Italia: Spionii PSI l-au localizat pe generalul american James Dozier, care a fost răpit de către Brigăzile Roșii în 1981

Distribuie!

“La data de 17 decembrie 1981, avea loc un eveniment care șoca opinia publică mondială: generalul american James Lee Dozier era răpit în orașul italian Verona.”[1]

“Stefen Emerson, în lucrarea sa Războinicii secreţi din cadrul operaţiunilor militare acoperite din era Reagan, semnalează următorul incident: atunci când generalul James Dozier a fost răpit de Brigăzile Roşii din Italia, echipa de la Fon Meade a fost însărcinată să-l găsească. Langford a avut viziunea unui camion albastru care a fost implicat în răpire.


McMoneagle a dat o descriere exactă a camerei de la etajul al doilea din Padova în care Dozier a fost sechestrat, în timp ce un alt spion psihic, numit Ted Weatley, a identificat oraşul în care fusese reţinut temporar, înainte de Padova. Dozier a fost eliberat cu ajutorul informaţiilor astfel obţinute de către echipele operative speciale.

El a fost într-adevăr ţinut la etajul al doilea, într-o cameră încălzită cu un radiator, iar clădirea respectivă avea la parter un magazin aşa cum descrisese McMoneagle. Spionii psihici de la Fort Meade au acţionat asupra teroriştilor şi au acţionat şi asupra generalului Manuel Noriega, dictatorul panamez. În 1983 şi 1984 au fost recrutaţi alţi spioni psihici. Ei au fost selectaţi de Stubblebine. Printre aceştia se numără şi faimoşii Ed Dames şi Lyn Buchanan.


Aceştia au fost Antrenaţi de Ingo Swann. La Institutul Monroe, specializaţi în experienţe de inducere a extracorporalităţii (OOBE), noii recruţi erau supuşi la aparatul Hemi-Sync care emitea două frecvente în fiecare ureche. Diferenţa între frecvenţe era de 10 Hz. Aceste frecvenţe repetate induceau diferite stări de conştientă. Antrenamentele lui Ingo permiteau spionilor psihici militari americani nu numai să vadă la distanţă prin CRV. dar şi să experimenteze bilocaţia.

Această tehnică era privită ca cea mai bună realizare a spionajului psihic american, deoarece aceasta permitea spionului psihic să perceapă obiectivul ca şi când acesta era acolo. Cel mai bun elev al lui Swann a fost Tom Nance, care ar putea fi considerat ca un model de spion psihic. Acesta ajunsese la etapa a şasea a antrenamentului lui Swann. Înlocuirea Iui Stubblebine cu generalul maior Harry Soyster a provocat grupului de la Fort Meade un declin pronunţat.

Acest grup a fost transferat la DIA. Cu aceasta ocazie s-a schimbat şi numele de cod din Centre Lane în Sun Streak (raza de lumină a soarelui). În timp ce grupul de spionaj psihic al armatei era în declin, grupul SRI se dezvolta şi executa comenzi pentru toate departamentele guvernului. Pentru continuarea cercetărilor în domeniul RV. SRI a primit 10 milioane de dolari. Accentul se punea pe neurofiziologie şi calităţi psi, cum ar fi psihokinezia.

În anii 1984 şi 1985, Jack Vorona de la DIA şi Hal Puthoff au făcut lobby la Congresul american pentru obţinerea fondurilor necesare. Au fost efectuate demonstraţii de RV la Casa Albă, la Air Force, la marină, la CIA, la şefii statelor majore de arme întrunite, la Consiliul Securităţii Naţionale, la NSA. FBI, DEA, la serviciul vămilor, la Garda de Coastă şi In Agenţia Americană pentru Proiecte Cercetare Avansată de Apărare.”[2]

SURSE

  1. https://evenimentulistoric.ro/singura-rapire-din-istorie-a-unui-general-al-armatei-sua.html
  2. Emil Strainu – Spionajul Psihotronic si campul de lupta mental.
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...