• Fără categorie

Medicina occidentala este medicina lui Rockefeller

Distribuie!
Medicina occidentală are unele puncte bune, și este utilă în unele cazuri de urgență. Dar în timp oamenii și-au dat seama că medicina de masă de astăzi (medicina occidentală alopată), bazată pe o aparentă vindecare cu ajutorul medicamentelor, iradierii și a chirurgiei este creația lui Rockefeller al cărei scop real este acumularea de sume mari de bani şi reducerea drastică a populaţiei plantei.

Rockefellerii sunt una dintre cele mai bogate și puternice familii ale nobilimii negre a Elitei mondiale. În spatele fațadei lor false de filantropi, sunt tirani cu o imensă foame de putere a căror intenţie este de a stăpâni întreaga lume și de a o depopula prin programe bazate pe principiul eugeniei, dintre care enumerăm: sterilizarea forțată, fluorizarea apei și a pastei de dinți, avorturile, vaccinările etc. Ei au creat (și domină încă) Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Consiliul pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală, Planificarea Familială și multe, multe alte organizații care, fie conduc în mod direct sau din umbră lumea.

ama-murder

Chiar dacă în zilele noastre medicina occidentală ocupă o poziţie dominantă faţă de alte sisteme cu adevărat eficiente de tratament, cu doar 100 de ani în urmă, situația era cu totul diferită. Vă vom prezenta în continuare de la ce s-a pornit şi cum s-a ajuns în situaţia actuală, cum au devenit medicina occidentală și conglomeratul gigant de corporații farmaceutice multinaționale (Big Pharma) sistemul medical de masă în SUA și în alte națiuni ale lumii şi ce alternative există.


Medicamente din petrol

La sfârșitul anilor 1800 John D. Rockefeller, citat pentru afirmaţia sa „concurența este un păcat”, întemeietorul puternicei familii Rockefeller, a devenit cel mai bogat om al acelor timpuri prin extracția, prelucrarea şi comercializarea petrolului. Căutând cât mai multe modalităţi de a valorifica petrolul a avut ideea de a folosi gudronul de huilă, un derivat din petrol, pentru a produce substanțe, care au fost denumite „medicamente” care să acţioneze asupra minţii şi trupului fiinţei umane. Acestea „medicamente” sunt excelente pentru mascarea sau oprirea simptomelor unor boli, dar în general nu elimină cauza lor principală. Ca și alți lideri ai elitei Noii Ordini Mondiale, cărora li se potriveşte descrierea de „genii ale răului”, având un intelect sclipitor, dar o lipsă totală de compasiune, Rockefeller, cu banii obţinuţi din afacerile cu petrol a cumpărat o parte masivă a cartelului farmaceutic german, IG Farben. Acest cartel este cel care l-a ajutat ulterior pe Hitler, prin fabricarea de produse chimice și otrăvuri pentru război, să-şi pună în aplicare viziunea eugenică asupra Noii Ordini Mondiale, fondată pe ideea de supremație rasială.


Deţinând controlul asupra procesului de fabricație al medicamentelor, Rockefeller s-a angajat apoi într-un plan, care, chiar dacă din punct de vedere financiar le poate părea genial fiinţelor perverse, este incontestabil malefic în ceea ce priveşte sănătatea şi libertatea umanităţii.

Distrugerea oricărei competiții în medicina occidentală

În SUA, la începutul secolului 20 existau mai multe tipuri de medici și de modalități de vindecare, de la chirurgie la naturopatie, homeopatie, medicină holistică, medicamente pe bază de plante și multe altele. Rockefeller a vrut să elimine concurența medicinei occidentale (singura care propunea medicamentele și radiațiile ca tratament, îmbogățindu-l în acest fel pe Rockefeller care deținea mijloacele pentru a le produce). Astfel a apărut Avraam Flexner, plătit de Rockefeller ca să „inspecteze” toate şcolile medicale din SUA din acele timpuri, care în 1910, a prezentat Congresului în cadrul unui raport observaţiile lui. Acest raport „concluziona” că există prea mulți medici și școli medicale în America și că toate modalitățile naturale de vindecare, care au existat de sute sau mii de ani au fost șarlatanie neștiințifică. Acesta a solicitat standardizarea educației medicale, astfel încât doar Asociaţia Medicală Americană (AMA – American Medical Association), adeptă a medicinii alopate, să poată acorda licenţe şcolilor medicale. Din păcate, Congresul a acționat pe baza concluziilor lui Avraam Flexner și a votat o lege în acest sens.

Astfel, medicina alopată a devenit modalitatea standard principală, chiar dacă cele trei metode principale de tratament în anii 1800 erau luarea de sânge, chirurgia și injectarea de metale grele toxice cum ar fi plumbul și mercurul, presupunând că vor îndepărta boala! La scurt timp după aceasta au fost incriminate şi metodele de vindecare cu ajutorul cânepii, nu pentru că ar fi fost cu adevărat periculoasă, ci pentru că reprezenta o amenințare enormă, atât ca medicament cât și ca un combustibil alternativ, pentru industria medicamentelor și pentru industria petrolieră a lui Rockefeller.

Cânepa face parte din familia canabinoidelor și după cum s-a descoperit în timpurile noastre, uleiul de canabis vindecă cancerul 99% în cel mult șase luni și din această cauză această familie de plante figurează încă pe lista drogurilor de mare risc, ceea ce este o mare minciună.

Fundaţiile pentru o filantropie „eficientă” Rockefeller şi Carnegie (scutite de impozite)

Povestea nu se oprește aici. Rockefeller și un alt lider din „Elită”, Carnegie, începând cu anul 1913, au oferit subvenţii uriaşe, prin fundații scutite de impozite, celor mai bune școli medicale din toată America, impunând însă şi o clauză care prevedea ca programa de predare a respectivelor şcoli să includă doar medicina alopată şi ca agenţi ai lor să facă parte din consiliile de administrație. Ei au numit aceaste acţiuni de binefacere ale lor „filantropie eficientă”, adică într-o traducere orwelliană, au urmărit o rentabilitate a investiției lor. Ei au demontat sistematic programele acestor școli prin eliminarea mențiunilor despre posibilitatea de vindecare naturală cu ierburi și plante, sau cu privire la importanța dietei pentru sănătate. Rezultatul este un sistem care în ziua de azi face medici pe bandă rulantă care sunt, aproape întotdeauna, extrem de neinformați sau chiar ignoranți în ceea ce priveşte nutriţia şi o serie de factori psihici care generează bolile, care nu iau în considerare ideea că ceea ce mănânci, faci, gândeşti, de fapt, te poate vindeca sau îmbolnăvi.

La câteva zeci de ani după aceasta a fost adoptată o altă lege care a înrădăcinat medicina occidentală în America. Prin Legea „Hill-Burton” din 1946 s-au acordat spitalelor subvenții pentru construcție și modernizare, cu condiția să ofere asistență medicală gratuită pentru oricine ar avea nevoie fără niciun fel de discriminare. Deși au existat părți bune al acestei măsuri, dezavantajul a fost că, odată ce oamenii au devenit dependenți de acest sistem de îngrijire a sănătăţii lor – în special de pastile farmaceutice care trebuiau luate zi de zi, fără sfârșit – sistemul s-a transformat într-un sistem pe bază de plată și Rockefeller a dobândit noi clienți, pe viaţă.

Adevărul trist este că, în general, atunci când mergeți la medicul dumneavoastră „occidental”, sunteți privit ca o potențială piaţă pentru produsele fabricilor medicale. Pentru Big Pharma (industria farmaceutică), a vă vindeca nu reprezintă niciun stimulent financiar, pentru că un pacient vindecat este un client pierdut. Chiar dacă nu sunteți bolnav, Big Pharma vă dezorientează, încercând să vă convingă că sunteți bolnav (de exemplu, cu lista ridicolă de boli fictive din psihiatrie, multe dintre ele false), astfel încât veți încerca noile pilule ieșite pe piață. Femeile gravide care merg la medic sunt tratate în același fel cu transfuzii intravenoase cu pungi de fluide, monitoare fetale, ultrasunete (radiații nocive pentru un copil), o serie de medicamente, epiziotomie total inutilă, și – ceea ce pune capac la toate – naşterea prin cezariană!

Bio-pirateria: modelul de afaceri al Cartelului Big Pharma

Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale. În schimb se angajează în bio-piraterie: cercetază compușii naturali, îi copiază sau îi modifică puţin într-un laborator, apoi urmăresc să-i fure și să-i breveteze. Dacă obțin un brevet, comercializează apoi pilula lor ca pe un medicament minune, în timp ce (prin experimente ştiinţifice false) desfiinţează planta de la care au pornit pentru a produce medicamentul, prezentând administrarea ei ca neavând nicio valoare, eventual fiind chiar periculoasă, astfel încât oamenii să nu meargă către adevărata sursă de vindecare.
În mod ironic, ghiciţi ce tip de medicină utilizează John D. Rockefeller și familia regală britanică? Homeopatia!

Medicina occidentală modernă pare să fi pierdut ceea ce ar fi fost normal să fie țelul existenței sale: vindecarea oamenilor. În cartea sa revelatoare „Confesiunile unui eretic medical”, Dr. Robert Mendelsohn citează un articol intitulat „Cleveland și Minunata lui Fabrică Medicală”, care se lăuda cu „realizările” Clinicii Cleaveland „de anul trecut [1979, n.n. ]: 2980 operații pe cord deschis, 1,3 milioane de teste de laborator, 73.320 electrocardiograme , 7.770 scanări ale întregului corp cu raze X, 24.368 de proceduri chirurgicale”. Chiar dacă e greu de crezut, niciuna dintre aceste proceduri nu s-a dovedit a fi eficientă pentru menţinerea sau restabilirea sănătății pacienţilor.

Când oamenii sunt testați pentru o boală, sunt supuși la radiații periculoase, care înseamnă mai mulți bani pentru familia Rockefeller, dar care dăunează țesuturilor și pot cauza exact boala care medicii presupun că ar putea fi (așa cum se petrece zilnic cu înșelătoria mamografiei, proiectată să „producă” noi cliente cu cancer de sân).

Filantropia lui Rockefeller e control social

Rockefeller și alte elite folosesc filantropia ca instrument pentru controlul maselor. E inginerie socială căreia i s-a dat „un luciu frumos” de relaţii publice. Un prânz gratuit nu este cu adevărat gratuit, indiferent dacă este oferit din fonduri private (Rockefeller) sau publice/guvernamentale (medicina socializată – Obama), deoarece chiar dacă obțineți ceva fără niciun cost, vi se cere să renunțați la datele și intimitatea voastră. Vor să fiţi dependenţi de sistemul lor și apoi, odată ce veţi fi prinşi, vă vor face să plătiţi şi vor recupera ce au investit.

Actualul sistem de sănătate, extrem de profitabil, este un sistem criminal.
În anul 2000, Dr. Barbara Starfield a publicat un raport care arată că în SUA au fost anual 225.000 de decese provocate de medicii alopați. Acest număr se referă doar la „decesele directe”; atunci când este introdus factorul „decese indirecte”, așa cum a făcut Dr. Gary Null în 2011, în raportul său „Moartea prin medicină” cifra este de 784.000 pe an! Asta înseamnă 7,8 milioane de oameni morți din cauza medicinei occidentale la fiecare 10 ani! Dr. Null a concluzionat: „Este evident că sistemul medical american este principala cauză de deces și de boală, în Statele Unite…

Ori de câte ori o mulțime de oameni mor într-un atac înscenat de tip ,,steag fals” (cum ar fi cele 3.000 de persoane de pe 9/11) sau dacă în jur de 50 de persoane mor ca urmare a unui atac armat organizat prin control mental aflăm totul în mass-media. Cu toate acestea, între 616 și 2.147 de americani mor în fiecare zi din cauza medicinei occidentale a lui Rockefeller și nu se spune mai nimic!

Soluții naturale pentru a înlocui soluţiile medicinii occidentale, create de Rockefeller

Este momentul să ne întoarcem de la problemă la soluții – şi din fericire acestea sunt multe.

Faimosul medic antic grec Hippocrate ne învaţă: ,,Natura vindecă. Sarcina medicului constă în consolidarea puterilor naturale de vindecare, pentru a le conduce, și mai ales să nu interfereze cu ele”.

Sistemul imunitar este principala armă de apărare împotriva oricărei boli şi nu vreun vaccin. Cele mai multe tratamente naturiste sunt concepute pentru a trata corpul holistic, nu pentru a „vindeca”, a face să dispară o boală care, de fapt, apoi se transformă şi se manifestă într-o altă formă de afecțiune. Când luați plante și ierburi ca tratament, luați în mod normal produse nutritiv complete, nu o parte izolată, pentru că medicina naturistă se bazează pe o abordare holistică.

Medicina Tradiţională Chineză definește toate bolile ca o stagnare a fluxului energiilor prin corpurile subtile și tratează boala ca un dezechilibru care trebuie să fie adus înapoi la echilibrul iniţial.

Ce rost are să se transfere un dezechilibru dintr-o parte în altă parte? Nici unul, cu excepția cazului în care se urmăreşte un profit de pe urma bolii, așa cum face Big Pharma. Medicamentele nu conduc la o vindecare reală.

Dacă aveţi o minimă curiozitate şi alocaţi puţin timp căutării pe internet veţi găsi o multitudine de cure şi remedii naturale eficiente.
Dintre miile de remedii naturiste, vă dăm ca exemplu doar două: turmericul, care vă poate face mai mult bine pentru tensiunea arterială și diabetul zaharat decât orice medicament și sâmburii de caise [bogați în vitamina B17 (amigdalina sau laetrile) care ucide selectiv celulele canceroase și le lasă pe cele sănătoase intacte], care vor acţiona asupra cancerului mai bine decât chimioterapia.

Terapia Gerson a vindecat, de asemenea, mii de pacienți cu cancer catalogat ca fiind în fază terminală, cărora li s-a spus de către medicii medicinei occidentale că nu se mai poate face nimic pentru ei.

Medicina Occidentală are timpul și locul său, punctele sale forte și punctele sale slabe. Ar putea fi un sistem bun în cazuri de urgență critică și proceduri chirurgicale complicate, dar pentru majoritatea afecţinilor există atât de multe alternative naturiste mult mai bune. Este timpul pentru a începe explorarea lor! Informații există, trebuie însă să ne asumăm răspunderea pentru propria sănătate și nu să o aruncăm din ignoranţă în mâna medicilor neinformaţi!

Până la urmă este vorba despre respectul de sine!

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8894

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...