Guvernul Mondial: Martie 1942 – Un articol din revista Time are ca temă Consiliul Federal al Bisericilor, care își îndreaptă eforturile spre a fonda o autoritate globală

Distribuie!

“Martie 1942 – Un articol din revista Time are ca temă Consiliul Federal al Bisericilor (care ulterior a devenit Consiliul Naţional al Bisericilor, o parte a Consiliului Mondial al Bisericilor), care își îndreaptă eforturile spre a fonda o autoritate globală. În cadrul unei întâlniri a oficialilor de la vârf ai consiliului, aceștia s-au declarat în favoarea următoarelor aspecte:

– un guvern mondial de puteri delegate;
– limitări puternice imediate ale suveranităţilor naţionale;
– controlul internaţional al tuturor armatelor şi flotelor navale.


Reprezentanţii (375 dintre ei) ai peste 30 de culte au afirmat că „o nouă ordine a vieţii economice este iminentă şi imperativă” – o nouă ordine care este sigur că va veni fie „prin cooperare voluntară în cadrul democraţiei sau printr-o revoluţie explozivă”.

28 iunie 1945 – Preşedintele SUA, Harry Truman, susţine guvernul mondial într-un discurs: „Va fi tot atât de uşor pentru naţiuni să se înțeleagă într-o republică a lumii, aşa cum este pentru noi să ne înțelegem într-o republică a Statelor Unite”.


24 octombrie 1945 – Intră în vigoare Carta Naţiunilor Unite. În aceeași zi, senatorul Glen Taylor (senator democrat al statului Idaho) introduce Rezoluţia 183, cerând senatului SUA să fie în favoarea creării unei republici mondiale, care să includă o forţă poliţienească internaţională.

7 februarie 1950 – James Warburg, bancher internaţional şi membru al CFR, se adresează subcomitetului pentru relaţii externe al senatului american: „Vom avea un guvern mondial fie că vă place sau nu – prin cucerire sau consimţământ”.

9 februarie 1950 – Subcomitetul senatului american pentru relaţii externe introduce rezoluţia nr. 66 care începe astfel: „Cu scopul de a atinge pacea şi dreptatea universală, prezenta Cartă a Naţiunilor Unite va trebui modificată pentru a furniza o adevărată constituţie a guvernului mondial”.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/o-istorie-veridica-a-noii-ordini-mondiale-ii/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Fondată oficial în iunie 1973 de către David Rockefeller și Zbigniew Brzezinski, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
11 motive de îngrijorare cu privire la implementarea tehnologiei 5G
Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
1% din populaţia globului deţine mai mult de jumătate din averea globului. Bazele sistemului financiar şi cum funcționează acesta de secole
MK-Ultra: CIA și reprogramarea personalității umane cu LSD
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Topul celor mai nimicitoare zece arme biologice
„Tehnologia neagră” preluată din surse extraterestre de către „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizația noastră „la vedere”
Feminismul și Noua Ordine Mondială
Agenda 21-2030, orașele inteligente, reducerea populației Pământului, desfiinţarea proprietăţii private, ecologie, dictatura verde a noilor comuniști corporatiști și Guvernul Mondial
Controlul minții: Marile servicii de informaţii ale lumii pun stăpânire pe creierul uman
De ce oamenii preferă variantele oficiale ?

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...