Misterele din Munții Rarău

Distribuie!

Beneficiile locurilor energetice din Munții Rarău au devenit de notorietate. Mulți cercetători vorbesc despre porți spre alte lumi, despre comori ascunse în inima lor încă din vremea lui Petru Rareș.

Bucovinenii și nu numai ei, consideră Rarăul muntele sfânt al României. Se spune că acolo și lemnul este sfânt iar plantele au puteri tămăduitoare. Cei mai mari sihaștrii ai României au trăit în locuri ascunse din Rarău. Cercetătorii energiilor spun că acolo se află chakra inimii.


Militari dispăruți fără urmă

În lucrarea „Munții Rarău, legende și realități”, Dan Corneliu Braneanu, inginer, cercetător al monumentelor megalitice, antroplog, membru al Uniunii Ziariștilor Profesionișți, prezintă niște aspecte senzaționale. El amintește de o companie de militari, trimisă să cerceteze muntele, care a dispărut fără urme.


Soldații au intrat pe rând într-o peștera, nu au mai ieșit niciodată și nimeni nu a mai aflat ceva despre ei. Există și o ipoteza conform căreia la Pietrele Doamnei nu este ascunsă doar comoara lui Petru Rareș.

În Munții Rarău există o zona importantă pentru energizare și comunicare. Legendele spun că plantele și lemnul sunt lăsate acolo numai pentru tămăduire. Oamenii cunosc aceste lucruri, poate de aceea locuitorii din Bucovina sunt mai longevivi.

 

Sursa: https://evz.ro

Foto: patruzari.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...