• Fără categorie

Uleiul de canabis – leacul suprem împotriva cancerului

Distribuie!

“Cancerul face victime printre oameni în fiecare zi, provocând dureri greu de imaginat. Din fericire există un tratament pentru cancer dar din nefericire acesta este suprimat. Când într-un final umanitatea se va trezi şi va învăţa să folosească acest remediu, se vor opri şi suferinţa şi decesele inutile…Tratamentul pentru cancer este uleiul de cânepă (cu nivel ridicat de THC, marihuana), un extract concentrat din planta de cannabis.

Uleiul de cannabis – un leac ținut secret

Administrația Nixon a băgat la sertar studiul care dovedea efectele curative ale tetrahidrocarbinolului. Terapia cu canabinoide nu este toxică, așa cum este cazul chimioterapiei. Este terapia-minune care ar putea salva de la moarte milioane de oameni, dar cei care conduc lumea din umbră nu au și nu vor avea niciodată interesul ca populația să afle. Așa pretind adepții teoriei conspirației, care încearcă să demonstreze că, începând cu 1974, guvernul american, în cârdășie cu marii giganți farmaceutici, a ascuns cu bună știință faptul că substanțele canabinoide pot vindeca o boală incurabilă precum cancerul. Constituentul principal psihoactiv din canabis, despre care se spune că, odată ajuns în corp, poate distruge celulele canceroase, este Delta 9-THC (tetrahidrocarbinolul). Alte substanțe active care se regăsesc în canabis sunt carbinolul (CBD) și canabidivarin (CBDV), acesta din urmă fiind, de asemenea, anunțat ca posbil leac miraculos împotriva epilepsiei.


Miliarde de dolari au cheltuit, în ultimii ani, guvernul american și complicii lor – marile companii farmaceutice -, pentru a menține canabisul în ilegalitate, deși erau conștienți de efectele benefice ale acestuia. Nici nu se putea altfel, în condițiile în care e vorba de o afacere în care se învârt zilnic sume imense de bani. Și de pe urma căreia politicieni, oameni de afaceri și șefi ai marilor firme de medicamente și-au băgat în buzunare de zeci de ori mai mult, de pe urma cercetărilor și a medicamentelor pentru vindecarea cancerului, pe care le vând în toate colțurile lumii. După cum susțin statisticile internaționale, 80% din câștigurile uriașe ale giganților farmaceutici provin tocmai de pe urma comercializării medicamentelor de vindecare a acestei crunte maladii.

Nixon știa din 1974

Se pare că lucrurile au stat cam așa: în 1972, fostul președinte american Richard Nixon, pornit să înceapă un război pe viață și pe moarte împotriva drogurilor, cu un buget uriaș, a comandat unor experți de la Medical College of Virginia un studiu prin care urma să demonstreze că și canabisul, nu doar tutunul, este vinovat de cancerul la plămâni. După doi ani, în 1974, cercetătorii i-au adus la cunoștință rezultatele muncii lor, complet opuse față de ce spera liderul de Casa Albă. Studiul demonstra că, odată ajunse în organism forme concentrate de ulei de canabis, acestea atacă celulele cancerigene și chiar le întăresc și întineresc pe cele sănătoase. Concluzia era mai mult decât relevantă: aceasta este metoda perfectă de vindecare a cancerului, uleiul de canabis acționând eficient asupra diferitelor forme ale bolii, fără efectele nocive pe care le dă chimioterapia. Uleiul de canabis nu face doar minuni în cazul tumorilor, ci poate combate și un alt „inamic” de temut, prcum stafilococul auriu (MRSA), spuneau autorii studiului. Decepționat, Nixon s-a făcut că nici nu i-a trecut vreodată prin mână acest studiu, trecându-l în categoria „documente clasificate”.


cannabis-varietatiCannabis Sativa și Cannabis Indica

Canabinoidele sunt un grup de 21 de substanțe chimice produse doar de Cannabis Sativa (cânepă sau marijuana) și de Cannabis Indica. Aceste componente ale plantei pot fi indicate drept fitocanabinoide. Chiar dacă Delta 9 – tetrahidrocarbinolul (THC) este principalul ingredient psihoactiv, există și alți compuși cu activitate biologică, precum carbinolul. Studiile efectuate pe șoareci au aratat potențialul canabinoidelor de a proteja împotriva inflamării colonului şi în reducerea riscului de cancer de colon. De asemenea, THC-ul a reușit să repare celulele deteriorate și să le ucidă pe cele bolnave în cazul cancerului de ficat. Tot experimentele de laborator au dovedit efectele antitumorale asupra celulelor cancerului mamar, uterin, testicular sau al pancreasului. Delta 9-THC acţionează și asupra celulelor cancerului pulmonar. În urma experimentelor pe animale, s-a mai observat că Delta-9-THC şi alte canabinoide stimulează pofta de mâncare, ajutând la creșterea în greutate a pacienților cu cancer avansat, dar și la ameliorarea durerilor.

O nouă clasă de medicație

În timp ce giganții farmceutici fac lobby masiv pentru ca miracolul ascuns în uleiul de canabis să rămână doar o legendă, tot mai multe studii arată că aceste canabinoide „reprezintă o nouă clasă de medicație anticancer, care întârzie răspândirea cancerului, inhibând angiogenezele (formarea de noi celule sângeroase care hrănesc o tumoare)” și răspândirea metastazelor. Aceasta este concluzia specialiștilor, într-un raport publicat în revista de specialitate „Mini-Reviews in Medicinal Chemistry”.
„Canabinoidele dau speranța unei terapii non-toxice și care poate amenința formele agresive de cancer, fără niciunul dintre efectele dureroase ale chimioterapiei”, susține Dr. Sean McAllister, cercetător la Pacific Medical Center, din San Francisco.

Ajutor de la fundații

„Phoenix Tears”, cu sediul în Colorado, este o fundație ce reunește o serie de experți în domeniul cercetării canabinoidelor, decisă să creeze spații standardizate de tratament pentru unii pacienți. Alături de fundație, ONG-ul „Patient out of Time”, din care fac parte medici și pacienți, încearcă de ani buni să promoveze folosirea canabisului în tratamentele medicale, asigurând accesul bolnavilor la terapia cu canabinoide. Fundația Phoenix încearcă să câștige încrederea oamenilor, prezentând drept dovadă zeci de mărturii ale celor care povestesc cum s-au vindecat cu ajutorul uleiului de canabis.

beneficiile cannabis-uluiAdevăr: Cannabisul tratează cancerul şi multe alte boli !

Uleiul de cânepă a fost obţinut prin mijloace moderne de Rick Simpson, care iniţial a realizat uleiul ca o formă alternativă fumatului, şi sigură din punct de vedere medical, de a consuma canabisul. La scurt timp după utilizare, el a realizat că uleiul de cânepă este forma ideală în care marihuana medicinală ar trebui să fie utilizată.

Rick folosea deja de o bună bucată de vreme uleiul de canabis când a realizat adevăratul potenţial al acestei plante. El a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2002, iar după ce i-a fost eliminată o parte chirurgical, el a început să pună ulei de cânepă pe celelalte două părţi rămase. El a încercat această alternativă de vindecare deoarece auzise de numeroase studii (precum cel din 1974 de la Universitatea din Virginia) care demonstrau faptul că THC-ul, compusul chimic psihoactiv din canabis, ucide celulele canceroase. Întocmai celor auzite – cancerul său de piele s-a vindecat în doar 4 zile.

Rick a fost uimit de rezultate, şi s-a dus la cabinetul doctorului său, pentru ai împărtăşi descoperirea. Răspunsul doctorului l-a surprins, deoarece nu era mulţumit de ce a făcut Rick, mai mult, nici nu a dorit să îl mai asculte.”Creadeam că toţi doctorii şi-ar dori să descopere un tratament pentru cancer, dar am realizat că dacă uleiul de cânepă ar fi uşor accesibil, numărul de consultaţii ar scădea dramatic şi multe cabinete ar da faliment”, a menţionat el.

De mai bine de şase ani, Rick a dat uleiul gratuit tuturor celor care aveau nevoie, asta până când poliţia Canadei a confiscat plantele de canabis pe care Rick le folosea la prepararea uleiului.

Rick Simpson nu găsit niciun tip de cancer care să fie rezistent la uleiul de canabis. Mai mult, Rick a reuşit să întrebuinţeze uleiul de canabis în îmbunătăţirea sau vindecarea completă a tuturor maladiilor pe care le-a întâlnit.
În urma tratamentului cu uleiul de canabis, Rick a observat îmbunătăţiri majore în diabet, diferite boli cardio-vasculare, scleroză multiplă, artrită, tulburări ale sistemului de imunitate, diferite forme de durere, tulburări mintale şi multe altele. “Adevărata încercare va fi să vedem ce boli NU poate vindeca”, a spus el.

Ce anume îl face pe Rick Simpson diferit de toţi ceilalţi “vindecători miraculoşi”? Spre deosebire de impostori, Rick nu e implicat în acest tratament pentru profit. El a pierdut sute de mii de dolari prin faptul că a oferit gratuit uleiul atâta timp. Mai mult, el şi-a riscat libertatea pentru ca acest tratament să fie disponibil, iar el nu doreşte nici pe termen lung vreun beneficiu monetar, dorinţa lui fiind ca acest tratament să fie cât mai ieftin şi mai accesibil.

Rick nu este singur în această cauză, el beneficiind de suportul unor doctori precum Robert Melamede şi a renumitului activist Jack Herer. Rick Simpson încurajează pe toată lumea care nu îl crede să realizeze o cantitate mică de ulei şi să aplice tratamentul unui bolnav de cancer de piele. Rezultatul este vizibil în doar câteva zile şi de obicei se vindecă complet în doar două săptămâni sau mai puţin.

Aflaţi mai multe despre Rick Simpson şi uleiul de canabis la http://phoenixtears.ca.
Puteţi urmări documentarul (eng.) realizat de Rick aici!

sistemul endocanabinoid in creierUn compus chimic din marijuana leac pentru suferinzii de epilepsie?

Un grup de cercetatori britanici au descoperit ca o substanta din Cannabis foarte putin studiata pana acum ar putea duce la conceperea unor tratamente eficiente pentru epilepsie, ce nu provoaca efecte secundare.

Echipa de la Universitatea Reading alaturi de specialistii companiilor GW Pharmaceuticals si Otsuka Pharmaceuticals au testat substanta din cannabis, denumita cannabidivarin (CBDV), pe soareci si sobolani ce sufereau de sase tipuri diferite de epilepsie. Cercetatorii au descoperit ca substanta reducea in mod semnificativ numarul crizelor convulsive, fara a provoca efectele secundare tipice medicamentelor folosite de epileptici, precum tremuratul necontrolat.
Studiul publicat in British Journal of Pharmacology arata ca CBDV a amanat si redus crizele convulsive si atunci cand era folosit alaturi de medicamentele obisnuite.
„Descoperirea unor tratamente mai bune pentru epilepsie este o urgenta. Este vorba despre o afectiune cronica fara leac, iar in mod curent o treime din tratamente nu funcţioneaza, provoaca efecte secundare semnificative si creste rata deceselor”, a explicat Dr. Ben Whalley, coordonatorul studiului.
Specialistul afirma ca cercetarea „subliniaza potentialul unei solutii bazate pe stiinta ce studiaza canabinoizii. S-a demonstrat ca, cannabidivarinul este cel mai eficient si cel mai bine tolerat canabinoid din plante din cele ce au fost studiate pana acum”.
Planta de marijuana a fost folosita pentru a controla crizele epileptice inca din antichitate, iar THC-ul, principalul ingredient, a aratat in testele clinice efectuate pe animale ca are proprietati anti-convulsive. Din cauza efectelor sale asupra mintii, insa, THC-ul nu poate fi folosit de industria farmaceutica.
Cercetatorii au descoperit ca din cei 100 de canabinoizi ce se gasesc in planta de marijuana se gasesc mai multi ce nu sunt psihoactivi, ceea ce permite studierea lor pentru conceperea unor medicamente. Cel mai studiat dintre acestia este CBD, cannabidiol, care este studiat pentru tratarea sclerozei multiple, greata, epilepsia si schizofrenia. Studiile pe animale au aratat ca CBD joaca un rol neuroprotector si este un agent ce lupta impotriva cancerului.
In ultimii ani, cultivatorii de marijuana medicinala din California au inceput sa creasca plante cu un continut mare de CBD, realizand tincturi pentru pacienti cu diferite afectiuni. Aceste tratamente combina doze mari de CBD cu cantitati reduse de THC.

Deoarece structura CBD-ului este bine cunoscuta, acest lucru face imposibil pentru industria farmaceutica sa breveteze tratamentele pe baza de CBD, ceea ce a redus eforturile de concepere a medicamentelor pe baza acestei substante, explica Whalley şi Raphael Mechoulam, cercetatorul israelian ce a identificat structura acestui compus acum jumatate de secol.

CBDV este un compus chimic inrudit cu CBV. Desi CBDV a fost descoperit in 1969, studiul publicat in aceasta saptamana reprezinta prima cercetare efectuata pe animale.
„Chiar daca acest compus a fost identificat acum cateva decenii, pentru ca folosirea sa ca tratament antiepileptic este una noua, poate fi brevetat”, explicat Mechoulam.

Dr. Stephen Wright, director de cercetare in cadrul companiei GW Pharmaceuticals, ce vinde deja un medicament pe baza de THC si CBD pentru pacientii de scleroza multipla, a declarat ca intentioneaza sa continue cercetarea pe CBDV, urmand sa efectueaze anul acesta teste cu acest compus in randul pacientilor de epilepsie in speranta dezvoltarii unui nou medicament.
Epilepsia afecteaza 1% din populatia globului, fiind provocata de activitate electrica excesiva in creier. Aceasta duce la crize convulsive ce pot fi fatale.”[1]

Uleiul de canabis – leacul suprem împotriva cancerului

“Uleiul medicinal de marijuana este facut din muguri de canabis si, conform cercetarilor in domeniu, daca este ingerat de trei ori pe zi, timp de doua luni, va distruge celulele implicate in leucemie, precum si celulele canceroase. Acest studiu a fost realizat si publicat de catre site-ul Bibliotecii Nationale de Medicina a Statelor Unite ale Americii, ncbi.gov.

Acum doi ani, Dr. Alexandru Vanatorul, medic de medicina generala, cu competenta in apifitoterapie, acupunctura si ayurveda, declara pentru revista Formula As ca nu trebuie sa ignoram virtutile naturale pe care ni le daruieste aceasta planta milenara: “Canabisul are excelente proprietati curative, terapeutice, dar nu ar trebui sa fie pus la dispozitia tinerilor, in criza lor de individualitate. Insa este la fel de nefericita si situatia in care se refuza ajutorul terapeutic cu canabis, mai ales in cazul pacientilor bolnavi de SIDA, cancer, depresii severe etc. Cu alte cuvinte, suntem pentru utilizarea sub prescriptie medicala a canabisului, nu si pentru libera sa circulatie”. Cat despre actiunea uleiului de canepa in boli grave precum cancerul, acelasi doctor spune: “Prin administrarea de ulei de canepa, acizii grasi din organism sunt suplimentati, iar ca urmare, progresia formelor comune de cancer (cum ar fi cancerul de prostata) este incetinita”.

Este foarte important sa retii ca uleiul de canabis este recomandat pentru distrugerea celulelor canceroase din corp, nu pentru utilizarea din placere. De asemenea, rezultatele vindecarii vin din ingerarea uleiului rezultat din mugurii de marijuana, si nu din fumarea mugurilor. Caldura inalta din tigaretele de marijuana distrug calitatile medicinale continute in mugurii de canabis. Procesul de obtinere a uleiului de marijuana are in vedere faptul ca apa fierbinte nu trebuie sa depaseasca niciodata temperatura de 212 grade.

Rick Simpson: Uleiul de canabis vindeca cancerul de piele!

Atunci cand Rick Simpson a descoperit accidental ca uleiul de canepa trateaza cancerul de piele pe care il avea, s-a dus la medic entuziasmat pentru a-i impartasi descoperirea, insa acesta a avut o reactie neasteptata si nu a vrut sa auda de asa ceva. Insa acest lucru nu l-a impiedicat pe Rick sa le spuna si altor oameni povestea si sa afle ca intradevar canabisul vindeca cancerul. L-a scurt timp, barbatul a fost persecutat si fortat de autoritati sa plece din Canada, refugiindu-se in Republica Ceha. De atunci, Rick isi continua misiunea si ii invata pe oameni cum sa preparare si sa foloseasca uleiul de canepa pentru vindecarea cancerului si tratarea alotr boli “incurabile”. Recent, a scos o carte despre toate aceste cazuri. Poti vizita site-ul sau.

Cu propriile cuvinte, Rick a explicat: “Numele meu este Rick Simpson. Timp de aproape 8 ani am impartasit informatii cu numeroase persoane despre cum pot prepara tratamente pe baza de ulei de canepa. Rezultatele au fost cat de poate de exceptionale. Inca din cele mai vechi timpuri, canepa a fost intotdeauna cunoscuta drept cea mai buna planta medicinala din lume.”. Pentru a afla mai multe detalii, urmareste documentarul “Fugi din fata leacului”.

Vindecat de cancer: O poveste despre Canabis, de David Triplett

Mai jos poti urmari un alt video, unde un american pe nume David Triplett povesteste despre experienta traita cu cancerul de piele, tratamente incercate si cum a gasit vindecarea cancerului in uleiul de cannabis. Sursa lui de inspiratie a fost un film cu Rick Simpson, omul care a vindecat cancerul cu ulei de canepa. “Ma numesc David Triplett si m-am vindecat de cancer de piele folosind ulei de canabis. Acum cativa ani am avut doua leziuni excizate de pe varful nasului. In 2009, aceste leziuni au inceput sa reapara in cateva locuri. M-am dus la doctor si mi-a dat o reteta pentru o crema… am vazut ca era de fapt chimioterapie. Dupa ce am vazut ceea ce poate face crema chimioterapica, m-am decis sa caut alternative. Prietena mea Jennifer mi-a trimis un film despre Rick Simpson, care vindeca cancerul cu ulei de canepa, asa ca am hotarat sa incep de acolo.”, si-a inceput povestea David Triplett. Mai multe detalii despre acest caz puteti descoperi din clipul urmator.

“Am folosit uleiul 3 spre 4 saptamani pana sa vad rezultate, iar acestea au fost impresionante. Nu numai ca uleiul imi vindeca nasul, dar aducea cancerul care nu era observabil, la suprafata. Imediat dupa ce am vazut ca uleiul de canabis pe care il aveam mi-a vindecat cancerul, am inceput sa ma intreb de ce doctorul meu nu auzise despre asta? De ce eu nu auzisem despre asta inainte? De ce canabisul este ilegal daca vindeca cancerul? Si am cautat pana mi-am dat seama ca este din cauza profitului si a politicii.”, a declarat David Triplett in filmuletul “Vindecat de cancer: O poveste despre Canabis, de David Triplett”.”[2]

Din 2013, tratamentul cu canabis este legal

“România a devenit a zecea ţară din Uniunea Europeană care a legalizat marijuana ca medicament. Nu este vorba de folosirea ca drog, ci pentru oferirea unui ajutor pentru scăderea durerii şi a frecvenţei crizelor în cazul unor afecţiuni.

Marijuana poate fi folosită de bolnavii de cancer pentru ameliorarea durerilor, iar în prezent se realizează teste pentru Parkinson, Alzhemeir sau sindromul Tourette.

Legile 143 şi 339 reglementează folosirea derivaţilor din marijuana în scop medical (tincturi, răşini sau fragmente vegetale). Schimbarea legislativă oferă posibilitatea Agenţiei Medicamentului să îşi dea acordul pentru producătorii care vor să scoată pe piaţă astfel de medicamente.

Marijuana-cures-cancer

Următorul pas este ca Ministerul Sănătăţii să includă preparatele pe lista de medicamente compensate, lucru care se întâmplă deja în alte nouă ţări din Uniunea Europeană.”[3]

SURSE

  1. http://cannabis-medicinal.ro/uleiul-de-cannabis-vindeca-cancerul/
  2. http://www.ghiduldesanatate.ro/01-sanatate/uleiul-de-canabis-vindeca-cancerul/#comment-7536
  3. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Lejer/Sanatate/Medicament+Tratamentul+cu+marijuana+a+devenit+legal+in+Romania
  4. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner