Misterioasa bază extraterestră din Alaska

Distribuie!

“Doi soldati americani aflati in misiune in Alaska au raportat mai multe OZN-uri deasupra muntelui Hayes. Toata aceasta poveste fascinanta s-a petrecut in anul 1947.Cum era de asteptat cazul a fost clasat ca “top secret” si pe mai multe fronturi au inceput cercetarile. S-a presupus ca exista o baza extraterestra chiar in acest munte pentru ca altfel nu se putea explica traficul de OZN-uri din zona respectiva, potrivit efemeride.ro

Pana in anii ’50 mai multe rapoarte, cu privire la anumite fenomene stranii care se petreceau in imprejurimile muntelui Hayer din Alaska, au fost adunate de serviciile secrete americane. Puse cap la cap aceste evenimente, concluzia a fost una naucitoare pentru ca la baza muntelui Hayes, adica sub orasul Anchorage se afla cea mai mare baza extraterestra de pe Terra.


De asemenea, acest raport ultra secret mai arata ca specia de extraterestrii care locuieste in baza subterana, seamana perfect cu oamenii, doar ca sunt mult mai avansati din toate punctele de vedere. Extraterestrii nu doar ca dispun de tehnologie avansata, dar stiu sa-si controleze creierul la maximum.

Pentru ca mai multe aparate de zbor americane au cazut fara un anumit motiv real in zona respectiva, se crede cu tarie ca acesti extraterestrii pot sa controleze cu puterea gandurile aparatele de zbor.


Curiozitatea americanilor a crescut si pentru ca nu puteau trimite spioni in baza extraterestra au apelat la Pat Pryce, un personaj cu puteri paranormale si care putea sa vizualizeze orice de la distanta. Ideea era ca Pryce sa vada ceea ce era sub munte si sa descrie cu lux de amanunte intreaga sa viziune. Se pare ca Pryce a vazut intreaga baza extraterestra, dar prea multe detalii nu au fost scapate opiniei publice.

Se stie faptul ca extraterestrii din acea baza si-au luat masuri importante pentru a nu fi descoperiti. Pryce vazuse un ciudat sistem informatic care proteja intreaga bazasi un obiect misterios care semana cu un osciloscop. Chiar in varful muntelui se afla o antena care facea legatura cu baza. Pryce a mai povestit cum a vazut anumite planuri si proiecte ale extraterestrilor de a se infiltra in mai toate guvernele lumii pentru a putea controla diversele situatii neprevazute. Se mai spune ca ei au fost primii aici si noi suntem experimentele lor genetice.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/misterioasa-baza-extraterestra-din-alaska-1153293
  2. http://www.efemeride.ro/misterioasa-baza-extraterestra-din-alaska
  3. Foto: en.wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...