OZN prezent în pictura unei biserici din Sighișoara

Distribuie!

O organizatie din Israel care se ocupa de cercetare in domeniul fenomenelor extraterestre sustine ca a identificat un astfel de obiect pe o pictura murala dintr-o biserica din Transilvania.

Gilli Schechter si Hannan Sabat, din cadrul Organizatiei de Cercetare a Fenomenelor Extratereste si a OZN-urilor din Israel (EURA), sustin ca au primit imaginea cu pictura de la o anume Catalina Borta, transmite Open Minds.


Borta ar fi facut fotografia in timpul unei vizite la Biserica Manastirii din Sighisoara. In imagine se poate vedea un obiect in forma de disc, care scoate fum si planeaza deasupra unei cladiri. Sub imagine sta inscriptionat si un mesaj in limba germana, care spune: “Israel, pune-ti speranta in Dumnezeu”, scrie brasovultau.ro.

Biserica-Manastirii-din-Sighisoara

Specialistii EURA sustin ca vechimea picturii este greu de stabilit, avand in vedere ca manastirea a fost cladita in secolul al XIV-lea, dupa care a fost distrusa si reconstruita in secolul al XVII-lea. Totusi, cercetatorii estimeaza ca fresca ar fi fost realizata dupa 1523, data la care Biblia a fost tradusa si in limba germana. În ultimul timp, au apărut mai multe teorii potrivit cărora Iisus Hristos ar fi fost extraterestru!


SURSE

  1. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/06/30/ozn-la-biserica-manastirii-din-sighisoara/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...