• Fără categorie

Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !

Distribuie!

Dupa ce oamenii sunt torturati, agresati si distrusi psiho-emotional prin telefoane mobile, relee de telecomunicatii, prin Codexul Alimentar care presupune chimicalizarea hranii, acum vin in “ajutorul” oamenilor si “becurile ecologice”, care nu ajuta deloc oamenii, din punct de vedere al sanatatii, ci doar le scad factura la electricitate, dar pe primul lor trebuie sa fie sanatatea si nu factura !

Becurile ecologice cu mercur extrem de periculoase light1

 

 

De pe site-ul ziare.com aflam mai multe:


Becurile ecologice pot fi extrem de periculoase, mai ales pentru copii si femeile insarcinate, avertizeaza cercetatorii, care au descoperit ca atunci cand sunt sparte, acestea emana vapori de mercur de 20 de ori mai mult decat cantitatea considerata sigura intr-o incapere.

Cei care au facut descoperirea sunt cercetatori la Institutul Fraunhofer Wilhelm Klauditz, care au spart doua becuri ecologice diferite, descoperind ca se emana in jur de 7 micrograme de vapori de mercur la un metru cub de aer, cu mult peste cantitatea considerata sigura, conform Daily Mail.

Mai rau e ca nivelul de mercur la nivelul solului era mare chiar si la 5 ore de cand becurile fusesera sparte. De aceea, acestia avertizeaza ca in cazul in care un astfel de bec se sparge, camera sa fie imediat aerisita si evacuata pentru minimum 15 minute.”[1]

Becurile “ecologice” emana radiatii puternice care produc cancer !

“În ultimul timp, becurile economice fluorescente s-au bucurat de aprecierea oamenilor. Cu toate acestea, un nou studiu avertizează că aceste becuri emit un nivel alarmant de radiaţii ultraviolete, crescând şansele indivizilor de a dezvolta cancer de piele.

Studiul a fost realizat de cercetătorii Stony Brook University, din New York, care au măsurat cantitatea de emisii UV şi au analizat învelişul de substanţă luminiscentă (care ar trebui să conţină radiaţii UV) al becurilor.

De asemenea, ei au comparat efectele becurilor economice fluorescente asupra celulelor pielii umane cu efectele produse de becurile incandescente. Rezultatele au arătat că în fiecare bec studiat, această substanţă luminiscentă era deteriorată, emiţând radiaţii.

Celulele umane din piele s-au dovedit a fi afectate atunci când au fost expuse la becuri economice. În schimb, expunerea pielii sănătoase la becuri incandescente nu a avut efecte negative.

„Rezultatele au arătat că ele pot iniţia distrugerea celulelor”, a declarat unul dintre autorii studiului, Marcia Simon. „De asemenea, pot determina apariţia cancerului de piele în forma sa mortală şi anume melanoma”, a adăugat Rebecca Tung.

Mai mult, cercetătorii sunt de părere că aceste becuri pot determina îmbătrânirea prematură.

Becurile economice incandescente pot conţine mercur, element chimic care este asociat cu probleme de sănătate, precum leziuni ale nervilor şi defecte la naştere.

Pentru că becurile incandescente au fost interzise în favoarea celor economice fluorescente, O soluţie, pentru consumatori, ar fi utilizarea becurilor cu LED.”[2]

SURSE


1. http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/becurile-ecologice-extrem-de-periculoase-daca-se-sparg-1064365

2. http://www.descopera.ro/dnews/10440580-becurile-economice-ne-ar-putea-imbolnavi-de-cancer-de-piele

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...