Chipul de pe Marte, Piramidele de pe Marte și marțienii

Distribuie!

“La examinarea fotografiilor realizate în 1976, în cadrul misiunii Viking 1, pe planeta Marte, multe persoane au observat un relief care semăna foarte bine cu un chip uman. Bizara structură de rocă a fost observată în fotografiile realizate în regiunea Cydonia. Să fi fost un joc al luminilor și umbrelor? Să fie o creație întâmplătoare a forțelor naturii? Sau să fie o sculptură, rămasă în urma unei civilizații care s-a dezvoltat cândva pe „planeta roșie”?

Cel puțin atunci când era văzută de sus, structura stâncoasă de pe Marte semăna izbitor cu o față umană. Lucru suficient pentru a aprinde imaginația amatorilor de mistere! Astfel s-a născut una dintre acele situații în care explicațiile științei oficiale contrastează izbitor cu teoriile neconvenționale.


În 1998, sonda Mars Global Surveyor a oferit mai multe imagini amănunțite ale misterioasei formațiuni de rocă. S-a susținut că așa-zisa față a fost efectul unei iluzii optice determinate de unghiurile sub care lumina a venit în contact cu suprafața și cavitățile formațiunilor de rocă.

Văzută din alte unghiuri, „fața” din regiunea Cydonia nu atrage atenția, fiind o formațiune destul de asemănătoare cu alte structuri din zonă. Cu toate că reprezintă unul dintre cele mai populare repere de pe Marte, așa zisul chip uman din regiunea Cydonia nu este deloc deosebit, după cum observă oamenii de știință.


cydonia marte Cydonia Complex CYDONIA

Sonda spațială Viking a capturat mai multe alte imagini interesante ale unor forme curioase, inclusiv reliefurile care crează aparența unei fețe zâmbitoare. La rândul ei, Mars Express (sondă spațială europeană) a capturat imagini pe care se vede o structură având o formă de craniu.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.cunoastelumea.ro/de-la-misteriosul-chip-uman-de-pe-marte-la-viata-extraterestra-si-civilizatiile-nepamantene-intre-fantezie-si-ratiune/

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/de-la-misteriosul-chip-uman-de-pe-marte-la-viata-extraterestra-si-civilizatiile-nepamantene-intre-fantezie-si-ratiune/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...