Președintele SUA, Abraham Lincoln, a fost asasinat mai întâi în vis

Distribuie!

“În anul 1865, în luna martie, preşedintele american Abraham Lincoln a avut un vis atît de înspăimîntător, încît l-a obsedat multă vreme. În vis, auzea suspine înăbuşite, ca şi cum mai mulţi oameni ar fi plîns. Apoi, s-a văzut plimbîndu-se prin camerele Casei Albe.

Într-una dintre ele, era un sicriu înconjurat de oameni. „Cine este mortul?“, a întrebat el. „Preşedintele“, i s-a răspuns. „A fost asasinat.“ Iar „preşedintele“ era el. A doua zi a vorbit mult cu soţia sa despre acest vis, mărturisindu-i că-l tulbură într-un fel aparte. Peste alte două zile, Lincoln a invitat mai mulţi prieteni la Casa Albă. Şi le-a povestit şi lor visul ciudat. Prietenii au încercat în zadar să-l liniştească. Abia după o lună, preşedintele a început să se convingă că visul a fost doar un vis.


Pe 14 aprilie însă, Lincoln şi soţia sa au mers la Teatrul Ford din Washington pentru a asista la premiera spectacolului „Vărul din America“. Cuplul prezidenţial s-a aşezat în loja de onoare. Imediat ce lumina s-a stins, s-a auzit un foc de pistol. Preşedintele Lincoln fusese asasinat. A doua zi, sicriul a fost aşezat într-unul dintre saloanele Casei Albe. Exact ca în vis.”[1]

SURSE


  1. https://www.old.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=Monitorul%20Expres%20Magazin&s_id=30030
  2. Foto: ro.wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...