Serviciile de informații din SUA recunosc că au lucrat cu paranormali în „Criza ostaticilor din Iran”

Distribuie!

“CIA a declasificat o parte a dosarului „crizei ostaticilor americani din Iran”, care a debutat la 4 noiembrie 1979 și a durat 444 de zile.

Partea declasificată se referă la o latură ținută în secret tot acest timp, anume activitatea specialiștilor paranormali. Mai exact, peste 200 de specialiști în psihotronică, operațiune ce făcea parte din programul CIA “Grill Flame”, se ocupau de localizarea ostaticilor, pentru că aceștia fuseseră împrăștiați în mai multe locuri, câte persoane se aflau în jurul lor, starea de sănătate, informații obținute de la distanță prin abilități extrasenzoriale, care, coroborate cu alte date obținute de la agenți din teren, ar fi ajutat la planul pentru recuperarea acestora cu cât mai puține pierderi, scrie România Liberă.


Serviciile SUA recunosc că au lucrat cu PARANORMALI în „Criza ostaticilor din Iran”

Din documentele declasificate mai aflăm că 227 de extrasenzoriali au lucrat pentru serviciile secrete americane peste 20 de ani, până în 1995, când programul a fost închis.
Ofițerii ce răspundeau de unitatea psihotronică spuneau că 45% din informațiile date de extrasenzoriali fuseseră aproape de realitate, iar acestea au fost cu atât mai importante, cu cât ele nu puteau fi furnizate de nimeni din interior.


CIA și acțiunile de monitorizare PSIHOTRONICĂ

După declasificarea dosarului „Grill Flame“, Edwin May, un fizician care superviza din punct de vedere științific activitățile psy-ops, critică, critică “dezvăluirile trunchiate”: „Să stai în Fort Meade și să spui cu exactitate care e starea de sănătate a ostaticilor, care a fost mutat din ambasadă, cine va fi eliberat și din ce motiv, astea au fost date cu adevărat folositoare și spectaculoase“

Criza ostaticilor americani din Iran este considerată cea mai lungă criză din istoria înregistrată a acțiunilor teroriste.

52 de diplomați americani și personal administrativ au fost luați ostatici la 4 noiembrie 1979 în Ambasada SUA din Teheran de către studenții revoluționari.”[1]

SURSE

  1. https://www.b1.ro/stiri/externe/documente-declasificate-cia-si-actiunile-de-monitorizare-psihotronica-serviciile-sua-recunosc-ca-au-lucrat-cu-paranormali-in-criza-ostaticilor-din-iran-video-176765.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...