Beneficiile consumului de morcovi

Distribuie!

„Cercertatorii americani de la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolii din Atlanta, au descoperit ca beta-carotenul, alfa-carontenul si licopenul continute de morcovi actioneaza ca antioxidanti si previn aparitia cancerului si a afectiunilor cardiovasculare.

 

La studiu au participat circa 15.400 voluntari, cu varste peste 20 de ani, care au fost monitorizati între anii 1988 si 1994. Dintre participanti, s-a observat ca au o stare buna de sanatate cei care au consumat nu numai morcovi, dar si alte legume care contin caroten: dovleac, fasole verde, broccoli, mazare.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/beneficiile-consumului-de-morcovi-33523
  2. Foto: Internet

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...