Cele zece planuri ale Iluminaților pentru o Nouă Ordine Mondială

Distribuie!

“Scopul Noii Ordini Mondiale este acela de a stabili un guvern mondial totalitarist. Pentru a atinge acest scop, conducatorii masoni de pana acum au luat urmatoarele masuri:

 1. Au preluat controlul complex asupra pietei monetare prin familiile masonice Rothschild, Warburg, Schiff, Rockefeller si speculatorul monetar George Soros.
 2. Au influentat populatia prin mass-media cu ajutorul francmasonilor William Randolph Hearst, Adolph Ochs, Silvio Berlusconi, Rupert Murdoch si altii.
 3. Au stabilit controlul asupra sistemului politic prin Francmasoneria Marele Orient din Franta, Italia, America Latina, Europa de Est si din alte tari. Georges Pompidou, Dean Rusk, Walter Mondale, Franz-Joseph Strauss, Willy Brandt, Bruno Kreisky si numerosi alti politicieni de varf au fost membri ai diferitelor Loji. Ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a devenit francmason al Cavalerilor Templieri in Statele Unite, unde a primit gradul de Cavaler de Malta (Novoje Russkoje Slovo, New York, Decembrie 1989; Oleg Solovkov, Francmasoneria in Politica Mondiala in Secolul 20, Moscova, 1998). La 16 noiembrie 1991, presedintele Boris Eltin a fost, de asemenea, initiat in aceasta Loja (Sovetskaja Rossia, 9 septembrie 1930.
 4. Au facut sa se raspandeasca oferte de divertisment dezgustatoare, precum filmele de actiune violente, pornografia, muzica populara modificata dizarmonios, cum ar fi aceea a francmasonilor George Gershwin sau Irving Berlin, care a venit din Rusia. Au propagat muzica hard rock si sporturile de competitie cum ar fi fotbalul, sport care a facut 300 de victime in anul 1980 si a cauzat in 1969 un razboi intre Honduras si El Salvador care a durat patru zile, a costat 6.000 de vieti si a lasat 50.000 de oameni fara casa. Francmasonii Louis B. Mayer (Metro-Goldwyn-Mayer), Darryl Zanuck, Rupert Murdoch (20th Century Fox), Jack Warner (Warner Brothers Fame) au facut cu totii rau omenirii raspandind filme dezgustatoare. Hollywood-ul era inca din anii 1930 sub controlul bancherilor francmasoni precum Kuhn, Loeb & Co. si Goldman Sach. B’nai B’rith a fondat in 1920 o loja la Hollywood, cu Alfred Schwalberg, Barabay Bapaban (Paramount), Harry Goldberg (Warner Brothers) si alte persoane de varf din industria de film americana. Loja a primit numarul 1366. Intre anii 1925 si 1935, “regele filmelor”, Willy Hayes, a oferit presedintelui B’nai B’rith, Alfred M. Cohen, puterea de a verifica toate scenariile. B’nai B’rith a reusit mai apoi sa se camufleze si a fondat Loja de Film speciala din Hollywood la 26 noiembrie 1939. In 1974 a inceput sa fie cunoscuta ca Unitatea de Cinema 6000, care era o Loja apartinand B’nai B’rith. In 1977 a fost reorganizata sub numele de Unitatea Cinema-Radio-TV 6000. Toti francmasonii B’nai B’rith din mass-media au fost reuniti in aceasta Loja. In 1979, Loja avea 1600 de membri care erau actori, distribuitori, regizori, scenaristi, producatori si compozitori. Toti acesti francmasoni aveau o influenta enorma asupra dezvoltarii “distractiilor” violente. Larry Hagma, care l-a jucat pe inraitul J.R. Ewing din teleseria “Dallas” este unul din membrii Lojii. Un alt membru este Leonard Nimoy din Star Wars (Viktor Ostretov, Francmasoneria, cultura si istoria rusa, Moscova, 1999, p. 613).
 5. Francmasonii s-au straduit ca tot mai multi tineri sa fie dependenti de droguri. Francmasonul, George Soros, sustine legalizarea drogurilor, iar Marele Orient favorizeaza traficul de narcotice al Mafiei. CIA-ul, avand sustinerea tacita a conducatorilor masoni, a participat la traficul cu droguri din Vietnam si Afganistan si a ajutat la distribuirea de droguri tinerilor de pe strazi.
 6. Au raspandit confuzia spirituala prin sub-culturi sau secte inselatoare pe care au incercat sa le controleze. Ca exemplu sunt Miscarea Umanista, Biserica Mormona si Martorii lui Iehova.
 7. Au declansat somajul si crizele economice, de exemplu, Wall Street Cash din New York la 24 octombrie 1929.
 8. Au instigat razboaie, revolutii si conflicte armate si au sustinut terorismul. Francmasonii au cauzat, printre altele, doua razboaie mondiale, Razboiul din Coreea si Razboiul din Vietnam. Cea mai mare revolutie in Europa a fost cea din 1848. Francmasonul, Jacob Venedey (1805 – 1871), a fost unul dintre conducatorii Comitetului Revolutionar al celor Cincizeci, fondat in Frankfurt pe Main. Comisarul revolutionar, Venedey, a condus revolta din Berlin de la 18 martie 1848. Loja masonica, P2, a fost cea care a sustinut formarea organizatiei teroriste Brigazile Rosii in 1969.
 9. Au instaurat regimuri totalitariste, de exemplu, in Rusia, in octombrie 1917 si in China in 1949 (Mai multe despre acestea in cartea lui Juri Lina – “Sub semnul Scorpionului”).
 10. In final vor sa transforme Natiunile Unite intr-un guvern totalitarist mondial. In cadrul Natiunilor Unite, dupa cum am mentionat mai devreme, este deja activa o comisie pentru implementarea unui guvern mondial.”[1]

New_World_Order_diagram_bilderberg

SURSE


 1. Juri Lina – “Arhitectii Inselaciunii”, Editura Lux Sublima, pag. 179-181.
 2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner