-de-stiinta-astronauti-si-internauti-raporteaza-observatii-lumini-si-semne-ciudate-pe-suprafata-si-in-apropierea-satelitului-pamantului-a267
  2. Foto: express.co.uk
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner