Cronicile civilizațiilor antice: Creația supremă a zeilor este omul!

Distribuie!

“Acum câteva mii de ani, culturile care existau pe Terra dețineau informații diferite față de noi în ceea ce privește procesul de creație. Zeii sau creatorii erau idolatrizați pentru că datorită lor viața omului pe Terra este posibilă. Omenirea a evoluat, lucrurile s-au schimbat și ideea de zei a fost luată de un singur creator, care veghează asupra noastră.

Pentru a înțelege cât mai bine cine este omul și din ce cauză a ajuns să trăiască pe această planetă, trebuie să privim în trecut și să înțelegem legendele celor mai vechi civilizații.


Mitologia eschimoșilor, de pildă, susține că primele triburi de oameni au fost aduse pe Terra de către zeii cu aripi de bronz. Ei au fost lăsați în emisfera nordică și au fost învățați să trăiască. Periodic zeii cu aripile de bronz îi vizitau pentru a vedea cum se dezvoltă.

Legendele amerindiene susţin că omul primea periodic cadouri din partea unor ființe care călătoreau în niște „păsări ale tunetului„. Astfel, omul a fost învățat ceea ce este focul, dar și rodul diverselor plante existente în acea vreme pe Pământ. Astfel, omul a fost întotdeauna protejat și ajutat de către acei zei în vederea dezvoltării sale.


În viziunea mayașă, mai precis în cartea lui Popol Vuh se spune că acești zei creatori cunoșteau tot universul, fiecare planetă și inclusiv toate legile care guvernează Terra. Ei i-au învățat pe mayași cele patru puncte cardinale, dar și faptul că planeta este rotundă. De asemenea, știm foarte bine cât de inteligenți au fost mayașii și faptul că au realizat un calendar care prevede evenimentele importante din galaxia noastră pentru următorii 64 de milioane de ani. Este imposibil să credem că mayașii au călătorit în Calea Lactee pentru a realiza acest calendar, cu siguranță că aceeași zei le-au oferit toate aceste informații.

Legendele popoarelor preincașe transmit că majoritatea stelelor sunt locuite de zei și că cei care ne-au creat pe noi provin din constelația Pleiadelor. Oare de unde cunoșteau acei oameni această informaţie?

De asemenea, în scrierile sumeriene, egiptene sau babiloniene ideea supremă este că zeii sunt creatorii noștri. Ei au venit pe Terra, unde au creat omul pentru a-și duce viața, dar apoi au plecat la bordurile navelor lor, pentru ca într-o perioadă să revină. Acești zei atotputernici le-au promis oamenilor nemurirea dacă nu se abat de la drumul inițial. Dacă nimeni nu a trăit veșnic, cu siguranță că a lor creație nu a fost una mulțumitoare.

Nu putem să nu amintim că unul dintre cei mai mari cronicari, Mahabharata, care a trăit cu 5000 de ani în urmă în India, a consemnat că zeii dețin arme atât de puternice încât pot provoca seceta pentru 12 ani.

Ne mai miră când aflăm din Ramayana că aparatele de zbor ale creatorilor se numeau vimana și se deplasau cu ajutorul mercurului și al unui curent puternic de aer? „La porunca lui Rama, imensul car de zbor s-a înălţat spre cer, producând un vuiet îngrozitor”. Această frază descrie perfect cum un vimana își lua zborul și faptul că oamenii erau în contact direct cu zeii.

Și în cărțile tibetane Tantjua și Kantjua sunt menționate aparatele de zbor ale zeilor, care sunt numite „perlele cerești”. Acestea vizitau frecvent Pământul și erau admirate de oameni. Interesant este faptul că ambele cărți subliniază că aceste informaţii sunt secrete și nu trebuie dezvăluite publicului larg.

Acestea sunt doar câteva fapte reale petrecute în trecutul îndepărtat al omenirii. Fascinantă este ideea că oamenii din acele vremuri cunoșteau adevărul despre originea și scopul lor, fiind clară ideea că zeii erau creatorii lor, în timp ce în ziua de astăzi există numeroși oameni care neagă cu vehemență existența OZN-urilor și extratereștrilor. Și atunci ne întrebăm dacă oamenii din prezent sunt mai evoluați decât cei din trecut?”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cronicile-civilizatiilor-antice-creatia-suprema-a-zeilor-este-omul
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner