OZN-urile contra apărării secrete

Distribuie!

“După bombardamentul de la Nagasaki şi Hiroshima, numeroase OZN-uri au survolat şi s-au poziţionat cu exactitate deasupra locurilor implicate în activităţi militare atomice, ca şi când ar fi vrut să se informeze asupra producţiei armelor atomice terestre: începând cu 1946 zona în care se desfăşura Proiectul Manhattan, zonele pentru teste a exploziilor atomice cum ar fi Atholl din Bikini, zona Trinity, Roswell şi bazele din New Mexico în 1947, Albuquerque, Sandia în decembrie 1948, Los Alamos în ianuarie 1949, Camp Hood în Texas în martie 1949. Toată filiera atomică a fost descoperită: de la zone de cercetare şi testări, până la locurile pentru stocare, inclusiv lanţul centrelor de producţie a bombelor. Niciunul dintre toate aceste locuri secrete nu a fost omis. Oficialităţile Apărării americane erau încolţite. Cel mai urât coşmar al lor devenise realitate. Cele mai secrete instalaţii din ţară erau survolate de OZN-uri. Ar fi fost suficient ca un spion să facă publică harta apariţiilor OZN-urilor între 1946 şi 1950 pentru a se afla cu exactitate situaţia geografică a tuturor instalaţiilor nucleare de care dispunea armata americană. În forurile înalte americane se instalase starea de panică.

În iulie 1952, Pentagonul şi Casa Albă au fost survolate în două reprize, în plin centrul unei zone sensibile foarte bine protejate, unde circulaţia aeriană era interzisă. Nimic nu le scapă OZN-urilor, de la filiala militară până la cea politică.


Când Dwight David Eisenhower a venit la putere în 1953, Nelson Rockefeller a fost numit preşedinte al comisiei de refondare a departamentului Apărării.

Începând cu această dată, secretul OZN-urilor în toate implicaţiile lui – ştiinţifice, tehnologice, militare, informaţii, dezinformaţii, inclusiv finanţările şi infiltrarea asociaţiilor ufologice – se va afla sub jurisdicţia imperiul Rockefeller, al Consiliului Relaţiilor Externe (Council on Foreign Relations – CFR), a Comisiei Trilaterale şi Grupului Bilderberg.”[1]


SURSE

  1. Violeta Bucur – http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5432
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner