Albert Pike – liderul Francmasoneriei Mondiale și fondator al Ku-Klux-Klan

Distribuie!

Unul dintre cei mai malefici conducatori masoni din istoria Statelor Unite ale Americii a fost generalul Albert Pike, care s-a nascut la data de 19 decembrie 1809 in Boston. A studiat dreptul la Universitatea Harvard. A devenit unul dintre cei mai renumiti avocati din sud.

Pike a fost facut francmason in anii 1850 si membru al Ritului Scotian la 20 martie 1853. In 1854 a fost numit Inspector General Adjunct in Arkansas, unde a introdus Ritul Scotian. A fost ales Mare Comandant al Consistoriului din Louisiana in 1857. In anul urmator, Pike a fost ales in Consiliul Suprem si la 2 ianuarie 1859 a devenit Mare Comandat Suveran al Consiliului Suprem al gradului 33 (Conducatorul Francmasoneriei in Statele Unite ale Americii).


Albert Pike Iluminati Ku Klux Klan

A ajuns, de asemenea, Suveran Pontif al Francmasoneriei Universale, Conducatorul sau Marele Preot al Lumii Francmasonice si membru al Ordinului american Iluminati. Activitatile revolutionare si anarhismul violent al lui Giuseppe Mazzini au adus un renume prost lojii francmasonice Marele Orient.

De aceea a propus o noua organizatie, foarte secreta, care urma sa nu fie mentionata nicidata la intalniri ale lojii, nici atunci cand congregatia consta doar din frati initiati. Doar cativa ales din gradele inalte comune urmau sa cunoasca secretul, conform istoricului italian Domenico Margiotta, dupa cum a scris evreul Adriano lemmi in cartea sa, “Grenoble”[2].


Margiotta fusese un francmason de gradul 33 in Ritul Scotian din Florenta, care mai tarziu a inceput sa dezvaluire raul facut de Francmasonerie. Marele Orient din Italia a recunoscut cu parere de rau ca, Margiotta era un francmason de rang inalt in Loja Savonarola din Forenta.

Pentru cel care studiaza materialul pe care el l-a facut public, va deveni evident ca numeroase crime politice au aparut ca rezumat al manipularilor sinistre ale lojilor masonice. Astfel, Mazzini a fost cel care a organizat Congresul Lucratorilor din Roma in octombrie 1871, dupa cum scrie Lady Queenborough, de fapt, Edith Starr Miller, in cartea sa, “Occult Theocracy”[3] (n.tr. “Teocratia Oculta”).

Giuseppe Mazzini i-a trimis o scrisoare lui Albert Pike la 22 ianuarie 1870, in care a vorbit despre noua organizatie superioara creata de Francmasonerie pentru a-si atinge telul:

“Trebuie sa permitem tuturor federatiilor sa continue asa cum sunt acum, cu sistemele lor, cu felul in care actioneaza conducerea fiecareia si diferitele tipuri de comunicare intre gradele inalte ale aceluiasi rit, organizate asa cum sunt in prezent.

Dar trebuie sa cream un rit suprem, care va ramane necunoscut, unde ii vom chema pe masonii de grad inalt pe care ii vom promova dupa judecata noastra (referindu-se clar la Ritul Paladin Nou si Reformat). In ceea ce-i priveste pe fratii nostri in masonerie, acesti oameni trebuie sa mentina totul in desavarsit secret.

Prin acest rit suprem vom guverna intreaga Francmasonerie care va deveni Centrul International, ce va fi cu atat mai puternic cu cat directia sa va fi necunoscuta.”[4]

Albert Pike a format aceasta societate foarte secreta numita Ritul Paladin Nou si Reformat (sau Consiliul Suveran al Intelepciunii), fondata la Paris in 1737. La inceput, a avut trei centre importante, care erau la Charleston, Roma si Berlin.

Prin eforturile lui Mazzini, organizatia a stabilit in cele din urma 23 de consilii subordonate in locuri strategice din lume, inclusiv cinci Mari Directorate Centrale in Washington (America de Nord), Montevideo (America de Sud), Napoli (Europa), Calcutta (Asia) si Mauritius (Africa), care au fost folosite pentru a aduna informatii. Toate aceste filiale au fost din acel moment sediile secrete ale activitatilor membrilor Iluminati.

Paladismul a devenit, de fapt, un cult satanic demonic. Il venera pe Lucifer ca pe un zeu, iar faptul este recunoscut in juramantul urmator:

“Religia masonica trebuie sa fie, de catre noi toti care suntem initiati in gradele inalte, mentinuta in puritatea Doctrinei Luciferiene.”

Albert Pike – fondatorul Ku Klux Klan

In timpul Razboiului Civil American, Albert Pike a servit partea aliata ca general brigadier. A fost numit de Confederatie Comisar Indian pentru a crea o armata de razboinici indieni. A devenit guvernatorul teritoriului indian si a reusit sa formeze o armata din indieni Chickasaw, Comanci, Creek, Cherokee, Miami, Osage, Kansas si Choctaw.

Trupele lui de triburi indiene au comis crime atat de crude, incat Marea Britanie a amenintat sa intervina “din motive umanitare”. Presedintele Confederatiei, Jefferson Davis (1809-1889) a fost, deci, fortat sa actioneze impotriva propriului sau general si sa desfiinteze unitatile indiene. Dupa Razboiul Civil, Curtea Martiala l-a condamnat pe Pike de tradare si l-a trimis la inchisoare.

Francmasonii au cerut sprijin Presedintelui Andrew Johnson, care a fost si el francmason in loja Greenville nr. 19. La 22 aprilie 1866, Presedintele Johnson l-a amnistiat pe Pike. A doua zi, Pike l-a vizitat pe Presedinte la Casa Alba. Johnson era, de fapt, subordonatul lui Pike in Francmasonerie.

Timp de noua luni, presa americana n-a stiut si nu a avut cum sa informeze opinia publica despre acest fapt, dupa cum scrie William T. Still in cartea sa, “New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies”[5] (n.tr. Noua Ordine Mondiala: planul antic al societatilor secrete).

La 20 iunie 1867, Presedintele Johnson a fost ridicat de la gradul patru la gradul 32 in Ritul Scotian. El a mers mai tarziu la Boston unde a construit un templu masonic. Albert Pike a fost unul dintre fondatorii organizatiei de suprematiei a albilor, “Ku Klux Klan”, din care a facut parte multi francmasoni.

Francmasonii au negat cu tarie acest lucru, dar el a fost, de fapt, primul Mare Dragon al Klanului in Arkansas si a scris imnul si regulile organizatiei. Articolele sale rasiste din ziarul The Memphis Daily Appeal[6] au fost scrise in spiritul Ku Klux Klan-ului.

Cel publicat, de pilda, la 16 aprilie 1868, arata dezgustul lui Pike fata de oamenii de culoare si vorbeste despre formarea unei organizatii pentru “fiecare barbat alb din Sud care se opune dreptului la vot al negrilor”, pentru ca, “odata cu martorii si juratii negri administratia justitiei devine o bataie de joc profanatoare”.

In 1868 a mai scris urmatoarele, dupa cum a scris si Charles W. Ferguson in cartea sa, “Fifty Million Brothers”[6] (n.tr. “Cincizeci de milioane de frati”):

“Mi-am luat obligatii in fata oamenilor albi, nu a negrilor si cand trebuie sa aleg intre a-i accepta pe negri ca frati si a parasi Francmasoneria, voi parasi Francmasoneria.”[6]

In 1868, Pike s-a mutat in Washington si a practicat avocatura la Curtea Federala pana in 1880. A murit la masa de scris din biroul sau de la Templul Ritului Scotian din Washington, la 2 aprilie 1891. Albert Pike a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale.

In cartea sa „Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări.

Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[7]

Cativa fost francmasoni au revelat faptul ca liderii lor il venerau pe reptilianul Baphomet din Mendes. Albert Pike l-a numit pe Baphomet “elementul primar al marii lucrari (Francmasoneria)”.

Albert Pike a mai spus:

“Toate lojile masonice adevarate isi datoreaza semnele si simbolurile Cabalei. Doar Cabala confirma uniunea dintre lumea obisnuita si paradis. Este cheia catre prezent, trecut si ceea ce va fi.”

Ca si lider al Francmasoneriei Mondiale, Albert Pike stia despre ce vorbeste. Ritualurile masonice includ statul intr-o camera intunecata, purtand sorturi excitante, erotice, lovituri in spate sau in frunte, amenintarea cu o sabie, intinderea intr-un sicriu, punerea unui lat in jurul gatului si mimarea spanzurarii.

Culoarea lojilor Sf. Ioan este albastrul, in timp ce lojile Sf. Andrei folosesc rosul. Negrul este culoarea secreta a celor mai inalte grade (31-33). Unele loji folosesc si verdele. Francmasonii de rang mai modest sunt numiti si “servitorii Sf. Ioan”. Ei sunt simpli “muncitori”.

Rosul este privit drept culoarea sclaviei. Miscarile politice create de francmasonice (exemplu: Socialismul) folosesc rosul in emblemele lor si cauta sa impuna controlul Francmasoneriei. Conform lui Albert Pike, steaua cu cinci colturi simbolizeaza “inteligenta”. Simbolul este, de asemenea, in legatura cu Sirius, cea mai stralucitoare si a doua cea mai apropiata stea.

Lumina de la Sirius ajunge la noi in noua ani. Din punct de vedere magic, steaua cu cinci colturi reprezinta, de asemena, bisexualitatea, dar si un loc de unde au venit zeii reptilieni, ai caror descendenti sunt toti acesti indivizi de rang inalt din societatile secrete ale Iluminatilor.

Scrisoarea lui Albert Pike catre Giuseppe Mazzini despre cele trei Razboaie Mondiale

La data de 15 August 1871, Albert Pike ii trimite o scrisoare lui Giuseppe Mazzini in care ii explica cum vor arata cele trei Razboaie Mondiale din care va rezulta o Republica Mondiala (Guvernare Mondiala/Internationalism):

“Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.

Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina.

În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…

Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism.

Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie – va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.

Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”[8]

Extras din scrisoarea trimisă lui Giuseppe Mazzini pe 15.08.1871, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.”

SURSE

  1. Albert Pike in cartea sa “Morala si Dogma”.
  2. Adriano lemmi in cartea sa, “Grenoble”, pag. 97, 1894.
  3. Lady Queenborough, William T. Still in cartea sa, “New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies”[5] (n.tr. Noua Ordine Mondiala: planul antic al societatilor secrete)de fapt, Edith Starr Miller, in cartea sa, “Occult Theocracy” (n.tr. “Teocratia Oculta”), pag.214, 1933.
  4. Lady Queenborough, de fapt, Edith Starr Miller, in cartea sa, “Occult Theocracy” (n.tr. “Teocratia Oculta”), pag.208-209, 1933.
  5. William T. Still in cartea sa, “New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies” (n.tr. Noua Ordine Mondiala: planul antic al societatilor secrete), pag.123, Lafayete, Louisiana, 1990.
  6. Charles W. Ferguson in cartea sa, “Fifty Million Brothers” (n.tr. “Cincizeci de milioane de frati”), pag. 186, New York, 1937).
  7. Albert Pike in cartea sa “Morala si Dogma”.
  8. Scrisoarea lui Albert Pike catre Giuseppe Mazzini, 15 august 1871.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...