Lupta între două avioane Harrier și un OZN, dezvăluită de documente secrete

Distribuie!

“Documente secrete au fost date publicitatii de catre Ministerul Apararii din Scotia, referitoare la aparitii OZN deasupra localitatilor scotiene. Printre acestea socheaza o lupta aeriana intre doua avioane Harrier si “o lumina puternica” deasupra zonei Balmoral.

Avioane Harrier intr-o lupta aeriana cu “o lumina puternica” aflata deasupra localitatii Balmoral din nordul Scotiei si o sfera alba stralucitoare, “ca o meduza zburatoare” la East Kilbride, sunt printre aparitiile unor OZN-uri raportate de catre Ministerul Apararii din Scotia, informeaza Scotsman.


Cele mai recente documente din arhivele nationale referitoare la “activitatea extraterestra” au fost publicate miercuri, dezvaluind aparitii OZN raportate de catre presa si de anchetele oficiale. Documentele arata ca intre 2002 si 2006 au existat 61 de rapoarte.

Printre acestea sunt prezentate “o lumina alba stralucitoare intermitenta” vazuta deasupra localitatii St. Andrews, in seara zilei de Anul Nou din 2002, si o sfera uriasa stralucitoare, ce semana cu o meduza zburatoare la East Kilbride.


Intre aprilie si mai 2004, West Kilbride devenise un adevarat centru al OZN-urilor din Scotia, avand 10 rapoarte, care descriau una sau doua sfere galbene luminoase, ce zburau cu o viteza extraordinara.

Una dintre descrierile cele mai interesante cuprinse in fisierele publicate o reprezinta aparitia unei nave spatiale in fata unui fotograf amator la Craigluscar, in dupa-amiaza zilei de 19 februarie 1994.

In raportul sau catre Ministerul Apararii a declarat ca a simtit un zgomot ca un bazait, ca si al liniilor de inalta tensiune. Atunci el a vazut “un obiect ca un disc, care era cu siguranta o aeronava” ce zbura. S-a ridicat in aer si apoi a venit incet in directia mea.

El a descris naveta zburatoare de marimea unui avion jumbo jet, metalica si avand mai multe lumini dedesubt.

Alte subiecte abordate de documente au fost rapoartele pilotilor a doua avioane Harrier, care s-au angajat intr-o lupta aeriana cu “o lumina puternica”, deasupra localitatii Balmoral.

Fisierele contin 9.000 de pagini despre fenomenul OZN si acestea au fost publicate de Ministerul Apararii din Scotia.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/ozn/lupta-dintre-avioane-harrier-si-un-ozn-dezvaluita-de-documente-secrete-1113497
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner