Emisia postului TV britanic, ITN, intrerupta de un mesaj extraterestru, in 1977, care a provocat panica

Distribuie!

Au existat însă şi alte mesaje, care după toate aparenţele, vin din partea unor civilizaţii extraterestre avansate, iată două dintre cele mai importante:

În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în reţeaua engleză Southern Independent Televison News (care emite în sudul şi sud-estul Londrei) un semnal TV foarte puternic s-a suprapus peste emisia ştirilor de la ora 17.


Utilizând o tehnologie care nici astăzi nu este accesibilă pe planeta Pământ (decât eventual unor cercuri foarte restrânse), o voce neidentificată a acoperit emisiunea de ştiri şi a adresat în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din circa 600 de cuvinte.

ITN extraterestri

Frecvenţa sonoră respectivă a început la ora 17:10 şi a durat aproximativ 6 minute. Prezentatorul de ştiri Ivor Mills nu a ştiut cum să reacţioneze şi a continuat să vorbească ca de obicei, în timp ce vocea necunoscută vorbea rar şi calm.


O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. Presa a notat că acest lucru este posibil să se fi petrecut deoarece semnalul major nu a fost de natură terestră.

La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent, sursa enigmatică a acelei „farse” nu a putut fi niciodată identificată.

lată în continuare conţinutul mesajului ce a fost transmis în 26 noiembrie 1977: „Acum vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă Pământ. Vrem să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi fiinţele din lumile noastre care se află în preajma voastră. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră, cea a Vărsătorului.

Această nouă eră de profunde transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evoluţie, cu condiţia ca aceia care vă conduc să devină conştienţi de forţele malefice care le pot întuneca în întregime judecata.

Ascultaţi acum în linişte şi cu atenţie ce am să vă spun, căci aceasta şansă s-ar putea să nu se mai repete. De mulţi ani de zile savanţii voştri, guvernele şi comandanţii militari nu au ţinut seama de atenţionările noastre. Ei au continuat să realizeze experimente cu forţa malefică a ceea ce voi numiţi energie nucleară. Bombele atomice pot distruge Pământul şi chiar fiinţele din lumile voastre surori într-o singură clipă. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otrăvi planeta voastră pentru mii de ani de acum înainte. Noi, care am urmat calea evoluţiei de o perioadă mult mai lungă de timp decât voi, am realizat demult că această energie atomică este întotdeauna direcţionată împotriva vieţii. Nu are aplicaţii paşnice. Cercetarea şi folosirea ei trebuie să înceteze neîntârziat, altfel riscaţi să vă autodistrugeţi.

Toate armele voastre nimicitoare şi nefaste trebuie să fie de îndată eliminate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre cele mai înalte niveluri ale evoluţiei, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui Dumnezeu. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă.

Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor autentice, dar luaţi aminte că numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale.

Vă vorbeşte acum Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră. Ei vă iau şi apoi vă consumă energia – pe care voi o numiţi bani – şi apoi o utilizează în scopuri malefice, oferindu-vă în schimb doar mizerii fără valoare. Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simţ şi intuiţia, Sinele vostru divin profund vă va apăra cu uşurinţă de toate acestea. învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă astfel să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna. învăţaţi să ascultaţi această voce divină, care se află în fiecare dintre voi şi îndreptaţi-vă pe calea evoluţiei spirituale fiind totodată perseverenţi. Să ştiţi că de mai mulţi ani, noi am urmărit toate progresele pe care le-aţi făcut, aşa cum şi voi aţi urmărit luminile (vehiculelor) noastre, care apăreau pe cerul vostru. Acum aţi aflat că noi suntem aici şi să ştiţi că există, pe Pământ şi în jurul lui, mai multe fiinţe decât vor să admită savanţii voştri.

Suntem profund îngrijoraţi pentru voi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină. Nu vă temeţi şi daţi-vă seama că tot ceea ce aveţi de făcut implică doar să căutaţi să vă cunoaşteţi şi să vă înţelegeţi cu adevărat pe voi înşivă, pentru a trăi în armonie şi iubire cu legile Pământului.

Noi, cei din Comandamentul Galactic Ashtar, vă mulţumim pentru atenţia acordată. Vom părăsi acum planul existenţei voastre pământeşti. Fiţi binecuvântaţi în numele iubirii supreme şi al adevărului cosmic.”

Merită să menţionăm că o situaţie asemănătoare avusese loc şi în ziua de 24 iulie 1972, când un semnal radio foarte puternic a acoperit frecvenţa unui post de radio important din California şi în felul acesta a fost prezentat un mesaj în care se afirma că cei care se adresează ar proveni din Comandamentul Galactic Asthar şi îndeamnă umanitatea către trezirea conştiinţei şi către pace.

Un al doilea mesaj care merită luat în consideraţie a fost recepţionat chiar pe reţeaua de Internet. Chiar dacă acestui document nu i se poate atesta validitatea, conţinutul său este semnificativ şi i-a impresionat pe mulţi oameni care au inteligenţă şi bun-simţ. Conţinutul însuşi pledează în privinţa autenticităţii sale pentru că indică în mod clar un nivel neobişnuit de inteligenţă şi maturitate, prezentând într-un mod foarte coerent multiple aspecte ale vieţii, deosebit de complexe, lată o parte din acest mesaj:

„Precum şi alte sute de miliarde de creaturi ce există în această galaxie, noi suntem creaturi conştiente pe care voi le numiţi «extraterestre», chiar dacă realitatea noastră este de fapt mult mai subtilă. Ne aflăm dincolo de înţelegerea voastră, deoarece rămânem invizibili aproape tot timpul, atât pentru simţurile voastre obişnuite, cât şi pentru instrumentele voastre clasice de măsură. În spatele fenomenelor şi a obiectelor aeriene sau spaţiale ce sunt cunoscute în cadrul comunităţii voastre ştiinţifice sub numele de OZN-uri, se află de fapt anumite nave spaţiale cu caracteristici multidimensionale.

Chiar dacă voi nu ştiţi deocamdată aceasta, voi sunteţi descendenţii a numeroase tradiţii, care de-a lungul timpului s-au îmbogăţit, în mod gradat, prin aporturile lor mutuale. Aceste adevăruri sunt valabile pentru toate rasele care trăiesc pe suprafaţa Pământului. Privită individual, fiinţa umană, cu toate că este înzestrată cu numeroase capacităţi potenţiale profund benefice, chiar uimitoare, cel mai adesea nici măcar nu bănuieşte aceasta şi tocmai de aceea nu ajunge să le descopere şi să le exercite aşa cum ar trebui. Aceasta este, din nefericire, situaţia în cazul marii voastre majorităţi şi trebuie să ştiţi că voi sunteţi în mod intenţionat menţinuţi in această stare de ignoranţă.

Puţini dintre voi ştiu că procesul de epuizare al ecosistemului vostru a atins deja limite ireversibile. La ora actuală-din nefericire – umanitatea pierde din ce în ce mai mult controlul asupra destinului ei, prin folosirea pe scară largă a tehnologiilor aşa-zis avansate, ale căror consecinţe nefaste asupra ecosistemului planetar şi uman devin pe zi ce trece ireversibile.

Ce eveniment ar putea să modifice radical această stare de inerţie care este specifică civilizaţiei voastre? Merită să vă puneţi întrebarea: oare de unde ar putea veni pentru noi priza de conştiinţă colectivă şi profund unificatoare care va fi capabilă să stopeze această accelerare a răului?

Există două căi principale pentru a stabili un contact cosmic constructiv cu o altă civilizaţie:

a) prin reprezentaţii ei care se află atunci la putere sau

b) în mod direct, prin intermediul unor indivizi neînsemnaţi. Prima cale face să apară anumite lupte de interese, iar cea de-a doua cale face să apară o priză superioară de conştiinţă.

Prima cale a fost deja aleasă de un anumit grup de rase extraterestre ce sunt motivate de menţinerea umanităţii în stare de servitute (supunere). Acest grup de rase urmăreşte să controleze în felul acesta atât resursele planetare, cât şi patrimoniul genetic şi vizează să influenţeze din plin şi chiar să controleze într-un mod malefic energia umană emoţională care se manifestă la nivel planetar.

Cea de-a doua cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre ce sunt aliate cauzei divine a Spiritului. În ceea ce ne priveşte, noi am trecut în totalitate de partea acestei cauze dezinteresate, prezentându-ne deja, acum câţiva ani, unor reprezentanţi ai puterii umane de pe această planetă care au refuzat această mână pe care le-am întins-o, sub pretextul că aceste interese erau incompatibile cu viziunea lor strategică.

Tocmai de aceea am hotărât ca, actualmente, cât mai multe fiinţe umane să fie chemate să realizeze în cunoştinţă de cauză această alegere, fără a fi nevoie ca vreun reprezentant al puterii să mai interfereze.

La ora actuală voi nu ştiţi că, din nefericire, unele creaturi non-umane (extraterestre) au luat şi iau într-o foarte mare măsură parte la exercitarea puterii care centralizează şi monopolizează dominaţia ce se exercită pe planeta voastră, fără ca aceste aspecte grave şi tulburătoare să fie în mod evident accesibile simţurilor voastre comune. Chiar dacă multora dintre voi nu o să vă vină să credeţi, trebuie să ştiţi că este perfect adevărat că aceste creaturi non-umane (extraterestre) aproape că au preluat controlul, într-un mod ocult, asupra destinelor acestei planete.

Trebuie să mai ştiţi că aceste creaturi non-umane (extraterestre) nu trăiesc în mod necesar în lumea voastră materială şi acest aspect este cu siguranţă ceea ce îi va putea face să fie teribil de eficienţi în rău şi chiar de temut pentru întreaga voastră umanitate într-un viitor apropiat. Manipulatorii voştri cei răi din umbră ştiu că, prin dezbinare şi prin inocularea unei stări de frică, reuşesc apoi să vă stăpâneasca cu o mare uşurinţă! Ei îi stăpânesc chiar şi pe guvernanţii voştri.

Vă mărturisim că simţim o mare compasiune atunci când contemplăm fiinţele umane ce suferă, atât în inimă cât şi în trupul lor, în multe locuri de pe această planetă. Acest mesaj pe care vi-l adresăm acum tuturor nu şi-ar avea sensul dacă nu am dori să vă trezim din somnul în care vă aflaţi, pentru ca tirania acestor manipulatori să nu atingă apogeul, iar planurile lor înşelătoare, viclene şi criminale să nu ajungă să se împlinească în câţiva ani, cu consecinţe nefaste de mari proporţii pentru întreaga omenire. Este necesar să ştiţi că termenul de finalizare a acestor planuri este foarte aproape.

Trebuie să ştiţi că vă aflaţi în faţa unor mari încercări pe care le cunoaşte doar o mică parte dintre voi. Nu avem deocamdată dreptul să vă ajutăm să vă transformaţi şi să vă construiţi viitorul fără ca voi înşivă să fi ales aceasta, în prealabil şi în deplină cunoştinţă de cauză. Consideraţi acum acest mesaj foarte important pentru fiecare dintre voi, ca fiind un referendum la scară mondială!

Cunoscând inestimabila valoare şi imensa putere a liberului arbitru cu care este înzestrată fiecare fiinţă umană, noi vă invităm acum să participaţi în deplină cunoştinţă de cauză la o alternativă benefică superioară şi constructivă de care aveţi nevoie. Trebuie să ştiţi că noi putem să apărem la lumina zilei şi deja suntem dispuşi să vă facilităm atât realizarea acestei uniuni, cât şi a acestei colaborări. Nu am făcut încă aceasta până în prezent deoarece prea puţini dintre voi au dorit în mod sincer aceasta, fie datorită necunoaşterii, fie din indiferenţă sau din teamă.

Vă putem oferi o mulţime nebănuită de cunoştinţe tehnice, benefice, eliberatoare. Vă putem ajuta să treceţi imediat la o nouă etapă de eradicare a suferinţelor şi a bolilor. Vă putem ajuta să vă treziţi şi chiar să ajungeţi la o folosire constructivă controlată şi binefăcătoare a puterilor individuale latente.

Vă putem învăţa şi totodată vă putem facilita accesul la noi forme de energie nesfârşită ce există fără încetare în jurul vostru şi cu care puteţi intra imediat în rezonanţă utilizând anumite metodologii ştiinţifice adecvate. Vă putem ajuta şi îndruma să ajungeţi uşor şi cât mai repede la o mai mare lărgire a câmpului conştiinţei individuale, care totodată vă va ajuta să vă cunoaşteţi cu adevărat şi va permite trezirea în fiinţa voastră a unor puteri psihice şi spirituale ce sunt considerate ca fiind excepţionale pentru marea majoritate a fiinţelor umane care trăiesc în ignoranţă.

Vă anunţăm însă că nu vă vom putea obliga niciodată să renunţaţi la fricile voastre, atât individuale, cât şi colective.

Doriţi într-un mod clar şi ferm să ne vedeţi apărând?!

Fie că vă aflaţi în centrul unui oraş, fie că sunteţi undeva în mijlocul deşertului, acest aspect nu va modifica deloc eficienţa răspunsului vostru. Atunci când veţi formula pentru voi înşivă această întrebare, răspunsul vostru clar şi ferm care va urma va trebui să fie ori «DA», ori «NU», dar vă rugăm să chibzuiţi în prealabil. Puteţi fi absolut siguri că de fiecare dată când vă veţi gândi într-un mod clar şi ferm la noi, toate acele gânduri ale voastre vor fi receptate de noi imediat sau, mai bine zis, vor fi simţite în mod telepatic.

Vă sugerăm să oferiţi neîntârziat acest mesaj cât mai multor fiinţe umane. Acţionând fiecare dintre voi în felul acesta, cu mult entuziasm şi dăruire pentru această nobilă reuşită, acceleraţi totodată momentul în care ne veţi vedea că apărem pe cerul planetei voastre. Este important să ştiţi că apariţia noastră va fi posibilă la scurt timp doar după ce va apărea printre fiinţele umane ce trăiesc pe această planetă o stare suficient de puternică de CONSENS PLANETAR.

Pentru cei mai mulţi dintre voi, o primă consecinţă aproape imediată a unei decizii colective favorabile ce va fi exprimată de un număr suficient de fiinţe umane printr-un «DA» clar şi ferm, va fi materializarea a numeroase nave spaţiale (OZN-uri) pe cerul planetei voastre şi tot atunci, unele dintre aceste nave spaţiale (OZN-uri) vor coborî pe Pământ.

Mai ales în viziunea noastră, cel mai important aspect care va surveni este acela că umanitatea va putea să formeze în sfârşit o singură Fraternitate, de îndată ce se va afla faţă în faţă cu acel «necunoscut» pe care noi I-am reprezentat atâta vreme!

Vă anunţăm încă de pe acum câ vor exista mai multe etape în ceea ce priveşte colaborarea noastră cu voi, care vor fi împărţite pe mai mulţi ani sau chiar pe decenii.

O primă etapă va fi apariţia demonstrativă a navelor noastre spaţiale care vor putea fi văzute în simultaneitate de un număr foarte mare de oameni.

O a doua etapă va fi apariţia şi materializarea noastră fizică în prezenţa anumitor fiinţe umane care vor fi alese de noi în prealabil pentru a fi realizate astfel de contacte fructuoase. O a treia etapă va implica colaborarea liberă cu voi pentru a vă ajuta să faceţi paşi importanţi în ceea ce priveşte evoluţia voastră tehnică, precum şi în ceea ce priveşte transformarea şi maturizarea voastră spirituală.

O a patra etapă va implica descoperirea în strânsă colaborare cu noi a unei părţi imense, care la ora actuală este aproape nebănuită, a galaxiei în care vă aflaţi. însă, trebuie să aveţi în vedere că, de fiecare dată, în cadrul acestor colaborări cu noi vi se vor oferi noi posibilităţi de a alege. De fiecare dată, voi veţi fi aceia care veţi alege şi veţi decide.

Aşa cum vă veţi putea convinge fiecare dintre voi, mijloacele mass-media care sunt controlate din umbră de aceia care sunt animaţi de intenţii rele, nu vor avea niciun interes să difuzeze vreodată acest mesaj al nostru. Luaţi tocmai de aceea aminte, căci numai vouă, fiinţe umane extraordinare, profund responsabile şi iubitoare, care sunteţi anonime, vă revine sarcina să transmiteţi către cât mai mulţi oameni ce se află în ţara voastră acest mesaj important.”

Chiar dacă sunt atât de inedite, aceste mesaje reprezintă un îndemn foarte lucid şi coerent la trezirea conştiinţei şi a responsabilităţii. Putem observa că informaţiile prezentate sunt foarte pertinente şi de aceea ele merită să fie luate în considerare.

Din perspectiva aspectelor prezentate anterior cu privire la alternativele de dominare mondială pe care „elita” structurilor oculte de putere de pe planeta noastră le vizează, este destul de evident că avertismentele pe care aceste mesaje ni le adresează, nu sunt deloc fanteziste.

SURSE

  1. Marvin White – “Istoria interzisa a omenirii”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...