Cuvântul este un program, o vibraţie, iar ADN-ul din fiecare celulă primeşte această rezonanţă

Distribuie!

“O persoană are cam 60.000 de gânduri în fiecare zi, din care 40.000 nu îi aparţin, deci vin din exterior, iar din restul de 20.000 de gânduri rămase foarte puţine sunt pozitive. Gândurile sunt piatra de temelie a ceea ce fiecare dintre noi reprezintă ca oameni.

”Lucrurile sunt foarte simple. Ce gândeşti, atragi. La fel se întâmplă şi când afirmăm ceva pentru că vorbim de puterea cuvântului. Un cuvânt poate mângâia sau poate răni, poate lovi sau poate vindeca. Sunt cercetări ştiinţifice care arată că anumite cuvinte pot produce informarea constructivă sau distructivă până la nivel de ADN. Cuvântul este un program, o vibraţie, iar ADN-ul din fiecare celulă primeşte această rezonanţă”, punctează psihologul Stelian Chivu.


Stă în puterea fiecăruia dintre noi să aleagă gândirea şi emoţiile pozitive, punând astfel capăt suferinţei printre care a trecut din cauza programărilor negative. Din exterior vor fi mereu numeroşi factori care ne vor condiţiona şi limita, însă dacă conştientizăm şi ne programăm în interior să ne depăşim condiţia, schimbarea se va produce cu siguranţă.”

Sursa: https://adevarul.ro/locale/galati/cum-influenteaza-adn-ulgandurile-emotiile-cea-mai-puternica-stare-vindeca-bolilefizice-1_5e1ddfb85163ec42711ba3f8/index.html


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...