Controlul minții cu ajutorul microundelor

Distribuie!

Dosarul MuckRock

Unul dintre cele mai recente cazuri de control al minții prin intermediul informației este dosarul website-ului MuckRock, care tratează chestiuni legate de libertatea informării (și a informației). Aici a ajuns, în aprilie 2018, un document secret, intitulat „Efectele EM asupra corpului uman”.


Jurnalistul care a deschis și a studiat conținutul documentului a avut surpriza să descopere descrieri ale unor arme numite „psihoelectronice” și „psihotronice”. Mai mult, era detaliat și felul în care aceste arme ar fi transportate la sol și în aer, cu vehicule speciale.

Nu în ultimul rând, se preciza că turnurile de comunicații sunt folosite în mod curent pentru a obține, atunci când este nevoie, „control al minții la nivel de populații întregi”, că există tehnologii care pot declanșa coșmaruri în masă, crampe musculare și chiar atac de cord unui mare număr de oameni.


De mai mult timp, un cercetător american numit Barrie Trower atrage atenția că există ceea ce se numește „controlul minții cu ajutorul microundelor”, mai precis capacitatea unor agenții secrete de a dezvolta în voie tehnologii pe care oamenii obișnuiți nici nu le-ar putea bănui și care îi pot afecta fără ca măcar să știe de unde vine agresiunea.”[1]

SURSE

  1. https://www.taifasuri.ro/index.php/taifasuri/paranormal/16454-practici-curente-de-control-al-mintii-nr701-sapt18-24-oct-2018
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...