Misterele corpului uman după moarte

Distribuie!

“După sute de ani de cercetări și studii, corpul uman își păstrează misterele. Rolul unor organe sau glande a rămas nedeslușit, cu toate că medicina a făcut progrese uriașe.

Apendicele


Este situat în prelungirea tubului intestinal și pare să nu îndeplinească nicio funcţie importantă. Mai mult, atunci când se inflamează ne pune viața în pericol. Există specialiști care susțin că apendicele este locul unde se strâng bacteriile utile organismului. Cei care nu au apendice se recuperează mai greu după infecțiile intestinale.

Epifiza


Mai este numită glanda pineală sau al treilea ochi. Ea ocupă un spațiu mic între cele două emisfere ale creierului, iar cercetările de până acum au demonstrat ca are un rol în reglarea somnului și a stării de veghe. Cam atât se cunoaște despre glanda pineală.

Fosilele mai multor vertebrate primitive, pești, amfibieni și reptile, prezintă la nivelul craniului o adâncitură care pare să fi adăpostit un organ similar. Câteva specii de vertebrate prezintă acest organ care pare că are rolul de a capta lumina. Glanda seamănă cu o lentilă care nu produce imagini. Sunt specialiști care susțin că glanda pineală este un portal care face legătura între lumea fizică și cea spirituală.

Coccisul

Este un vestigiu al cozii. Cu toate că și-a pierdut funcția inițială, el distribuie sarcina fizică în corp, în momentul în care acesta își schimbă poziția.

Amigdalele

Sunt un țesut limfatic. Ele ne protejează de bacteriile și virușii pe care îi inspirăm. Deoarece corpul uman poate funcționa și fără ele, nu a fost înțeles rolul lor.

Splina

Nici acum nu s-au aflat integral funcțiile pe care le are splina. Se știe că produce limfocite și anticorpi. În rest, mister.

Timusul

Este localizat în spatele creierului. Atinge funcțiile maxime în adolescență, după care involuează. La vârsta de 30 de ani nu mai funcționează. Nu se cunosc cauzele dispariției acestei glande la maturitate.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterele-corpului-uman-dupa-moarte
  2. Foto: yoda.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner