• Fără categorie

Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic ne vrea bolnavi, sterili și îndopați cu medicamente

Distribuie!

“Cancerul era practic necunoscut pana cand a inceput vaccinarea impotriva pojarului. De atunci, am vazut 200 de cazuri de cancer si n-am vazut niciun caz in randurile persoanelor nevaccinate” (W.B. Clark, New York Times, 1909). Iata o afirmatie de acum peste un secol care ar trebui sa ne puna pe ganduri pe toti.

Substantele carcinogene sunt introduse intentionat in apa noastra, in alimentele procesate, in pesticidele raspandite peste recolte. Radioterapia sau chemioterapia pentru tratarea cancerului functioneaza rar si intotdeauna cauzeaza mai multe probleme de sanatate pacientilor decat sa-i vindece. In acelasi timp, acesti pacienti sunt storsi si de bani.


Iar tratamentul pentru cancer e simplu si nu are legatura cu ceea ce ne invata imensa propaganda medicalo-farmaceutica. Toate cancerele se dezvolta intr-un mediu acid, niciun cancer neputand supravietui intr-un mediu alcalin. Asa ca o dieta sanatoasa, alcalina, organica (fructe, legume, lactate etc.) poate anula efectul alimentelor acide (carne, oua, nuci) si creste nivelul PH-ului din corp peste 7; cu o dieta alcalina si sanatoasa, cancerele nu pot incepe, iar cancerele existente nu pot continua. Dar, din pacate, fructe sau legume sanatoase rar gasim in ziua de astazi, din moment ce marea lor majoritate a lor sunt tratate cu pesticide pline si ele de substante carcinogene.

Exista o conspiratie globala pentru ca noi, oamenii, sa ramanem cat mai bolnavi!


Exista o conspiratie globala pentru a face lumea cat mai bolnava, pentru a prospera imensa coruptie din domeniul farmaceutico-medical. Iar in acest domeniu, puternica familie francmasonica Rockefeller nu este deloc straina. Citez din Gary Allen, “Dosarul Rockefeller”: “Banii familiei Rockefeller au fost folositi pentru renuntarea la prevenirea naturala a bolilor, printr-o dieta sanatoasa, si pentru promovarea folosirii medicamentelor. Si familia Rockefeller avea tot interesul. Marea majoritate a medicamentelor sunt realizate din gudron de carbune, iar aceasta mare familie avea afaceri uriase in domeniul petroliero-energetic”. Intr-adevar, in ultimii 80 de ani, folosirea medicamentelor s-a promovat puternic: “Te doare capul? Ia o aspirina”, “uitandu-se” ca sunt o multime de tratamente naturiste alternative.

In ziua de astazi, este foarte important sa alegem cu atentie ce alimente, bauturi si medicamente introducem in trupul nostru, caci, asa cum spuneam, exista un interes cat mai mare din partea monstruosului sistem medicalo-farmaceutic de a te face si mentine bolnav, steril si indopat cu medicamente.

Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic

Intr-un discurs absolut incendiar, Dr. Len Horowitz ne explica intreaga conspiratie din ziua de azi din acest domeniu: “Totul este acoperit; nu inveti nimic despre toxicitatea medicamentelor, nu ti se spune nimic despre toxicitatea vaccinurilor. Industriasii farmaceutici, carora eu le spun “cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic” au controlul total asupra mass mediei, si, ca urmare a acestei puteri detinute, oamenilor nu li se ofera informatiile de care au nevoie pentru a lua deciziile corecte; oamenilor nu li se ofera decat o propaganda. Actiunile acestui cartel sunt genocide, adica se omoara in masa oameni, din motive economice, politice si ideologice. Iar acesti industriasi farmaceutice sunt conectati cu oamenii care vor sa controleze si sa manipuleze populatia.”

Iar totul porneste de la procesul de educatie a viitorilor doctori si farmacisti. Medicii rezidenti sunt tinuti in garzi de noapte extrem de stresante; ce-ar putea ei sa faca in aceste situatii? Intr-un fel ei devin pregatiti pentru controlul mintii, pentru o hipnoza virtuala. Studentii de la medicina absolva facultatea fara a avea cunostinte de nutritie corecta, de medicina holistica, de vindecare naturala; ei devin astfel sclavi manipulati ai monstruoasei industrii farmaceutice. Devin manipulati fara sa-si dea seama si participa inconstient la perpetuarea acestui sistem. Iar sanatatea ar trebui sa se bazeze pe intregul concept de minte-trup-spirit, nu pe altceva.

Bolile sunt inventate!

Iar acest sistem a creat o serie de aberatii, ca de exemplu acelea de inventare a unor boli. Citez din cartea lui Jon Rappoport, “SIDA Inc., scandalul secolului”: “Permiteti-mi sa va dau un alt exemplu al unei boli inventate: hepatita. Da, asa e, hepatita e o boala inventata. De fapt, oamenii sufera de o toxicitate a ficatului; aceasta e cu adevarat hepatita. Iar germenii care cauzeaza aceasta hepatita reprezinta cel mult factori favorizanti, nu cauze directe. Exista sute de motive pentru care o persoana poate avea o intoxicatie a ficatului: de la medicamente de tot felul, pana la consumul de apa contaminata sau la inhalarea de praf de uraniu. Daca uraniul este cauza pentru care ficatul nu functioneaza corespunzator, atunci aceasta e problema, si nu hepatita. Daca va loveste cineva cu un ciocan mare in cap si veti avea probleme cu capul toata viata, aceasta inseamna ca aveti Alzheimer?”

Industria farmaceutica actuala fura retete vechi din Orient

Va recomand cartea lui Kevin Trudeau, “Vindecari naturale despre care ei nu vor sa aflati.” Trudeau, un jurnalist de investigatie, a reusit sa faca rost de rapoarte medicale, cifre si fapte, si sa prezinte remedii naturale ieftine si eficiente folosite in Orient si in vechile civilizatii.

El a reusit astfel sa demonstreze ca marile corporatii farmaceutice au reusit efectiv sa fure retete de la triburile africane, asiatice si sud-americane, sa extraga substantele din plante, sa realizeze chimicale asemanatoare, si sa le vanda apoi sub forma de medicamente… de 80 de ori mai scumpe decat retetele originale!! La asa profit imens, e de inteles interesele imense din aceasta zona…”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/cartelul-militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic-ne-vrea-bolnavi-sterili-si-indopati-cu-medicamente/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner