Câţi oameni, atâtea holograme: Materia nu are cum să fie solidă, pentru că este alcătuită din atomi, iar atomii nu au soliditate. Cum poate atunci un atom fără soliditate să alcătuiască această lume solidă? Nu poate! Şi nici nu o face

Distribuie!

„Câţi oameni, atâtea holograme

Credem că lumea este materială pentru că ne apare solidă. Considerăm, de exemplu, că nu putem trece printr-un perete. Dar, dacă ne gândim altfel, materia nu are cum să fie solidă, pentru că este alcătuită din atomi, iar atomii nu au soliditate.

Cum poate atunci un atom fără soliditate să alcătuiască această lume solidă? Nu poate! Şi nici nu o face. Nu există lume materială pe care s-o alcătuiască. Atomii, în ansamblurile lor, sunt integraţi în procesul de decodificare psihomentală ce transformă câmpurile şi informaţia vibraţională în forme holografice pentru creierul şi mintea noastră.

Aceasta este ceea ce facem noi: luăm informaţie vibraţională şi o decodificăm într-o lume holografică ce pare a fi în exteriorul nostru. În stare decodificată, lumea apare aşa cum o vedem (sau aşa cum pare că o vedem); altfel sunt doar câmpuri vibraţionale energetice. Trăim de fapt ca într-un joc virtual foarte sofisticat al realităţii. Atunci când ştim aceasta putem să ne bucurăm de acest extraordinar joc şi să ne simţim cât se poate de bine. Putem chiar interveni în el într-un mod interactiv, creator. Atunci însă când nu ştim cum funcţionează „jocul” realităţii, putem deveni robii săi şi de fapt chiar aşa am şi devenit mulţi dintre noi.

Atunci când ieşim din programul pe care îl avem şi ne mutăm într-o altă zonă, reuşind să decodificăm altfel realitatea, e ca şi cum am schimba softul. Avem acelaşi computer, dar schimbăm softul. Şi ce se petrece? Apare altceva pe ecran. Ne jucăm altfel cu programul acela.

 

Acest adevăr este cel mai bine pus în evidenţă de oamenii care suferă de sindromul personalităţii multiple. Pe lângă faptul că aceştia au modele diferite ale undelor cerebrale asociate cu sub-personalităţile respective, din punct de vedere psihologic aceste personalităţi sunt puternic separate între ele. Fiecare are propriul scris, propriul gen proclamat, un anumit suport cultural şi rasial, diferite talente artistice, fiecare vorbeşte fluent alte limbi şi are propriul său IQ.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7732
  2. Foto: Internet

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...