Misterioasele apariţii ale mai multor OZN-uri deasupra marilor oraşe ale lumii

Distribuie!

Stanley A. Fulham, un fost ofiţer al forţelor aeriene SUA, anunţa în urmă cu doi ani că la data de 13 octombrie 2010 este posibilă apariţia unor nave extraterestre care vor survola cerul mai mult timp în mod intenţionat pentru a putea fi observate de către fiinţele umane.

Predicţia se adevereşte


Pe data de 13, 14, 15 octombrie 2010 au fost semnalate la posturile tv din SUA mai multe apariţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate presupuse a fi faimoasele OZN-uri. Unele dintre regiunile menţionate sunt următoarele: Manhattan – New York, El Paso – Texas, Garden Grove şi Anheim – California, Hunter Valley – Australia, Brazilia, China, Malaezia, Moscova – Rusia, Milano – Italia.

Numeroase apariţii de nave extraterestre

Pe 13 octombrie 2010 trei obiecte neidentificate au apărut în plină zi pe cerul de deasupra cartierului New Yorkez Manhattan, sub privirile uluite ale oamenilor.

Postul tv american ABC7 anunţa pe 15 octombrie apariţia unor OZN-uri în nordul şi nord estul regiunii El Paso statul Texas.


Tot în SUA, în statul California, au fost filmate de către nişte studenţi apariţiile unui OZN auriu.

În aceeaşi perioadă a fost filmată pe cerul Braziliei apariţia simultană a mai multor obiecte zburătoare neidentificate, colorate.

Televiziunile din China au anunţat apariţia mai multor OZN-uri. În unul dintre cazuri a fost vorba de imaginea fantomatică din spatele norilor a unui obiect zburător neidentificat. Alte filmări arată clar „farfurii zburătoare”.

Deasupra zonei Chelsea a cartierului Manhattan din New York a putut fi văzut în plină zi un OZN.

În cazul niciuneia dintre apariţiile OZN-urilor autorităţile nu au putut oferi explicaţii clare.
Toate aceste evenimente extraordinare, în premieră pentru pământeni, rămân deocamdată învăluite în mister.

O sincronicitate semnificativă

Doctorul şi cercetătorul american Steven Greer detaliază în cartea „Adevărul ascuns despre extratereştrii benefici” legătura sa cu OZN-urile şi cu cei care ne vizitează din spaţiu. Greer atrage atenţia asupra faptului că extratereştrii care urmăresc să ne ajute să salvăm planeta Pământ şi civilizaţia umană de la o eventuală distrugere apocaliptică, sunt benefic orientaţi şi foarte evoluaţi spiritual în comparaţie cu oamenii.

Stanley Fulham, un fost colaborator NORAD (Centrul de Apărare Aerospaţială Nord Americană) având o bogată experienţă în comunicarea cu civilizaţiile extraterestre, a menţionat în cartea sa „Încercările care apar atunci când intervine transformarea” că evenimentul de pe 13 octombrie 2010 va fi primul dintr-o serie de mai multe intervenţii extraterestre pentru a preveni o catastrofă planetară.

Poate ca o sincronicitate, pe 13 octombrie 1917, Fecioara Maria a apărut la Fatima – Portugalia, în faţa a peste 70 000 de martori oculari anunţând un cumplit cataclism planetar care este foarte posibil să se producă pe Pământ, dacă fiinţele umane nu vor ieşi din starea de răutate, larvaritate, perversitate şi îndepărtare de DUMNEZEU în care se complac.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6472

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...