Documentele CIA despre OZN-uri au devenit publice

Distribuie!

“- O întreagă arhivă a fost publicată, însă unele documente sunt greu de citit
– În luna aprilie au fost publicate trei videoclipuri cu obiecte neidentificate

Mii de documente de la CIA (Agentia Centrala de Informatii) au fost publicate în această săptămână, în care ar fi incluse toate înregistrările despre OZN-uri, relatează The Guardian.


Documentele sunt disponibile pe Black Vault, o arhivă online de documente guvernamentale declasificate. Aproximativ 2.700 de pagini sunt publicate, ceea ce ar reprezenta toate datele pe care le are CIA despre ozn-uri.

În documente există relatări despre o explozie misterioasă într-un oraş din Rusia sau observarea unui obiect zburător lângă Baku, capitala Azerbaidjanului, însă formatul „învechit” în care sunt prezentate, face dificilă o analiză a documentelor sau folosirea lor pentru cercetare.


În luna aprilie, departamentul de apărare al SUA a publicat trei videoclipuri în care obiecte neidentificate au putut fi văzute în timpul zborurilor de antrenament pentru piloţi.

În luna august, acelaşi departament de apărare a creat o echipă specială pentru „detectarea, analiza şi catalogarea fenomenelor aeriene neidentificate care ar putea reprezenta o ameninţare la adresa securităţii naţionale”.”[1]

SURSE

  1. https://alephnews.ro/guvern/documentele-cia-despre-ozn-uri-au-devenit-publice-ce-informatii-au-fost-declasificate
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...