În anul 1978, CIA şi armata americană aveau grupuri speciale de spioni pregătiţi, cu ajutorul lui Ingo Swann, după metodele sale paranormale

Distribuie!

Vederea la distanţă

În anul 1978, CIA şi armata americană aveau grupuri speciale de spioni pregătiţi, cu ajutorul lui Ingo Swann, după metodele sale paranormale, în Fort Mead Maryland. După zece ani de la declararea strict secretă de SUA a proiectului spionajului Psi, metodologia realizării vederii la distanţă a ajuns să fie folosită în spionaj prin instituţii speciale ca SIS sau MI6 în Anglia, DGSE în Franţa, BND în Germania, Mossad în Israel, iar în URSS, despre care este mult mai mult de spus, prin GRUFSB şi SVR.


Metoda pusă la punct acum un sfert de secol are trei strategii de pregătire, de la stabilirea comunicării între conştient şi subconştient până la realizarea schiţei cu detalii de informaţii despre locul vizualizat. Cercetările au scos la iveală faptul că vederea la distanţă este prezentă latent în fiecare individ, oricine având posibilitatea, teoretic vorbind, să înveţe această tehnică.

În 1995, SUA recunosc existenţa proiectului pentru pregătirea spionilor Psi, desfăşurat în beneficiul CIA, DIA, INSCOM, de-a lungul anilor sub mai multe denumiri ca: Stargate, Grill Flame, Center Lane, Sun Streak, Stunt Pilot, Phoenix, Scanate.


Uniunea Sovietică a fost mai harnică în acest domeniu. Încă din anul 1950 a înfiinţat laboratoare în care să se studieze ştiinţific fenomenele paranormale, alături de Cehoslovacia, Polonia şi Bulgaria. Erau cercetări ultrasecrete legate de serviciile speciale de spionaj. Principalele centre se aflau la Moscova, Leningrad, Omsk, Inkustk, Vladivostok, Sartov.”[1]

SURSE

  1. https://jurnalul.antena3.ro/paranormal/spionajul-paranormal-523038.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...